TristaNNN написа:THE G.A.M.E, проиграх ти играта за САЩ MSL на сухо - с помощта на един excel и х. калкулатор си сметнах "залозите".
При заложени за 1 и Х общо 3 лева на мач при коефициент за 1-ца над 1.8, и при заложени за Х и 2 по левче на мачове с единица под 1.8, сметката е следната:
Заложени: 31 лв.
Печалба: 35.28 лв.
Не е зле, никак даже.
Сега, следващият кръг е през седмицата и пак ще го проиграя на сухо на excel, интересно ми е да видя резултата, при положение, че днес за идния кръг има много коефициенти под 1.8 за 1-ца.
Между 29-ти миналият месец и снощи, в Щатите са изиграни 14 мача, 4-ри двойки, всичко друго 1-ца или Х.
В Аржентина до момента ( тази вечер и утре има още 5 двубоя ) от 8 двубоя -> три 1-ци и 5 Х-са
В Бразилия от 9 срещи този уикенд, три 2-ки и шест 1-ци и Х-са.
Тоест, общо, 31 мача, средно играни с по 2 кинта ( средно са под, но закръглям ) на 1/Х, 24 излязоха със средна печалба между 70 и 80 ст.
Към 3.50 съм отгоре, чакам останалите 5 двубоя от Аржентина тази вечер и утре/в други ден.
Не очаквам повече от две 2-ки, но да видим.
Важно е да се знае, че този тип игра е оптимален само с ниски залози, до към 3 лв на мач, макар че и те са много, щото с подобен залог можеш да спечелиш средно по 1 лв. от двубой, но рискуваш 3 кинта.
Сякаш оптималното е залози между 1.50 и 2.50 като при повечко пресмятания, може да се печели средно по 75-85 ст. на двубой.
Аз лично при коеф. за 1-ца под 1.7, играя по 30 ст. на Х и 2-ката, което прави при 60 заложени ст. печалба от 1.10 нагоре.
Щото при коеф. примерно от 1.65, Х-са е от 3.7 до към 4, а 2-ката над 4.
При положение, че на кръг от 3-те първенства все пак има по 2-4 двойки и един куп Х, при този метод също отиваш на някаква печалба.