sinqkrepost1914 написа:Aйде някой гащук да обясни защо все още няма ваксина срещу рак, след десетилетия изучаване и милиони починали хора ? А веднага изведнъж на тезгяха ваксинки срещу ''невидимия враг'', за когото ти тръбят от 9 месеца, че нямало точно лечение и всичко било строго индивидуално. И то не е една, а цяла дузина, услижливо прокламирани 24/7 от всички мас медии, като същевременно освен цялата пропаганда за ваксинация тук таме ти се споменава, че самите разработчици нямало да носят никаква отговорност за някакви нежелани странични ефекти.Дори в педалската Англия искали да се застраховат в съда, срещу евентуални дела срещу тях. Вие, ако отидете на оглед за жилище и брокерът ви каже, че няма гаранция, че таванът няма да протече, а съседът е реце с жълта книжка, ще се заробите ли с ипотека за 20 г. напред ? Изведнъж набързо за по-малко от година вече сме готови с научния пробив срещу ''невидимия враг'' и ваксина, разбработена, одобрена, доставена и т.н. И то не един вид, а няколко. И ти викат не е задължителна, ама после ше стане така че, в самолета с ваксина, в магазина с ваксина, кандидатстваш за работа с документ, че си ваксиниран..Не знам какъв наивен шаран трябва да си за да поемаш всичко, което ти спускат по медиите и да не виждаш нищо съмнително във цялата ситуация.
И аз съм много скептично настроен към конкретно тези ваксини, които сега ще пробутат, но ракът не е вирус или бактерия, за да има конкретно лекарство или ваксина

Иначе мнОООООООго ми е съмнително как така още август-септември отпуснаха милиарди ПРЕДВАРИТЕЛНО за компаниите производителки и сключиха договори, след като изобщо (по принцип) не би трябвало да бъде ясно дали една такава ваксина ще бъде готова след месец или след две години.