Drunken_Master написа:moreto vn написа:Виждам,че са опожарени пътнически вагони.Време е да отговориш и от другите си профили лицемер.
Нищо не виждаш, обективния... Това е украинска телевизия. Кво искаш, да ти покажат ? Да покажат на украинския народ, че техния лидер Зеленски лъже ? Много от тия публикации, вече бяха оборени. Бобо Николов до оня ден твърдеше, че Русия фалирала. Пак имаше клип от ютюб. Писал го е поне 4-5 пъти. Ти като искаш, вярвай си на тия глупости... Аз имам канал в ютюб, който е на един мой приятел и той ме "снабдява" с информация, прясна-прясна.
И кои са другите ми профили ? Кажи, че ми е много интересно...
Павката от "Партията на комунистите"... :)
https://www.youtube.com/watch?v=lFb6qpFWgKE&t=203s
Да просто страхотно. Ти упрекваш, че украинците пуснали новина и в следващото време твърдиш за безспорен факт, че лъгали понеже си го прочел от някакъв си "анализатор", който пък вероятно го е прочел в руски медии и телеграм групи. Значи според теб руснаците кажат ли нещо значи е на 110% вярно, а кажат ли украинците нещо е вярно на 10%?
Някакъв те снабдявал с информация ама разбира се удобна за теб и вижданията ти и това за теб означава, че всичко написано и казано от него е безспорен факт и не подлежи на съмнения. Утре ако ти каже, че си затваря пръднята в буркан, за да се топли зимата ще е вярно ли? Обаче гледам тук някой се изкаже против Русия и веднага 5 човека го погвате като някаква секта един след друг. Разбира се русофилите трябва да се подкрепяте и да не предавате другарят цар Путин I.
А буболинката който вчера разправяше, че руснаците бомбели само военни обекти нещо не каза за убитите деца от атаките им в Сирия преди седмица някъде или се направи че не вярно или пък ще кажеш, че е лъжа и пропаганда?