ReBorn1982 написа:Е те го източиха вече .....
Ц, не са. От няколко месеца вадят от него, за да смъкват цените, но не са го източили.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ReBorn1982 написа:Е те го източиха вече .....
ReBorn1982 написа:Е, не знам, явно още ще трябва да вадят. Бин Салман явно ще тури бананова кора пред дядката ..... нещо саудитите почнаха да се еманципират.
https://www.nytimes.com/2022/09/29/business/energy-environment/biden-oil-prices-reserve.htmlSince Russia’s invasion of Ukraine, President Biden has overseen the largest sale of oil from the Strategic Petroleum Reserve ever, to ease prices at the gasoline pump.
Having released 160 million barrels of crude since March, more than a quarter of the stockpile, the Energy Department has reduced the reserve to its lowest level in four decades. Some oil experts say continuing the withdrawals could test the nation’s energy security.
ReBorn1982 написа:Thsmith написа:ReBorn1982 написа:Айде пак с тая комисионна ..... я дай да видим източник ??
Ей сега ще взема да направя една снимка на чекмедже за да има източник : )
Нека да не се опитваме да се караме другия да яде домати с колците.
Ми като постоянно пишеш, че Радев взел комисионна от Грипен, хубаво е да цитираш някой надежден източник.
paceto написа:Човек, не може без социална политика една държава и това пряко зависи за нейното развитие.
Под социална политика не се има предвид само подпомагане на циганите или някакви такива, а това включва и здравеопазването, образованието, условията на труд, ваучери за храна за по-бедните, подпомагане на пенсионерите с безплатна храна, подпомагане на хора със здравословни проблеми като при инвалидите и друг вид заболявания и т.н.
Имам чувството, че като чуеш социална политика и го свързваш с някакви зелени щуротии и само с подпомагане на малцинствата, ама това не е така и обхваща много сфери.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта