Нужда от модераторска помощ, тук!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нужда от модераторска помощ, тук!
Кога най-накрая г-да модераторите ще си свършат работа и ще банната постоянно спамещата индивидка sandi74?
lokosf/viewtopic.php?f=11&t=194378&p=7072527#p7072527
Това се повтаря във всяка една тема за всеки един мач. Мързи ви да си вършите работата ли, какво?
lokosf/viewtopic.php?f=11&t=194378&p=7072527#p7072527
Това се повтаря във всяка една тема за всеки един мач. Мързи ви да си вършите работата ли, какво?

viewtopic.php?f=53&t=194436
peliforewer
Здравейте, уважаеми господа модератори. Моля, тази тема да бъде заключена, а автора й да си понесе заслужените наказания, а именно бан. Темата е в разрез с правилата на форума поради няколко причини. Първо, съвсем умишлено е пусната с цел провокация и конфронтация по линията русофили/русофоби. Авторчето съвсем умишлено я е пуснал 10 минути преди началото на Шампионска лига. Понеже знае, че всеки е заседнал пред телевизора и няма да го сигнализират, а темичката му ще остане поне известно време.
Второ, да видим заглавието на темичката. Такаааа.... "България-Русия бля бля бля". Охоо, явно ще ни запознае с някакви случки и събития и отношения между България и Русия. Но, започваме с 1944 година. Хммм, интересно. Тогава в международните отношения не е имало Русия, а СССР. Тоест заглавието на темичката е зададено умишлено при това некоректно и подвеждащо. Тоест, съвсем умишлено се подава некоректна и подвеждаща информация на нас съфорумниците. Съгласно правилата на форума, за това се наказва с бан.
Трето, като източник е цитиран, иначе изключително достоверният и престижен сай фактор бе ге.
Аз, както и всички други останали съвестни съфорумници, които спазват правилата на форума, очакваме да си свършите работата и да не
виждаме този трол да троли и умишлено да нарушава правилата на форума в бъдеще.
Поздрави,
peliforewer
Здравейте, уважаеми господа модератори. Моля, тази тема да бъде заключена, а автора й да си понесе заслужените наказания, а именно бан. Темата е в разрез с правилата на форума поради няколко причини. Първо, съвсем умишлено е пусната с цел провокация и конфронтация по линията русофили/русофоби. Авторчето съвсем умишлено я е пуснал 10 минути преди началото на Шампионска лига. Понеже знае, че всеки е заседнал пред телевизора и няма да го сигнализират, а темичката му ще остане поне известно време.
Второ, да видим заглавието на темичката. Такаааа.... "България-Русия бля бля бля". Охоо, явно ще ни запознае с някакви случки и събития и отношения между България и Русия. Но, започваме с 1944 година. Хммм, интересно. Тогава в международните отношения не е имало Русия, а СССР. Тоест заглавието на темичката е зададено умишлено при това некоректно и подвеждащо. Тоест, съвсем умишлено се подава некоректна и подвеждаща информация на нас съфорумниците. Съгласно правилата на форума, за това се наказва с бан.
Трето, като източник е цитиран, иначе изключително достоверният и престижен сай фактор бе ге.
Аз, както и всички други останали съвестни съфорумници, които спазват правилата на форума, очакваме да си свършите работата и да не
виждаме този трол да троли и умишлено да нарушава правилата на форума в бъдеще.
Поздрави,
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Мнениеот Beladona на 22 Ное 2015, 23:35
Old_death написа:
Beladona написа:
Old_death написа:
EmilCSKASOFIA написа:
Пацо познат като Беладона,живее и в момента пише от стаята си на 4-ти километър.Има над 200 акаунта във фейбук и още толкова из форумите
За Пацо Тъпото ли говориш ?
Деди, ти пак нема ли да ривеш като мома да ме забраняват ? Ти мъж ли си въобще ?! Ти некъв фен на ЦСКА по женските спортове ли си ?
Пяна ли ти тече по брадичката , или това не е пяна а нещо изхвърлено от Цимбика ? Тебе живота отдавна те е забранил , за да имаш нуждата от нечие съдействие , а пък и вече ти казах , че с боклуци не се занимавам . Ще те изтърпя още един месец и ще те сложа там , където ти е мястото . Разбра ли Пацо , или пак ще се правиш на ударен с чук ? Човекът , който " никога не лъгал " !!!! Къде беше днеска възлюбения ти ? Според теб бе на мача , но май чакаше пред стадиона . Нали говореше само истината ! Кога се върна от Испания ? Колко човека са с Божков ? Хайде да не те почвам от сега . Всяко нещо с времето си , пък и ти отделих повече време , от колкото заслужаваш .
Абе , женчо , някъде четох молитвите ти да ме баннат ?! Ти достойнство имаш ли ? Добре че сега няма Държавна сигурност , че ти щеше да си им Първият Доносник ! Как не те е срам ?! Извинисебе !
http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=192378&p=7091533#p7091533
Остава си резонния въпрос . До кога ще се разрешава на въпросния психиатрично болен индивид са се развява и да обижда във форума ? За това си има лечебни заведения .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
diplomat написа:Не е лошо да си избършеш гъза от лайна и сперма, че се разсмърдя из форума.
Харесва ли ти резаната патка на Кадиров в устата ти?
gong/viewtopic.php?f=53&t=194649&start=10
diplomat написа:Голям експерт си, явно имаш много практика по поемането отзад - няма лошо, ама не си навирай разпорения дирник навсякъде, че умирисва всичко, деба.
diplomat написа:Така ли говориш, когато си изпаднал в екстаз след съвкупление с рязания кадиров член?
Здравейте господа модератори. Както виждаме въпросният потребител за пореден път нарушава най-грубо и цинично правилата на форума и по този начин ви се присмива на вас. Въпроса ми е, след тези негови систематични нарушавания на правилата на форума, правила които е дал съгласие да спазва при своята регустрация, то логично изниква въпроса кога ще бъде баннат перманентно ?

Хайде баннете най накрая хилядите профили на Александров- Hulk, Zeniteca, Oleg Shatov, Artem Dzuyba и още не знам колко други.
Последна промяна от nghcvth на 28 ное 2015 16:48, променено общо 1 път.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
James Beattie написа:На Путин гнусната чутура е най-скъпият матрял в Света! 500 трилиона долара на този, който ми я донесе! По 25к за глава на български русофил давам.
James Beattie написа:Ай донт уант йор чутура. Като ти гледам снимката, ти си някаф мигрант от столипиново. Чернички глави не искам, търся русофилски.
gong/viewtopic.php?f=&t=194682
Здравейте уважаеми господа модератори. Крайно време е да баннете перманентно този трол и провокатор. Миналата седмица пак имаше сигнали срещу него, понеже псуяваше на майка, заплашваше с изнасилвания и всякакви такива гнусни закани. Вие нищо не направихте по въпроса. Защо така, не знам. Както виждаме той продължава да нарупава правилата на форума, систематичноиумишлено. Всеки ме знае, че аз съм един от малкото останали истински и безпристрастни обективни анализатори в този форум. Но такива открити призиви като нговия за насилие и обезглавявания са повече от неуместни. По нищо не се различава от онези от ИД. Надявам се да се погрижите за него. В противен случаи съм длъжен да информирам компетентните органи и служби, че в този форум има индивид с крайни радикални виждания, нещо което е заплаха за националната ни сигурност.

Надявам се да изпълните очакваното от вас, и да го баннете за постоянно.
Поздрави,
James Beattie написа:Този форум напълно 0мре. Затова , по 2 теми на седмица се пускат , вече. Заради тъпунгерите модератори, които цензурират всички мнения, а дори не допускат и да кажеш нещо против гнусните ЦСКА и ЛЕВСКИ. Айде, живейте си в мизерията. Тъп форум , тъпи модератори , тъпи админи. Кур за всички. Сперма в устата за Славията Форевър!
Няма друг такъв форум, който да трие нормални мнения(без никаква обида или цензура), просто защото модераторите са фенове на този определен отбор и не харесват изказването ти.
gong/viewtopic.php?f=&t=194688
Господа модератори ?

gong/viewtopic.php?f=&t=194790
Здравейте господа модератори. Моля темата да бъде заключена, а автора баннат. Темата е с тролска и провокаторска цел. Да не говорим, че така нареченият източник, е "изключително" достоверният сай фактор.бг. До колкото помня, всяка една тема, която цели провокация и спам, е в нарушение на правилата на форума, а автора й се банва. Топката е във Вашето поле.

Здравейте господа модератори. Моля темата да бъде заключена, а автора баннат. Темата е с тролска и провокаторска цел. Да не говорим, че така нареченият източник, е "изключително" достоверният сай фактор.бг. До колкото помня, всяка една тема, която цели провокация и спам, е в нарушение на правилата на форума, а автора й се банва. Топката е във Вашето поле.