Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Това е някакво безумие!?
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- фифи перото
Не! Не е безумие.
Всичко е целенасочено и се прави умишлено.От близо четвърт век.И всички "актьори" на политическата сцена играят в една пиеса.А режисьорът е....
Всичко е целенасочено и се прави умишлено.От близо четвърт век.И всички "актьори" на политическата сцена играят в една пиеса.А режисьорът е....
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
James Beattie написа:Тоз ли беше в Биг Брадър ?
този от Биг Брадър държи един от най-оборотните дюнери в моя квартал
- Син до гроб_
- Контакти:
По хронология на събитията: Емил Иванов знаете ли 98 или 99-та година, че ( поправете ме ако греша) беше кмет на Своге като кандидат на .......
ВМРО. Сега става областен управител на най-голямата област в България от квотата на ......
ДПС! Мисля ,че се досещате какъв морален, доблестен и честен човек, верен на принципите си е сложен за управител на София-област! За Сали няма какво толкова (или пък има ) да се каже, ясно е на всички: Подигравка с българския народ от страна на Доган! Нито секунда повече толеранс за това въшливо, нагло и анти-българско правителство!!!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
- фифи перото
Син до гроб_ написа:По хронология на събитията: Емил Иванов знаете ли 98 или 99-та година, че ( поправете ме ако греша) беше кмет на Своге като кандидат на .......![]()
![]()
![]()
ВМРО. Сега става областен управител на най-голямата област в България от квотата на ......
![]()
ДПС! Мисля ,че се досещате какъв морален, доблестен и честен човек, верен на принципите си е сложен за управител на София-област! За Сали няма какво толкова (или пък има ) да се каже, ясно е на всички: Подигравка с българския народ от страна на Доган! Нито секунда повече толеранс за това въшливо, нагло и анти-българско правителство!!!
А защо никой не си поставя въпросът, за партиите, които "привличат" в редиците си такива политически "номади"?
Защото са от едно котило!
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
Стига де...бат' Сали го емнахте по поръчка на Нова телевизия, бива ли такова нещо...
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Не виждам , какво коментирате и се оплаквате ! Човека е втори в листата и съвсем нормално заема мястото на първия ? Аз честно съм погнусен от политиката ни в момента ! И причината не е в тоя циганин , а във всички останали цигани които са в парламента ! И като искате нови избори , някакви други цигани ли ще се намерят да ги заместят
Или ще вземем на заем от някой
Нали пак същите ще се наместят за да ни доизпият кръвта
Лично аз вече взех да не виждам изход от ситуацията , всичко е един омагьосан кръг от който не се вижда изход ! Било то с нови избори или властеимащи ! Според мен протеста е адски грешно насочен ! Трябва да се протестира с ясни искания за свършване на определена работа , а не за размяна на групировките !
- GA_ veliki
- Контакти:
vaskonti написа:Ама стига бе, не са минали 100 дни още. А след като не са минали, не е редно, не е етично, не е морално да съдиш. Ако ще Азис да стане министър на културата, докато не минат тия 100 дни просто трябва да се трае!
И защо трябва да се чакат 100 дни? А, не примерно 99, или 101?Ами като ти харесва трай си
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
"Люлека ми замириса"
- GA_ veliki
- Контакти:
фифи перото написа:А защо никой не си поставя въпросът, за партиите, които "привличат" в редиците си такива политически "номади"?
И са закотвили няколкостотин( или някокохиляди) гласа на които плащат - съответно гласовете ги следват
Не с гняв, със смях се убива..
"Люлека ми замириса"
"Люлека ми замириса"
- za nas e toj religiq
- Контакти:
GA_ veliki написа:фифи перото написа:А защо никой не си поставя въпросът, за партиите, които "привличат" в редиците си такива политически "номади"?
И са закотвили няколкостотин( или някокохиляди) гласа на които плащат - съответно гласовете ги следват
Абе незнам , всички ли сте заблудени и си мислите че само те купуват гласове