Разрешиха със 140 км/ч по магистралите !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Разрешиха със 140 км/ч по магистралите !!!
и 200 и 300 да го направят,зависи от шофьора!ако има акъл в главата ще кара както трябва
Patriot написа:Защо се правите на ощипани бе..??? Браво на Бойко и неговите министри за това....Смешни сте с тези полемики за пътищата ни..))) Аз искам пък да има комисия която да разследва и наказва всяка една община и кмет за неправилно поставени знаци.....Това искам. Защото на мен ми съдират кожата Катаджиите по страната само заради такива необмислени ограничения. Примерно крайморския булевард във Варна..?? Някой да ми обясни причината защо от Варна Института по Икономика до Златните трябва да карам с 60км????? на двулентов път в двете посоки..????? Няма такъв цирк и ставаме за смях на цял свят с тези си недоразумения..???? И не само във Варна..???? В много градове е това 50км ограничение на двулентов път. И винаги там ме дебнат и Катаджиите....За какво???да им пълня гушите ли.??Защото няма корупция в БГ..))))))) А техния отговор е......ЧЕ те не са поставяли знаците и ограниченията..)))))ами кой бе ?? кой ги поставя????Затова браво на г-н Борисов.. Едно свястно решение и вие калуни не спряхте да плюете))Смешни сте. Ако иска да хвърчи някой г-н Борисов няма да го спре нито Вие Мишки такива. Ама да спре канчето на корумпираните Катаджии ....това е друго...Замислете се малко.
Защото забраниха да има скоростни булеварди! Навремето булевард Приморски (този, за който говориш) и булевард Левски бяха скоростни, на които ограничето беше 80 км/ч.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Еми никого не съм убил на пътя, както виждаш жив съм! Или можеш да караш, или не можеш! А това изобщо не зависи от ограничението на скоростта! Защо заради тези, които не могат да карат да страдам аз, дето мога?!
Мегън,при теб се проявява типичната(най-лоша черта) за българския шофьор-самоувереността! Величието,че видиш ли,аз мога да карам най-добре,а другите са нищо пред мен и т.н
С този свой модел на мислене ти,освен,че си опасен за себе си и хората,които возиш,но и за останалите на пътя.
"Моженето" да караш,се изразява преди всичко в културата на шофиране,която е изградена основно върху психологическите и социални фактори за всеки отделен индивид.
luxorus написа:Много ми е смешно,когатя някой каже "Аз мога да карам"!Често това което се случва за части от секундата на пътя не зависи от теб,а от машината или другият участник на пътя.
Много си прав! И к'ъв е смисъла да карам със 70 примерно и другият да кара с 80... при челен сблъсък ставате на мармалад! Въздушните възглавници няма да ни спасят, а коланите ще ни натрошат ребрата, при липса на късмет може и някое ребро да перфорира я белият дроб, я сърцето...
Дали и двамата ще карате с по 75 или ще карате с по 130 еднакво ще сте мъртви накрая! Така че от ограничението на скоростта няма никакъв смисъл!
PFC Litex написа:Защо ще кара със 160, като шофьорът "Х" си кара редовно със 140?
В момента говорим за магистралите, а не за всички пътища у нас.
"Хемус" от Ябланица до София е по-лоша само през "Витиня"
"Хемус" от Шумен до Варна ще кажат тези които пътуват редовно в този отсек редовно.
"Тракия" от София до Стара Загора също ще споделят тези които се движат редовно по нея
"Тракия" от Карнобат до Бургас е перфектна и спокойно може да караш там с 300.
Къде са толкова лоши магистралите ни, а и в кофти участъците скоростта е ограничена.
От Шумен до Нови пазар е добре,но отсечката Нови пазар-Невша е трагедия,така е още от построяването си.Там и 80 км/ч е висока скорост.От Невша до Варна е добре,като цяло,но си има опасни участъци
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
smoothc написа:Еми никого не съм убил на пътя, както виждаш жив съм! Или можеш да караш, или не можеш! А това изобщо не зависи от ограничението на скоростта! Защо заради тези, които не могат да карат да страдам аз, дето мога?!
Мегън,при теб се проявява типичната(най-лоша черта) за българския шофьор-самоувереността! Величието,че видиш ли,аз мога да карам най-добре,а другите са нищо пред мен и т.н
С този свой модел на мислене ти,освен,че си опасен за себе си и хората,които возиш,но и за останалите на пътя.
"Моженето" да караш,се изразява преди всичко в културата на шофиране,която е изградена основно върху психологическите и социални фактори за всеки отделен индивид.
Изобщо не твърдя, че съм най-добрият шофьор, а че мога да карам. Като години стажа ми зад волана е сравнително малък - ноември месец ще станат 6 години, но като километри вече съм навъртял приличен километраж от близо 200 хиляди километра. Случвали са ми се всякакви ситуации на пътя от това срещу мен (в насрещното за другият!!!) да връхлита джип БМВ Х5, който се движеше с около 150 км/ч и само, за да не ни размеже мен и спътниците ми се наложи да се забия в мантинелата, да се опитва Тир да ме размаже, докато го изпреварвам, да ми излизат пешеходци - единственото ми ПТП, когато спрях рязко, за да не блъсна малко дете и кретена зад мен се заби в мен, да ми секат пътя минавайки на червено и тн... изобщо каквото можеш да се сетиш вече ми се е случвало и винаги съм реагирал адекватно на пътя и съм избягвал инцидентите! Или можеш, или не можеш! Така че да ме ограничават с няква тъпа скорост няма да я бъде!
- B__A__N__DA__TA
megan fox написа:Където 130, там и 140! И без това никой не спазва ограниченията на скоростта и всеки, който има по-мощна кола на магистралата го нарушава! Неопитните шофьори и тъпите джигиди, без значение от ограничението на скоростта си карат с колкото им скимне и правят глупости на пътя!
Аз лично приветствам тази промяна! Най-после ББ да направи нещо смислено! Това е 130 беше смешна скорост като ограничение! Аз лично съм в България да стане като в Германия, където няма ограничения по магистралите! Ако имаш хубава кола, която вдига 200+ и можеш да караш защо не?
А бе и в Германия има някои ограничения, не си мислете,че ако колата може да вдига 300 и ще карате с толкова...Аз не съм против вдигането на минималната скорост,а против категорията водач: Не трябва да се допускат млади шофьори под 21 да шофират свободно
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
W84me написа:PFC Litex написа:Защо ще кара със 160, като шофьорът "Х" си кара редовно със 140?
В момента говорим за магистралите, а не за всички пътища у нас.
"Хемус" от Ябланица до София е по-лоша само през "Витиня"
"Хемус" от Шумен до Варна ще кажат тези които пътуват редовно в този отсек редовно.
"Тракия" от София до Стара Загора също ще споделят тези които се движат редовно по нея
"Тракия" от Карнобат до Бургас е перфектна и спокойно може да караш там с 300.
Къде са толкова лоши магистралите ни, а и в кофти участъците скоростта е ограничена.
От Шумен до Нови пазар е добре,но отсечката Нови пазар-Невша е трагедия,така е още от построяването си.Там и 80 км/ч е висока скорост.От Невша до Варна е добре,като цяло,но си има опасни участъци
Това вече го казах, но отсечкаат не е Нови Пазар - Невша, а Каспичан - Невша
Ей, Мегъна ако тръгне да защитава Пепе ще го изкара по хуманист от Мандела. Страшен е! Нямало смисъл от ограничения. Стига бе, пич! Нали се сещаш, че има фактори като спирачен път, скорост за реакция - най-важните са това.
Пожелавам ти никога да не разбереш по трудния начин ,че не е правилно, това което ти смяташ за нормално.
Пожелавам ти никога да не разбереш по трудния начин ,че не е правилно, това което ти смяташ за нормално.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
megan fox написа:
Защото забраниха да има скоростни булеварди! Навремето булевард Приморски (този, за който говориш) и булевард Левски бяха скоростни, на които ограничето беше 80 км/ч.Ама после дойде демокрацията и ги махнаха тия неща... А наистина е дебилно пътя за Златните, дето е в отлично състояние, прави с голяма видимост и тук-там някой полегат завой да се кара със 60 е смешно. Аз точно там всеки ден нарушавам ограничението на път към Свободния...
Да ти припомня ли какво стана скоро на "8-ми Приморски"?Ако ограничението още беше 80 км/ч оня състезател щеше да убие още хора.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема