Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Това е някакво безумие!?

Мнениеот shotgun blues » 19 юли 2013 19:57

:lol: :lol: :lol: :lol: хахахахахаххахах еми да ни е честито
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 19 юли 2013 19:58

Не! Не е безумие.
Всичко е целенасочено и се прави умишлено.От близо четвърт век.И всички "актьори" на политическата сцена играят в една пиеса.А режисьорът е.... :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 юли 2013 20:19

James Beattie написа:Тоз ли беше в Биг Брадър ? :mrgreen:

този от Биг Брадър държи един от най-оборотните дюнери в моя квартал :oops: и доста често се изявява като работник

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 19 юли 2013 20:26

По хронология на събитията: Емил Иванов знаете ли 98 или 99-та година, че ( поправете ме ако греша) беше кмет на Своге като кандидат на ....... :shock: :lol: :shock: :lol: ВМРО. Сега става областен управител на най-голямата област в България от квотата на ...... :shock: :lol: ДПС! Мисля ,че се досещате какъв морален, доблестен и честен човек, верен на принципите си е сложен за управител на София-област! За Сали няма какво толкова (или пък има ) да се каже, ясно е на всички: Подигравка с българския народ от страна на Доган! Нито секунда повече толеранс за това въшливо, нагло и анти-българско правителство!!!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 19 юли 2013 20:36

Син до гроб_ написа:По хронология на събитията: Емил Иванов знаете ли 98 или 99-та година, че ( поправете ме ако греша) беше кмет на Своге като кандидат на ....... :shock: :lol: :shock: :lol: ВМРО. Сега става областен управител на най-голямата област в България от квотата на ...... :shock: :lol: ДПС! Мисля ,че се досещате какъв морален, доблестен и честен човек, верен на принципите си е сложен за управител на София-област! За Сали няма какво толкова (или пък има ) да се каже, ясно е на всички: Подигравка с българския народ от страна на Доган! Нито секунда повече толеранс за това въшливо, нагло и анти-българско правителство!!!

А защо никой не си поставя въпросът, за партиите, които "привличат" в редиците си такива политически "номади"?
Защото са от едно котило!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 19 юли 2013 20:43

Стига де...бат' Сали го емнахте по поръчка на Нова телевизия, бива ли такова нещо...

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 19 юли 2013 20:54

Не виждам , какво коментирате и се оплаквате ! Човека е втори в листата и съвсем нормално заема мястото на първия ? Аз честно съм погнусен от политиката ни в момента ! И причината не е в тоя циганин , а във всички останали цигани които са в парламента ! И като искате нови избори , някакви други цигани ли ще се намерят да ги заместят :shock: Или ще вземем на заем от някой :? Нали пак същите ще се наместят за да ни доизпият кръвта :twisted: Лично аз вече взех да не виждам изход от ситуацията , всичко е един омагьосан кръг от който не се вижда изход ! Било то с нови избори или властеимащи ! Според мен протеста е адски грешно насочен ! Трябва да се протестира с ясни искания за свършване на определена работа , а не за размяна на групировките !

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 19 юли 2013 20:57

vaskonti написа:Ама стига бе, не са минали 100 дни още. А след като не са минали, не е редно, не е етично, не е морално да съдиш. Ако ще Азис да стане министър на културата, докато не минат тия 100 дни просто трябва да се трае!
:!:

И защо трябва да се чакат 100 дни? А, не примерно 99, или 101?Ами като ти харесва трай си
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 19 юли 2013 20:59

фифи перото написа:А защо никой не си поставя въпросът, за партиите, които "привличат" в редиците си такива политически "номади"?

И са закотвили няколкостотин( или някокохиляди) гласа на които плащат - съответно гласовете ги следват :mrgreen:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 19 юли 2013 21:14

GA_ veliki написа:
фифи перото написа:А защо никой не си поставя въпросът, за партиите, които "привличат" в редиците си такива политически "номади"?

И са закотвили няколкостотин( или някокохиляди) гласа на които плащат - съответно гласовете ги следват :mrgreen:

Абе незнам , всички ли сте заблудени и си мислите че само те купуват гласове :roll: Имам къща и бизнес на морето и лично съм виждал как на кметските избори в курорта ,насред центъра пред кметството и полицаите се раздаваха най явно по 50лв за всички които гласуват за ГЕРБ ! В съседния курортен град пък БСП раздаваха агнета в ромската махала , докато ГЕРБ правеха щедри угощения на пристанището :oops: Така че дали номадите ще са бели или черни , хич не ме интересува , важното е да ги няма ! А това не виждам как ще стане :oops: Защото в момента протестиращите искат да сменят черните с белите "номади" , и какво ще спите по спокойно ли ? Само защото "номадите" няма да са черни :x

Върни се в “Свободна зона”