Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Thsmith » 23 окт 2022 20:09

Аз ако съм, няма да ги отлепям. Оставям ги там както са се залепили да се оправят : )))
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 окт 2022 20:11

Thsmith написа:Аз ако съм, няма да ги отлепям. Оставям ги там както са се залепили да се оправят : )))

Смити, давам 20 лева, за да те видя преди 1989-а като чавдарче на 24-ти май... ;)
Идеално ще се върже с антикомунизма ти... ;дддддддд

Ей така !
Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 23 окт 2022 20:14

Лошото е, че младото поколение на Запад са масово подобни олигофрени с промити мозъци ... помня как се оказа, че млади германки са мълчали за това, че са изнасилени от "новогерманци", за да не разпалвали настроения срещу "клетите бежанци" .... това са промити мозъци, промити от либерастите. Те си мислят, че спасяват света, вършели какви ли не безумия ....
Последна промяна от ReBorn1982 на 23 окт 2022 20:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 окт 2022 20:15

Drunken_Master написа:
Thsmith написа:Аз ако съм, няма да ги отлепям. Оставям ги там както са се залепили да се оправят : )))

Смити, давам 20 лева, за да те видя преди 1989-а като чавдарче на 24-ти май... ;)
Идеално ще се върже с антикомунизма ти... ;дддддддд

Ей така !
Изображение

Ще те разочаровам, дядо ми се е спасил от робство и се настанява временно в Испания при Франко, а след това и в нормални държави. тЪъъъ няма как да видиш снимка на някой облечен като идиот от моя род.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 окт 2022 20:15

Паце, да продължим дискусията от оня ден...
Понеже Боб Никълсън нарече политиката на Рузвелт "пацифистка" (поредно уникално прозрение), имаш ли представа, че самият Рузвелт е знаел предварително за нападението над Пърл Харбър ? :) Разузнаването също е било наясно... :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 окт 2022 20:16

Thsmith написа:Ще те разочаровам, дядо ми се е спасил от робство и се настанява временно в Испания при Франко, а след това и в нормални държави. тЪъъъ няма как да видиш снимка на някой облечен като идиот от моя род.

Сиреч, не си живял никога в НРБ ? ;)
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 23 окт 2022 20:17

Drunken_Master написа:Паце, да продължим дискусията от оня ден...
Понеже Боб Никълсън нарече политиката на Рузвелт "пацифистка" (поредно уникално прозрение), имаш ли представа, че самият Рузвелт е знаел предварително за нападението над Пърл Харбър ? :) Разузнаването също е било наясно... :)

Няма такова нещо.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 окт 2022 20:25

ReBorn1982 написа:

Няма такова нещо.

Кой те е излъгал ?
На кого са думите, отправени към Чърчил в средата на 1941-ва: "Много е възможно, да не обявя война, а направо да я започна !" :)
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 23 окт 2022 20:39

ReBorn1982 написа:помня как се оказа, че млади германки са мълчали за това, че са изнасилени от "новогерманци", за да не разпалвали настроения срещу "клетите бежанци" .... това са промити мозъци, промити от либерастите. Те си мислят, че спасяват света, вършели какви ли не безумия ....

Такива боклуци(позволявам си да ги наричам боклуци, защото те самите се третират като боклук, щом са мълчали) напълно си го заслужават. И заслужават още. Никакво съжаление не мога да имам към такива прости, промити същества.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 23 окт 2022 20:56

Очаквано е, но не се е знаело кога и дали въобще ще посмеят.
Голяма част от флота е бил в Хаваите, но предимно по-старите кораби, а самолетоносачите и други бойни кораби са били в морето от страна на САЩ. Разкодирането на съобщенията на японците идва твърде късно.

Ако намекваш, че нарочно е оставено да ги ударят е нелепо и си е в сферата на спекулациите. Ако беше така нямаше да си оставят голяма част от флота на котва, а и те се дърпаха доста често да влизат във войната.

Върни се в “Свободна зона”