Че ние проблем с бежанци нямаме. Те просто минават оттук.
Иначе това за медиите не знам на Запад, но у нас от години е забранено да се споменава етноса на извършителите на престъпления.
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Тема за политика - Свят
Red_Neck написа:Бъдещият PM на ВеликобританияSunak was born on 12 May 1980 in Southampton[9][10] to African-born Hindu parents of Punjabi Indian descent,[11][12] Yashvir and Usha Sunak. He is the eldest of three siblings. His father was born and raised in the Colony and Protectorate of Kenya (present-day Kenya), while his mother was born in Tanganyika (which later became part of Tanzania).[13] His grandfathers were born in Punjab province, British India, and migrated from East Africa with their families to the UK in the 1960s.
.... като ви разправях, че сте тесногръди относно имиграционната политика на западняците ;))))
Важен е "другия" му произход - банкстър. "Голдман Сакс".
Индиец ще управлява Ю Кей... Историята понякога има чувство за хумор.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
nghcvth написа:Индиец ще управлява Ю Кей... Историята понякога има чувство за хумор.
Редно си е. Аз лично си отварям пуканки като гледам какво се случва на бившите колониални империи. Има справедливост.
А на тия дето толкова жалите за белия човек, само да ви кажа, че същия този бял човек, смята източноевропейците за по-низши хора и е по-вероятно да получите добро и изкрено отношение от негър или арабин отколкото от западняка.
Така, че нека си я заличават и подтискат бялата раса щом са решили. Онея от векове ограбват целия свят, че и всички балкански конфликти в миналото са тяхно дело. Сега сметката идва и същия бял човек има грехове за поне 300-400 години към останалите раси.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
-
ReBorn1982
paceto написа:Ако се напънеш още съвсем лекичко може и да разбереш какво се опитвам да кажа с всичко това. ;)
Само не ми слагай думи в устата в случаят в коментара, които не съм казал/написал.
Кажи им го в Швеция, че преди да приемат пълчища от диваци, са имали същата престъпност, просто се е "криело" ...... аз съм споделял тук, че съм бил в Малмьо '90-те и беше съвсем друг град от сега ....спокоен, мирен и уреден ..... сега е ужас, престъпност, насилие. .....
-
ReBorn1982
delqnski47 написа:ReBorn1982 написа:В САЩ почти всички престъпления се вършат от чернилки и латиноси. Не е политкоректно да се пише, но е факт.
Бях попаднал в един ютуб американски полицейски канал в който куки със скрити камери правят акции....
На 90 процента в клиповете срещу тях имаше само черни. Буквално!!! Другите 9 бяха на некви с психични отклонения и там 1 процент на бели.
Та гледайки тоя ютуб канал се замислям колко прости същества са крайните либерали. Изключително тъпи и прости. Тва крайно мнение надали ще промени мнението на някой си, но не ми и пука особено. Акъл може да се набива само на умен човек....ех пак почнах да цитирам Баце. Ама той е и като Ницше спрямо Кико де
Ма то и в западна Европа, ако полицаите имаха такива камери и пускаха видеата от тях, на 90% ще видиш само араби, чернилки, цигани (индийски, пакистански, български, румънски), шиптъри ....
Атентатите в Европа в последните 10 години (имаше много), с изключение на 1 (Брайвик), всички са дело на ислямска измет. После ще ми обяснява някой, че то и без диваците било същото, просто медиите криели .....
Soulen написа:Така, че нека си я заличават и подтискат бялата раса щом са решили. Онея от векове ограбват целия свят, че и всички балкански конфликти в миналото са тяхно дело. Сега сметката идва и същия бял човек има грехове за поне 300-400 години към останалите раси.
Хайде, хайде....Сякаш черните и арабите нямаше да поробят Европа ако имаха тази възможност. Просто те не са имали качествата, за да го направят. Нали ги виждаме що за хора са огромна част от тях. А и обикновенният бял човек с какво е виновен.....Нищо не им дължим!
Eminem написа:Soulen написа:Така, че нека си я заличават и подтискат бялата раса щом са решили. Онея от векове ограбват целия свят, че и всички балкански конфликти в миналото са тяхно дело. Сега сметката идва и същия бял човек има грехове за поне 300-400 години към останалите раси.
Хайде, хайде....Сякаш черните и арабите нямаше да поробят Европа ако имаха тази възможност. Просто те не са имали качествата, за да го направят. Нали ги виждаме що за хора са огромна част от тях. А и обикновенният бял човек с какво е виновен.....Нищо не им дължим!
Обикновения бял западен човек си е съучастник във всичко, което се случва.
Едни мюсюлмани като Османската империя не унижожават сърби, румънци, българи и гърци, но едни бели православни християни унищожават българската идентичност за по-малко от 100 години на цяла една географска област.
Обикновения бял западен човек я докара тази измет в Европа, обикновения бял западен човек има всички тези привилегии и богатства заради систематичното ограбване на Азия и Африка.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
-
Martinez1948
- Контакти:
Soulen написа:Eminem написа:Soulen написа:Така, че нека си я заличават и подтискат бялата раса щом са решили. Онея от векове ограбват целия свят, че и всички балкански конфликти в миналото са тяхно дело. Сега сметката идва и същия бял човек има грехове за поне 300-400 години към останалите раси.
Обикновения бял западен човек си е съучастник във всичко, което се случва.
Едни мюсюлмани като Османската империя не унижожават сърби, румънци, българи и гърци, но едни бели православни християни унищожават българската идентичност за по-малко от 100 години на цяла една географска област.
Обикновения бял западен човек я докара тази измет в Европа, обикновения бял западен човек има всички тези привилегии и богатства заради систематичното ограбване на Азия и Африка.
+1
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
Обикновения бял западен човек я докара тази измет в Европа
Не разбирам, съжаление ли трябва да изпитам от коментара ти или да не ми пука за тях, защото ги наричаш измет.
.обикновения бял западен човек има всички тези привилегии и богатства заради систематичното ограбване на Азия и Африка
Отивам в Китай да протестирам за правата им, защото явно се очаква европееца да го направи вместо тях.
Може да се види какво пише за белия човек в някои мюсюлмански течения ли да го кажа.
Не казвам, че белите като цяло сме стока. Казвам, че всички хора имаме онази част от мозъка, която е отговорна за желанието за власт и контрол. И това, че другите раси не са успели да поробят белите в такива размери, не е защото са били по-добри, а защото са нямали уменията да го направят.