Георги Първанов- социалният президент!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

AnalBreaker
Контакти:

Re: Георги Първанов- социалният президент!

Мнениеот AnalBreaker » 22 яну 2012 14:58

Първанов беше президент на добро ниво. Сега ще видим Плевнята как ще упражнява своята власт. Дали веднъж ще върне даден закон за прегласуване изобщо или ще си е слуга на ББ и няма да упражнява своето право на вето
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 22 яну 2012 15:01

Артилериста написа:Много простовати хора има във форума,или поне такива който грам не разбират от политика.За мен Първанов е най-кадърният,най-можещият,най-човечният и добрият политик в страната,докато впечатленията от Роската са далеч от тези на Първанов.Дано все пак не е чак толкова лош,в крайна сметка няма значение партията и управляващите, важното е да има желание,амбиции и възможности да се оправи най-накрая държавата.
Все пак успех на Росен Плевнелиев!!! ;)

Има много прости хора във форума и ти си един от тях, щом се кефиш на Гоцето :lol: :lol: :lol:
С какво да запомним Първанов ли ? Веднага ми изскачат асоциациите олигарси, САПАРД, архар, Мариана Попова, "НАТО фашисти-световни терористи", турски и цигански гласове, трипер, руска подлога и естествено агент на ДС :lol: :lol:
Гоце спечели с измама и грубо потъпкване на демокрацията балотажа срещу Сидеров, тогава прокуратурата и разследващите органи прикриха далаверата със САПАРД, в която бе замесен основният спонсор на Първанов Людмил Стойков. Мога да пиша още много неща, но те са казвани и писани от мнозина, така че не виждам смисъл.
Нормално е комунистчетата във форума да си защитават Гоце, но нещо са малцинство гледам :mrgreen:
Иначе ще видим какъв президент ще е Плевнелиев, нямам големи очаквания, въпреки че гласувах за него :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 22 яну 2012 15:16

dunavfc написа:
Blagoy написа:
dunavfc написа:Днес е хубав ден за България,една свиня си отива,идва интилигентен и успешен човек и бизнесмен 8-) Още един забит пирон в комунистическият ковчег,браво на българите !

Колко заблудени хорица има... Жалко!
Ако трябва да се изразя метафорично- пироните в ковчега на комунизма може и да са забити и да е готов за полагане в земята. Но това е само маската за пред хората, а в действителност духът му продължава да броди все по-зловещо...

Дам ние простите и неуките,които не вярваме в конспирации и теории сме заблудени и слепи хора.Да в момента в България е див комунизъм,няма свобода,няма демокрация,нямаме права,нямаме нищо.Ако някой ми каже какво комунистическо вижда в Трайков,Дянков,Плевнелиев ще съм адски благодарен.И тези тримата да ги сравни с тези от предишното правителство.

Някъде да видя да пиша, че има конспирации? Някъде да видя да подкрепям Първанов и предишното правителство?
Какви свободи имаме- имаме ли свобода и условия да развиваме спокойно собствен бизнес? Нима на неудобните медии и журналисти не се налага цензура? Нима имаш права равни на тези на мургавите ни "събратя"? ( заб: не искам да имам техните права, искам те да имат същите задължения, които и ние). Нима във властта не са не намърдали здраво бивши доносници на ДС? Нима не се назначават все още хора по заслуги, по роднински и всякакви други връзки? Нима няма репресии срещу хора, надигащи глас и опитващи се да изразят недоволство и гражданска позиция? Нима не се прикриват престъпления и корупционни схеми на висши политици? Нима не се прикриват престъпления извършени от цигани и случаи като този с Мирослава остават такава загадка? Нима няма медиен слугинаж и промиване на мозъци?

П.П. Кажи ми Трайчо какво е направил?
Последна промяна от Blagoy на 22 яну 2012 15:24, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 22 яну 2012 15:22

Blagoy написа:
Yanev написа:Нелош президент,ако не знаех,че е от БСП,надали щях да разбера.Ще го запомня с безпристрастността му и представителния му вид.Разбира се,че не беше идеалния президент,но изкара два мандата,което определено означава нещо ;)

Дали си спомняш обаче как спечели втория си мандат- с турските и цигански гласове...

Е,стига,разликата между двамата беше огромна - нещо от сорта на 75 на 25 процента .. С турските или без тях - все едно.
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 22 яну 2012 15:24

в момента ме е срам да се наричам ЦСКАр , тъй като досега всичките фенове на ЦСКА се изказват положително и възхваляващо към прасето-агент Гуци :cry:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Мнениеот krasimilkov » 22 яну 2012 15:28

ЦСКА-83 написа:Абе Бойковци.Това ни беше най интелигентния президент.Четете си "ШОК" и жалете за архара.Смешни

:) :) :) :)

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 22 яну 2012 15:29

krasimilkov написа:
ЦСКА-83 написа:Абе Бойковци.Това ни беше най интелигентния президент.Четете си "ШОК" и жалете за архара.Смешни

:) :) :) :)

"Шок" и държавния вестник(уикенд) четат :lol:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 22 яну 2012 15:35

South_Park написа:в момента ме е срам да се наричам ЦСКАр , тъй като досега всичките фенове на ЦСКА се изказват положително и възхваляващо към прасето-агент Гуци :cry:

Ми,мини в отсрещният сектор,шаман ли си,конспиратор ли си,пускай си жалките темици.И към колегата от Русе - малко повече уважение към по-възрастните от него,които макар и да гласуват за БСП,имат повече житейски опит и акъл от тебе и кой си ти,че да се считаш за интелигентен човек ?

П.П. Не съм комунист,нито анархист или фашист.Просто ме дразни начина,по който всяко поредно ДЕМОКРАТИЧНО правителство ви изпива мозъците,след което правителството се проваля и вие си търсите новия герой за деня.Лек ден,нямам лоши чувства към никого.Искам да водя обективна дискусия,а не да чета едни и същи заучени глупости за вечната вина на комунизма.
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 яну 2012 15:42

Yanev написа:
South_Park написа:в момента ме е срам да се наричам ЦСКАр , тъй като досега всичките фенове на ЦСКА се изказват положително и възхваляващо към прасето-агент Гуци :cry:

Ми,мини в отсрещният сектор,шаман ли си,конспиратор ли си,пускай си жалките темици.И към колегата от Русе - малко повече уважение към по-възрастните от него,които макар и да гласуват за БСП,имат повече житейски опит и акъл от тебе и кой си ти,че да се считаш за интелигентен човек ?

П.П. Не съм комунист,нито анархист или фашист.Просто ме дразни начина,по който всяко поредно ДЕМОКРАТИЧНО правителство ви изпива мозъците,след което правителството се проваля и вие си търсите новия герой за деня.Лек ден,нямам лоши чувства към никого.Искам да водя обективна дискусия,а не да чета едни и същи заучени глупости за вечната вина на комунизма.

Хората в България които са над 60-год. са глупави и ограничени,това не е обида,това е констатация която си има логична страна.Когато почти през целият ти съзнателен живот си израстнал и живял в една затворена общност и всичката информацията която си получавал е била от партийните лидери,няма как да имаш същото мислене което имат хората на твоята възраст в свободни и демократични страни,като в Германия или САЩ.Чудим се как е възможно след смърта на една помия като лидерът на Сев.Корея целият народ да реве и да се тръшка,ние не сме били много по-различни,макар и не толкова драматични като севернокорейците.Уважение имам към хора които са ми направили някакво впечатление,не мога да уважавам някого само заради възраста му.Да имам самочуствието,че съм интилигентен човек !

Blagoy написа:
Някъде да видя да пиша, че има конспирации? Някъде да видя да подкрепям Първанов и предишното правителство?
Какви свободи имаме- имаме ли свобода и условия да развиваме спокойно собствен бизнес? Нима на неудобните медии и журналисти не се налага цензура? Нима имаш права равни на тези на мургавите ни "събратя"? ( заб: не искам да имам техните права, искам те да имат същите задължения, които и ние). Нима във властта не са не намърдали здраво бивши доносници на ДС? Нима не се назначават все още хора по заслуги, по роднински и всякакви други връзки? Нима няма репресии срещу хора, надигащи глас и опитващи се да изразят недоволство и гражданска позиция? Нима не се прикриват престъпления и корупционни схеми на висши политици? Нима не се прикриват престъпления извършени от цигани и случаи като този с Мирослава остават такава загадка? Нима няма медиен слугинаж и промиване на мозъци?

П.П. Кажи ми Трайчо какво е направил?

Да смея да твърдя,че в момента България е свободна и демократична страна не по-различна от останалите развити страни.Моето семейство си има бизнес,никога не е крадяло,никога не е мамило с труд и пот сме го постигнали.Това за медиите е някакъв нечовешки мит,че видиш ли не критикували достатъчно ББ и правителството.Ало аз ли съм сляп и глух или виждам всяка делнчина вечер една плешива отрепка да се опитва по-всякакъв начин да мачка същият този ББ които медиите не били критикували.Я ми кажете Слави Трифонов правеше ли същото,когато на власт бяха Царя или Тройната Коалиция ? Скат и Канал 3 не са ли критикуващи правителството и в частност ББ телевизии ?

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 22 яну 2012 15:53

Това говори лошо за теб при положение,че правиш пунктуационни и правописни грешки.А и искам да ми обясниш логичната страна на това,че хората над 60 са глупави,а ти си адски умен? Значи тези хорица не са живяли 20 години в демокрация ? Не си ли се замислил,че има причина да не гласуват за която и да е друга партия ?
Изображение

Върни се в “Свободна зона”