ivan56 написа:За другото оная модерната думичка утабаут....... и нищо съществено.
Тоя дядка пишеше, че бил пазен постоянно с няколко човека от службите им, някак си ми се струва странно няква женска с лапето си да слага бомби. Ама в Русия стават всякакви чудеса.
Да е, много ясно... "утабаут....... и нищо съществено".
Чудно ти е руснаците като обявят, че са разкрили нещо толкова бързо, а не ти е чудно, когато англосаксонците го правят.
Па - ок.
За другото. Пише се, че Путин въобще не се е срещал с Дугин и този Дугин няма такова влияние над него, колкото се изкарва в западните медии. Дали Дугин го пазят няколко човека от службите им - може, въпреки че нищо чудно и да не го пазят, спред мен е леко смахнат, ама аз съм чел малко от нещата му.
Дъщеря му вече силно се съмнявам, че я пазят няколко човека от службите.
Аз не казвам, че версията на руснаците е истина.
Със сигурност обаче убитата не е казвала, че украинците не са хора и заслужават да бъдат избити всичките. Поне аз съм я гледал няколко пъти и не си спомням да е говорила подобни неща.
Това, което е говорила е било за Азов и бандеровците в Донбас.
Големата западна цивилизация се скъса да се радва, че са я убили, а по същество убитата не е правила повече от това, което правят водещите нa CNN, когато трябва да насъскат краварската аудитория за война на САЩ зад граница.