ReBorn1982 написа:Да, лошо ли е да си неутрален ??! .... или винаги трябва да си нечий помияр ??! Какво е спечелила България от това, че е в НАТО, хм ??
Чудно е да отнасяш шамари от всички и нищо полезно от никого. Миръкъл!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ReBorn1982 написа:Да, лошо ли е да си неутрален ??! .... или винаги трябва да си нечий помияр ??! Какво е спечелила България от това, че е в НАТО, хм ??
Groucho написа:tiamat написа:Мога само да съжалявам, че не сте били част от общество или обществена група, която има способността да влияе на властимащите и не може да си представите, че е възможно. Явно робската психика има много по-дълбоки корени у нас, отколкото предполагах. Мога само да ви го пожелая.
Изтече времето за примери, които да докажат, че тая детска градина не е детска градина.
Пишем с дебелия флумастер глупости на търкалета в трудовата характеристика.
Продължавай да влияеш на властимащите и да не можеш да си спомниш как точно си им повлиял, че да дадеш един пример 5 дни. Недей съжалява за другите, радвай се за себе си.
Mъск почнал да промотира хуманоиден робот. Ще си вдигне капитализацията на фирмата с още 200 милиарда
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Човека превъртя игра, ама тебе нещо ти е трън в очите:D
tiamat написа:Въпросът беше за ЕС срещу Евразийския Съюз. Остави го НАТО настрана.
ReBorn1982 написа:tiamat написа:Въпросът беше за ЕС срещу Евразийския Съюз. Остави го НАТО настрана.
Харесвах ЕС докато беше чисто икономически съюз за свободно движение на хора, стоки и капитали. Твърдо ЗА такъв съюз.
Абсолютно съм против да сме в днешния ЕС, който се превръща в съвременен СССР и от Брюксел постоянно ти налагат как да живееш и какво да правиш. Този ЕС е мега гнусен.
bobonikolov написа:Един прост въпрос към русофилите във форума- Какво би спечелила България ако излезе от ЕС и влезе в Евразийския съюз?
Groucho написа:ivan56 написа:Човека превъртя игра, ама тебе нещо ти е трън в очите:D
Не ми е трън. Държавата е зад него, нормално да превърти играта.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Groucho написа:ivan56 написа:Човека превъртя игра, ама тебе нещо ти е трън в очите:D
Не ми е трън. Държавата е зад него, нормално да превърти играта.
Кое точно визираш, че държавата е зад него?
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
bobonikolov написа:Един прост въпрос към русофилите във форума- Какво би спечелила България ако излезе от ЕС и влезе в Евразийския съюз?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта