Red_Pride написа:видях на живо за кво става на въпрос и мога да кажа че са пълни кочинипо добре да си взема една лада 1500 и да си я карам
Ами карай си ладата ясно е че си неграмотен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Pride написа:видях на живо за кво става на въпрос и мога да кажа че са пълни кочинипо добре да си взема една лада 1500 и да си я карам
bnborisov написа:Red_Pride написа:видях на живо за кво става на въпрос и мога да кажа че са пълни кочинипо добре да си взема една лада 1500 и да си я карам
абе чак кочина е силно казано , но са доста по-скъпи отколкото очаквах. с тези цени няма да са конкурентноспособни. все пак са китайско-български , държави без традиция в автомобилостроенето.
джипове „Hover“ ще са по 28 699 лв. с ДДС а NISSAN JUKE e 30 600, не разбирам много ама и двата автомобила ми се виждат един клас а разликата е 2000 лв.
ЗА 30 000 СИ ВЗИМАШ 2 годишна цедк и ще си 1500000000000000 пъти по доволенbnborisov написа:Red_Pride написа:видях на живо за кво става на въпрос и мога да кажа че са пълни кочинипо добре да си взема една лада 1500 и да си я карам
абе чак кочина е силно казано , но са доста по-скъпи отколкото очаквах. с тези цени няма да са конкурентноспособни. все пак са китайско-български , държави без традиция в автомобилостроенето.
джипове „Hover“ ще са по 28 699 лв. с ДДС а NISSAN JUKE e 30 600, не разбирам много ама и двата автомобила ми се виждат един клас а разликата е 2000 лв.
kiko75 написа:ЗА 30 000 СИ ВЗИМАШ 2 годишна цедк и ще си 1500000000000000 пъти по доволенbnborisov написа:Red_Pride написа:видях на живо за кво става на въпрос и мога да кажа че са пълни кочинипо добре да си взема една лада 1500 и да си я карам
сърбите имат едн лаф фали ндруга кола вози мерцедес
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта