Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот Кашчей » 25 авг 2016 20:00

rhaegar написа:Не съм убеден, че и смяна на ник е възможна, даже и Стенли да има желание.

Не знам дали софтуерът на тази платформа го разрешава, но съм бил свидетел на променени никове от администратор, в АБВ, но там са на IPB-доста по-качествена платформа, ама ГОНГ са бедна фирма и нямат 100 лева за нея :(
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 26 авг 2016 00:27

Именно де, форумчето ни е старо и мизерно, а всичките ни вопли са отишли в небитието. С други думи, на програмистите им е през дедовия за нас.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 авг 2016 00:57

rhaegar написа:Именно де, форумчето ни е старо и мизерно, а всичките ни вопли са отишли в небитието. С други думи, на програмистите им е през дедовия за нас.

Регъре, след като във форумчето могат да бъдат вмъквани реклами означава, че при добро желание всичко може да се направи. Само че липсва желанието, иначе не мога да си обясня как могат да се правят определени потребители модове, а не могат да се наринат качествени тиквони, та си джиткаме със служебните..защото форумът е подарък на ГОНГ. Е, това не им попречи миналата година да го разбутат и да му еват мамата..иначе нямала права Стенли да смени тиквоните тъпи!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 26 авг 2016 15:57

Специално за тиквоните, повярвай ми, от години искаме да ги сменим. Предишните програмисти така и не успяха, новите не знам дали изобщо са пробвали. Дори хора от мод екипа пращаха пакети с емотки, защото ония индианци не можеха да си ги направят сами и така и не успяха да ги сменят. Ако зависеше от Стенли и можеше тя да направи нещо, щяхме да сме с други емотикони от 2008 горе-долу. Както ти казах вече, на никой в Гонг, освен Стенли, и абсолютно на никой в екипа от програмистите им пука какво е положението във форума, както и какво искаме ние-потребители и модераторски екип. С две думи, правят си каквото си искат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Paul Scholes
Контакти:

Мнениеот Paul Scholes » 26 авг 2016 15:59

Не се тревожете, сега звъня на славията и всичко ще се оправи на мига. 8-)
Здраейти

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 28 авг 2016 23:17

гражданин от село написа:Да попитам модераторите всяка тема ли ще се превръща в бунище с мнения не по темата и тенденциозно гаврещи се и провокиращи?Не питам Васконти, защото той се доказа като същия боклук като тях и даже се кефи на тези идиотии.Или той е "главния" назначен от шефчетата и непоклатим?Няма ми кой във форумът на ЦСКА на разчиства откровените злобари, идиоти и провокатори, пишещи обиди за отбира и потребителите?Май жужето ще трябва да купи този сайт и да започне да въвежда ред. :mrgreen:

гражданин от село написа:Мангал подуенски, оди виШ кои и колко сте вие на гереня. Да ти таковат майката безплатно на магистралата, та да умреш от глад! :mrgreen:

гражданин от село написа:Те говедата са така, до шия в лайната, но ти , ако пръднеш ще отварят широко уста да ти се изсмеят и за пореденпът да нагълтат порция лайна.Тия безмозъчни същества 1000 пъти да им се случи една и беда ще я повторят и за 1000 и ......път.То не бяха Славия, Берое Ч Море и пак нямат срам и че са ташака на държавата.Ааа, забравих последния им "подвиг" с Марибор-ото.Дори в кариерата си на клоуни на нацията предизвикват само сълзи на жалост и съжаление за пориден път.

гражданин от село написа:
Red Warrior написа:Поздравявам майките на модераторите!

Присъединявам се към поздравленията и поднасям бАмбони "Мерси"!

Red_Neck написа:"Микре" викаме на майка ти на шундата .... и нали е обща, .... ти позволявам да добавиш Юнайтед ;)

НАПРАВО ТРИИТЕ ПРАВИЛАТА И ПРАВЕТЕ ГРАЖДАНИНА МОДЕРАТОР!!!
cska/viewtopic.php?f=2&t=197582&start=150
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 сеп 2016 12:52

Г-да модератори, не ви знам кой какво е правил, трил и плюл, но аз тази тема не съм я пускал

viewtopic.php?f=2&t=197668

за да стои моят ник като автор. Нямам никакъв зор да пускам теми в други раздели!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
nitro77
Контакти:

Мнениеот nitro77 » 03 сеп 2016 17:19

Ако може в тази тема : http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=121&t=197688 да поразчистите малко мнения, особено около безпредметните спорове за имената на отборите, както и да предупредите потребителя greenpeak http://forum.gong.bg/memberlist.php?mode=viewprofile&u=6687 да преустанови системното нарушаване на правилата на форума, водейки безсмислени спорове относно името на Дунав и разводнявайки темата по този начин, както и бъдещите теми за мачовете на Дунав, според неговото уверение.

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 12 сеп 2016 14:46

gong/viewtopic.php?f=34&t=197788
Моля някой да ликвидира тоя провокатор. Не за първи път пуска подобни заядливи теми.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 13 сеп 2016 19:10

levski/viewtopic.php?f=&t=197793
viewtopic.php?f=1&t=197768
тази глупост още колко време трябва да стои във форума преди някой да вземе мерки ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Свободна зона”