Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Коронавирусът в България

Мнениеот vvessel » 22 дек 2020 19:11

Ето едно интервю на Мангъров, ако някой го е пропуснал , защото не му се дава много гласност. Публикувано е в 3-4 сайта само.
ДОЦ. МАНГЪРОВ: ВЗЕХА ДА СЕ ГЪБАРКАТ С НАС. СИГУРНО БЕН ДЖОНСЪН Е КАЗАЛ НА ВИРУСА ДА СИ ИЗРАБОТИ НОВ ЩАМ. НЯМА КАК ДА РАЗБЕРЕМ ВИЕ СТЕ С ЕДИН ЩАМ, А АЗ С ДРУГ. 7 ПЪТИ ПО-БЪРЗО СЕ РАЗПРОСТРАНЯВАЛ? МНОГО УДОБНО, ЗА ДА ОПРАВДАЯТ НЕЕФЕКТИВНОСТТА НА ВСИЧКИ МЕРКИ СЪС ЗАТВАРЯНЕТО
https://afera.bg/%D0%B4%D0%BE%D1%86-%D0 ... %BD%D0%B0/

Понеже някой спомена THE GREAT RESET, ето и една статия, която обяснява за какво става дума.
https://glasove.com/categories/komentar ... erestroyka
Между другото другаря Клаус Шваб е издал книга по въпроса и който иска да се запознае с така наречените "конспиративни теории" ще установи с учудване, че това всъщност е план за действие, който тече в момента.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 22 дек 2020 20:47

Безразличието към обективната истина, често може да поради основателно съмнение за най-значимите събития.
Бедите за които постоянно ни съобщават могат да създадът у средният гражданин усещане за нереалност, човек няма как да се увери в фактите, дори не е напълно сигурен че те са се случили и винаги получаваме различни интерпретации от различни източници.
Кое е добро и кое лошо в ораганизираните действия на СЗО- Световна Банка - Мултикорпорации - Правителства, вероятно лесно може да се установи истината, но едва ли ще има медия в който фактите да не са не достоверно изложени за това на обикновеният гражданин трябва да бъде простено както приемането на лъжите така и липсата на определено становище.

Общата ни сигурност относно това какво всъщност става, улеснява упоритото придържане към налудничеви убеждения.
След като нищо не е изляцо доказано или опровергано дори и най-неуспоримият факт може да бъде нагло отричан.

''Един ден духът ми ще възкръсне от гроба и светът ще види, че аз бях прав'' - Адолф Хитлер 1945г.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 22 дек 2020 22:14

[quote="vvessel"]Ето едно интервю на Мангъров, ако някой го е пропуснал , защото не му се дава много гласност. Публикувано е в 3-4 сайта само.
ДОЦ. МАНГЪРОВ: ВЗЕХА ДА СЕ ГЪБАРКАТ С НАС. СИГУРНО БЕН ДЖОНСЪН Е КАЗАЛ НА ВИРУСА ДА СИ ИЗРАБОТИ НОВ ЩАМ. НЯМА КАК ДА РАЗБЕРЕМ ВИЕ СТЕ С ЕДИН ЩАМ, А АЗ С ДРУГ. 7 ПЪТИ ПО-БЪРЗО СЕ РАЗПРОСТРАНЯВАЛ? МНОГО УДОБНО, ЗА ДА ОПРАВДАЯТ НЕЕФЕКТИВНОСТТА НА ВСИЧКИ МЕРКИ СЪС ЗАТВАРЯНЕТО

Още от Мангъров: "От един месец съм шеф във инфекциозна болница и е починал само един човек при мен.И той дойде в много тежко състояние".
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 дек 2020 19:32

Изображение
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 27 дек 2020 14:45

Това гледахте ли го :lol:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cSYbfYHibjg[/youtube]
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 29 дек 2020 14:14

pomiqrat написа:Това гледахте ли го :lol:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cSYbfYHibjg[/youtube]

То само това да беше. ФБ е пълен с такива видеа с подобни трикове, както и с изчезващи игли или с други течности, които явно не са ваксина ( например на министър Ботокс), та не смогват да ги трият :) :)
Не си спомням досега толкова да се е рекламирало нещо, което освен всичко друго да е безплатно.
Преди години ми спряха здравната осигуровка, защото преди 4 години !! съм имал няколко неплатени вноски, а сега изведнъж толкова се загрижиха за здравето на всички, че поръчали бройки двойно повече от населението и ангажирали камара народ да агитира по средствата за масова ДЕЗинформация. А най-модерното е да се ваксинират на живо :lol:
Цирка е пълен. Не се усещат, че по този начин ще откажат и малкото които се бяха навили да ги ваксинират.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 29 дек 2020 14:52

Такива видеа само събуждат развинтеното въображение на така или иначе недобре функциониращи мозъци на конспираторите. Не се ли сещате защо ваксината е безплатна и защо се рекламира така? Защото светът не може да си позволи да стои затворен дълго, хората ще продължат да фалират, смъртните случаи ще растат. Всеки ще е засегнат. За да се спре пандемията всеки трябва да се ваксинира или поне 70%. Пачите ви мозъци не разбират, че държави, които не си затвориха граници и заведения са със също толкова преебана икономика. Хората НЕ искат да ходят по заведения да се заразяват. 1 на 1000 американци е мъртъв. А вие още говорите за глупави конспирации, макар че вече почти всеки познава минимум 1 починал от коронавирус.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 дек 2020 15:24

Сещам се за една новина от пролетта, при "първата вълна", която общо-гласеше, че нЕкъв с мозъчно-черепна травма починал от корона вирус. :?
Доста е интересно и като съобщават и други "Съпътстващи" заболявания при "смърт от ковид", като например - инсулти, инфаркти, рак, тумори, хипертония, левкимия, диабет и т.н. "нещица", които по принцип могат да съсипят дори и напълно здрав организъм, пък к'во остава, ако човек е пипнал тежък грип. :roll:
Та, със сигурност има хора, починали само и единствено от двойната пневмония, която можела да се развие в следствие от ковид, но %-тът на същите едвали е по-висок от този, от предходните години.

Аз бях ЗА мерките при първата вълна и също така смятах, че "ковид19" не е съвсем като останалите грипни щамове.
По принцип смятам, че при подобни "нови опасности", трябва да се реагира навреме, но без крайности, докато се добие повечко информация. А опознаването винаги идва с времето.
Но в течение на времето се каза, че това нещо е с доста съмнителни "извънземни" качества, които му се преписваха.
Все още около 70 % от хората установени ( а установяването е пълен потрес, но това е съвсем друга тема ) ... с "ковид", го прекарват безсимтомно или с леки симптоми.
От останалите 30 % прекарали го тежко, около 25 % оздравяват. Тоест, смъртността продължава да е средно между 4-6 %.
И то при вече сериозно увредени от "съпътстващи"заболявания организми.
Ако някой успее да намери некви статистики от предишни години, на заболели от грип и тем подобни, и % починали, силно се съмнявам, че числата ще са кой-знае колко по-малки. :roll:

Продължавам да смятам, че лично щамът "ковид19" е заразен и опасен, но поради някаква причина, той не връхлита ( заразява ) по-голямата част от населението.
Да, ПСР тестовете дават ОГРОМНИ отклонения, щото не правят разлика между различните видове коронавируси ( а те са познати на човечеството от 60-те години на миналият век ) ... И улавят всички подобни типажи.
От тук е и впечатлението за "Трагедията", "колко заразени имало", и още - "Колко лесно можеш да се заразиш".

П.С.

Аз лично нямам инфо някой от познатите ми, или от ареалът ми на обитание, да е починал от "ковид".
Имам познати, които бяха "диагностицирани", но за радост, са си добре.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 29 дек 2020 16:59

Познавам четири човека с коронавирус. Четиримата го минаха. С единия сме всеи ден заедно :lol: Кой знае колко хора съм изпозаразил :oops:

Ако е толкова заразен и смъртоносен остава въпросът как по дяволите китайците не ги вълнува този проблем
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 дек 2020 18:43

insaneboy1 написа:Защото светът не може да си позволи да стои затворен дълго, хората ще продължат да фалират, смъртните случаи ще растат. Всеки ще е засегнат. За да се спре пандемията всеки трябва да се ваксинира или поне 70%. Пачите ви мозъци не разбират, че държави, които не си затвориха граници и заведения са със също толкова преебана икономика. Хората НЕ искат да ходят по заведения да се заразяват.

Аз пък вече искам точно това. Светът да седи затворен максимално дълго и с максимално строги мерки. Само така ножа ще опре до кокала на максимално много хора за да се осъзнаят и да избесят накрая затварачите. Най важното вече е възмездието, нищо друго.

--
Хората ако не искаха да ходят по заведения и да си живеят, нямаше да има нужда някой тиквеник да налага подобни "мерки" и да ни кара да влизаме по заведения през задни врати и да се заключваме.

---
Иначе на мен лично историята ми изглежда по следния начин. Правителствата масово се поддадоха на паника в началото на годината и сътвориха чудовищни глупости с нещо, което не познаваха. Едва ли не очакваха някаква Ебола и буквално да измрат едно 10-20% от населението. След това се усетиха колко са сбъркали, но вече бяха подкарали влака и никой не смее да си признае каква каша е забъркал за да не понесе последствията. Заради това, давай всички да продължаваме в същия коловоз докато накрая се намери някакво решение на въображаемия проблем и правителствата влязат в ролята на герои, които са спасили света, а не на тиквеници, които са разрушили държавите си заради единия грип.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”