Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Red_Neck » 18 окт 2022 16:10

ReBorn1982 написа:
Red_Neck написа:
ReBorn1982 написа:Относно обеднения уран, засегнат в другата тема ....

Понеже често засягаш темата, .... има ли вече категорични научни доказателства за вредните последствия от използването на боеприпаси с обеднен уран?

Не, че нещо, но за първи път засягам темата. Досега не съм писал за обеднения уран. Иначе в текста има цитирана статистика, увеличението на раковите заболявания след "демократизацията" от САЩ съм убеден, че е просто случайност ..... САЩ никога за нищо не са виновни, знам.

Въпросният текст завършва така:
Това съдържание е подготвено от журналисти на Китайската медийна група.
;))))
Та, ... има ли вече категорични научни доказателства за вредните последствия от използването на боеприпаси с обеднен уран?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 18 окт 2022 16:14

Никъде не пише такова нещо, това е от news.bg, от 2015-а година. Не е 24 часа.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 окт 2022 16:27

ReBorn1982 написа:Никъде не пише такова нещо, това е от news.bg, от 2015-а година. Не е 24 часа.

Грешката е моя, ..... "Китайската връзка" беше източник на материала за ограбването на Сирия ;))
Как да е .....
През годините определени медии около Труд завъртаха периодично въпросната плоча за 15-те тона уран в Сърбия и т.н. КОЙ стои зад Труд е ясно ... това в случая не е важно.

Въпросът ми беше, има ли вече категорични научни доказателства за вредните последствия от използването на боеприпаси с обеднен уран?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 18 окт 2022 16:45

Red_Neck написа:
ReBorn1982 написа:
Red_Neck написа:
ReBorn1982 написа:Относно обеднения уран, засегнат в другата тема ....

Понеже често засягаш темата, .... има ли вече категорични научни доказателства за вредните последствия от използването на боеприпаси с обеднен уран?

Не, че нещо, но за първи път засягам темата. Досега не съм писал за обеднения уран. Иначе в текста има цитирана статистика, увеличението на раковите заболявания след "демократизацията" от САЩ съм убеден, че е просто случайност ..... САЩ никога за нищо не са виновни, знам.

Въпросният текст завършва така:
Това съдържание е подготвено от журналисти на Китайската медийна група.
;))))
Та, ... има ли вече категорични научни доказателства за вредните последствия от използването на боеприпаси с обеднен уран?

То и в България има увеличение на раковите заболявания през последните 20 години ама нас никой не ни е бомбил с обеднен уран…

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 18 окт 2022 16:52

Понеже Боб Никълсън не отговаря на неудобни въпроси, ще взема да питам съфорумците... Дали бомбенето с обеднен уран в съседна държава, не може да е причина и за раковите образования у нас... ;)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 окт 2022 16:59

Drunken_Master написа:Понеже Боб Никълсън не отговаря на неудобни въпроси, ще взема да питам съфорумците... Дали бомбенето с обеднен уран в съседна държава, не може да е причина и за раковите образования у нас... ;)

Не може. Причината е Чернобил.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 окт 2022 16:59

ReBorn1982 написа:
Eminem написа:Не се излагай с тази малоумна картинка за дебили. Сякаш в Европа и щатите няма цигански гета и такива западнали райони.

Не, в САЩ няма такива мизерни гледки ....

https://images.app.goo.gl/Dba15iBKgW3Upo2w8

Красота, к'во....Виж колко е приятно.
То в щатите, гетата са на 30 метра от центъра.
После Пацето се чуди защо целият форум се ебава с този индивид...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 окт 2022 17:22

Когато потребител не прави разлика между "образование" и "образувание", става ясно, че същият има тежка форма на раково образувание в .... образованието си и всяка форма на дискусия е чиста проба загуба на време!

Colonelcassad
Контакти:

Мнениеот Colonelcassad » 18 окт 2022 17:36

Eminem написа:То в щатите, гетата са на 30 метра от центъра.

Таквиз места бол в Щатско, примерно:

https://twitter.com/EndWokeness/status/ ... 2840135681

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 18 окт 2022 17:44

Red_Neck написа:Когато потребител не прави разлика между "образование" и "образувание", става ясно, че същият има тежка форма на раково образувание в .... образованието си и всяка форма на дискусия е чиста проба загуба на време!

Много интересно. През последните седмици всячески се опитвах, да те накарам, да ми отговориш на въпросите... Безуспешно! Изведнъж... от нищото, взе, че ми обърна внимание!? Това не e ли бягане от дискусия? Или у вашето село, как го наричате?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Свободна зона”