PFCB написа:fabregas_949 написа:Аз хубаво ще живея още 80 години, ама за теб се притеснявам, да не се получи така, че ти да ми оставяш наследство.![]()
![]()
![]()
![]()
След 80 години аз ще бъда на около 105
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PFCB написа:fabregas_949 написа:Аз хубаво ще живея още 80 години, ама за теб се притеснявам, да не се получи така, че ти да ми оставяш наследство.![]()
![]()
![]()
![]()
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:След 80 години аз ще бъда на около 105Това ще бъде 2090г. и ти гарантирам че за 20 кила олежала ракия съм готов дори да посрещна и 2100г на крак!
![]()
![]()
fabregas_949 написа:TPAKTOP написа:След 80 години аз ще бъда на около 105Това ще бъде 2090г. и ти гарантирам че за 20 кила олежала ракия съм готов дори да посрещна и 2100г на крак!
![]()
![]()
![]()
Аз ще бъда по-млад.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:fabregas_949 написа:![]()
Аз ще бъда по-млад.
Все пак ще те почакам!![]()
fabregas_949 написа:TPAKTOP написа:Ами посъди поне две праскови и две череши де!![]()
Домати и краставици става ли? Ще ти оставя и 20 литра ракия?!?![]()
гарфилд написа:fabregas_949 написа:TPAKTOP написа:Ами посъди поне две праскови и две череши де!![]()
Домати и краставици става ли? Ще ти оставя и 20 литра ракия?!?![]()
Ако ги оставиш в буре и ако живееш още примерно 80 години минимум това ще бъде най-хубавото наследство което съм получавал!![]()
гарфилд написа:Две тракторчета и дваМА багерчета.
TPAKTOP написа:гарфилд написа:Две тракторчета и дваМА багерчета.
обслужени!
гарфилд написа:TPAKTOP написа:гарфилд написа:Две тракторчета и дваМА багерчета.
обслужени!
С пълен технически преглед.Годни за управление.
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 13 госта