Коронавирусът в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Коронавирусът в България
Още имало балъци, които вярват в смъртоносен вирус, който поразява европейци и американци и прелита над останалите...
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
- Контакти:
Нека си балъчее..
Почна вицове да пуска
леле, колко мъка има на този свят 
Почна вицове да пуска

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Наистина има хора необразовани, които вярват във всякакви неща, та за какви вицове става въпрос, то за някои си е самата истина!
Има си много балъци, дето вЕрват, че вирОс нЕма!
ПП ВЕрно има много мъка на този свят!

Има си много балъци, дето вЕрват, че вирОс нЕма!

ПП ВЕрно има много мъка на този свят!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
CSKA 78 написа:Наистина има хора необразовани, които вярват във всякакви неща, та за какви вицове става въпрос, то за някои си е самата истина!![]()
Има си много балъци, дето вЕрват, че вирОс нЕма!![]()
ПП ВЕрно има много мъка на този свят!![]()
Много зле става положението. Функционалната неграмотност е по-опасна от вируса със сигурност. Или някои хора имат шизофрения и чуват съвсем различно от казаното.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
- Контакти:
Очакваме вълни !Сега като дойде сезонния грип (абе,вече трябваше да е дошъл) ще стане страшно ! Нали ?
Така и не видях коментар за излекуването вече от днес на над 69 000 000 души.
Така и не видях коментар за излекуването вече от днес на над 69 000 000 души.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
CSKA 78 написа:Наистина има хора необразовани, които вярват във всякакви неща, та за какви вицове става въпрос, то за някои си е самата истина!![]()
Има си много балъци, дето вЕрват, че вирОс нЕма!![]()
ПП ВЕрно има много мъка на този свят!![]()
Лошото е, че има и много повече овце, които вярват, че една настинка/грип е като да те водят към Тайбърн

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Индивиди като въпросният необичат положителни новини, те се хранят само с негативизъм и черногледство.
Сега покрай някакъв нов щам ще ми се отключат малко пръстенцата, защото в последно време нещо се бе позапънал за какво да пише.
Сега покрай някакъв нов щам ще ми се отключат малко пръстенцата, защото в последно време нещо се бе позапънал за какво да пише.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Някои просто се страхуват, това не е нещо кой знае колко страшно и не е проблем до момента в който се започва с тормоза над останалите.
Имам една приятелка, която няма 30 години. Завърши в Корнел, не е просто и необразована. Беше постоянно по купони и кифлеене. Семейството е заможно и не е нужно да работи. Никога не бих си представял, че ще се стресне толкова, но тя от 1 година ходи с маска и ръкавици навсякъде. Имам предвид за най-необходимото. Отказва всякакви събирания и излизания и тн и говори как не била безсмъртна за да излиза. Не е имала никакви здравословно проблеми, сега не се вижда с родителите си понеже те не се интересуват от дивотии и си живеят спокойно. Момичето се е капсулирало тотално от страх.
Представете си за какво става дума...
Имам една приятелка, която няма 30 години. Завърши в Корнел, не е просто и необразована. Беше постоянно по купони и кифлеене. Семейството е заможно и не е нужно да работи. Никога не бих си представял, че ще се стресне толкова, но тя от 1 година ходи с маска и ръкавици навсякъде. Имам предвид за най-необходимото. Отказва всякакви събирания и излизания и тн и говори как не била безсмъртна за да излиза. Не е имала никакви здравословно проблеми, сега не се вижда с родителите си понеже те не се интересуват от дивотии и си живеят спокойно. Момичето се е капсулирало тотално от страх.
Представете си за какво става дума...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Спокойно мога да кажа, че така си е преебала психиката, че след приключване на тая пандемия поне още 4-5 години ще ходи, като натъртена шаран по улиците.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Смити, слагай маска и ръкавици и отивай да успокоиш момичето. Сериозно ти казвам - в такива случаи топлата дума и съпричастност най-добре действат.