za nas e toj religiq написа:veselinsk написа:локо пд написа:Президентите ни на всички не стават и са боклуци.
НО САМО ВИЕ СИ ГО ХАРЕСВАТЕ. И го браните и пишете декларации, и ще го защитавате на протести и така.
Това е разликата между бултра$$ и феновете на Пловдивския любимец, Левски, ЦСКА, Берое и т.н.
Въпрос с повишена трудност - Вдигали ли сте някога транспарант,че сте готови да умрете за застрелян наркотрафикант,"застраховател" и престъпник изтровил хиляди български деца с дрога?
Това може и да не го помни щото е малък , ама със сигурност си спомня че с коко могат всичко

НЕградски,
срамът, който берете в момента и директивата от не съвсем образованите Ви тартори ли Ви карат да пишете за събития отпреди 10 години?
Ми тогава Вашите тарторчета взимаха на ръка пари от Митко Христолов?
Аз не съм толкова малък и помня! А Вие дечковци?
Безплатни екскурзии при брокерите, които фалираха банки, безплатни бонуси при Караибрахим. Не сте мръднали 20 години.
Само ВИЕ, драги НЕградски в съвременната футболна действителност паднахте толкова ниско като публика.
За това изгубихте уважението на всички останали публики.
Вие сте готови да си продадете душите за пари.
Жалко за свестните фенове на Ботев, които берат срам заради анархичните Ви платени тартори и бездушните доволни фенове от Рогош, Маноле, Стряма, Ракуски и т.н. и т.н.