Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bellamy_99

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот bellamy_99 » 22 авг 2016 09:49

angelco77 написа:
Red joker написа:
Кашчей написа:
bellamy_99 написа:9. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.

Има ли такова правило? Ако има, може ли модераторите да следят дали се спазва в:
cska/viewtopic.php?f=2&t=192378&start=71610

А не само да трият неудобни мнения ;)

Мдааааа.. може да проверят и кой пише за ФК Летище, примерно :twisted: И кой заобикаля бан с нови никове...

Доносничеството не ти е чуждо,виждам :oops:

А не е ли прав?!Колко нови ника направихте,за да защитавате Литекс-София(Да,така ще изписвам ЦСКА-София)?Да заобикаляш бан против правилата ли е?

На какъв принцип се банва? Как точно се случва този процес? Бан на ник? или Бан на айпи? Защото като цяло българинът разбира от всичко, та ако имаше бан по айпи, и 1000000 ника да си направиш, не може да пишеш! КАПИШ?
Има варианти и за бан на динамично айпи 8-) Тъй че не сте интересни с тези нови мантри за новите никове и т.н а ти ангелчо може да взимаш метрото и към Обеля, там с автобус и при дудучето
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 22 авг 2016 20:24

Този индивид няма ли кой да го спре?! Омаза цялата тема!

ММ1914 написа:Определено ходя и по-далече. Я кажи сега верно ли като взимаш анаболи и не ти става патката, да не те видим и теб по новините като приятеля на Анита Мейзер?

http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=197588&start=10
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 авг 2016 20:32

CSKA 78 написа:Този индивид няма ли кой да го спре?! Омаза цялата тема!

ММ1914 написа:Определено ходя и по-далече. Я кажи сега верно ли като взимаш анаболи и не ти става патката, да не те видим и теб по новините като приятеля на Анита Мейзер?

http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=197588&start=10

Хубаво си пуснал линк! Ще е интересно да ти прочетат изключително учтивите и коректни мнения в нея!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 23 авг 2016 01:53

От няколко години не съм се оплаквала в тая тема ии сега се оплаквам от всичките реклами, отметки,които непрестанно се появяват. Не ми харесват. :twisted:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Paul Scholes
Контакти:

Мнениеот Paul Scholes » 23 авг 2016 03:43

Тази тема изгуби смисъла си преди 2 години... Бях забравил за съществуването й. :)
Здраейти

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 авг 2016 10:48

Red_Girl написа:От няколко години не съм се оплаквала в тая тема ии сега се оплаквам от всичките реклами, отметки,които непрестанно се появяват. Не ми харесват. :twisted:

Chrome :arrow: вдясно на меню :arrow: Settings :arrow: Extensions :arrow: Get More Extensions и търсиш AdBlock ;) Инсталираш и мир ;) Знам, че рекламите са честния начин за финансиране, но ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 24 авг 2016 00:40

boabbb написа:
Red_Girl написа:От няколко години не съм се оплаквала в тая тема ии сега се оплаквам от всичките реклами, отметки,които непрестанно се появяват. Не ми харесват. :twisted:

Chrome :arrow: вдясно на меню :arrow: Settings :arrow: Extensions :arrow: Get More Extensions и търсиш AdBlock ;) Инсталираш и мир ;) Знам, че рекламите са честния начин за финансиране, но ...

Аз го имам, ама тва не пречи рекламата на Ауди и Вип брадър да ми се появява нон стоп на целия екран..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 25 авг 2016 12:32

Аз пък имам нужда от помощ - как мога да си сменя името на акаунта или направо да си изтрия сегашния.

Благодаря!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 авг 2016 18:20

vg_vasilev написа:Аз пък имам нужда от помощ - как мога да си сменя името на акаунта или направо да си изтрия сегашния.

Благодаря!

Името може да ти го смени само администратор, евентуално Stenly, но на нея не и се занимава твърде с такива неща във форума. Акаунта си не можеш да изтриеш. Много рядко във форумите се прибягва до такава "дисциплина", защото при изтрит твой акаунт изчезват и мненията на всички, които са му отговаряли.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 авг 2016 19:50

Не съм убеден, че и смяна на ник е възможна, даже и Стенли да има желание.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Свободна зона”