Кой е най-добрият интернет-доставчик според вас?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой е най-добрият интернет-доставчик според вас?
Аз съм на "Unex" и съм много доволен.
По-добре временен неуспех, отколкото временен успех!!!
Мегалан са много добри от 5 год съм при тях и нямам и за минута проблем
Майкооо, трябва да съм луд давам толкова пари за интернет ... Аз искам да ви питам какво мислите за нета на булсат защо мисля да го вкарвам с пакет, тъй като виваком: X
От два месеца съм на близу и съм много доволен,преди това бях на БТК,сега си плащам 25 кинта за уж цифрова ,но тя не ме вълнува и нет.На 15 мегабита съм,но от седмица смъквам със 8000-9000кб,а сийдвам със 7000-8000.Иначе чакам,Булсата да пуснат при нас Нет и телевизия и тогава съм при тях,защото имат много хубав пакет мисля,че беше за 29,80 за нет и телевизия.
В Русе е Nerworx
Дунав ЗАВИНАГИ
Червени Шивачки Не Струвате !
Червени Шивачки Не Струвате !
Тъй като е оптика, не ми е спирал от 11 месеца и съм супер доволен от качеството и всичко като цяло! Затова според мен това е най-добрият Интернет доставчик в страната!
Мегалан е най-добрата фирма изобщо за т.н комунални услуги, с която съм се сблъсквал в България. В момента си смених адреса и трабва да чакам около 45 дни за да се вържа отново към тях, а други мога да избера веднага, но ще ги чакам тях
- B__A__N__DA__TA
donpacko написа:От два месеца съм на близу и съм много доволен,преди това бях на БТК,сега си плащам 25 кинта за уж цифрова ,но тя не ме вълнува и нет.На 15 мегабита съм,но от седмица смъквам със 8000-9000кб,а сийдвам със 7000-8000.Иначе чакам,Булсата да пуснат при нас Нет и телевизия и тогава съм при тях,защото имат много хубав пакет мисля,че беше за 29,80 за нет и телевизия.
Ми хубаво,ама влез в настройките на програмата си за сваляне,че току виж си си помислил ,че нямаш нет...с този ъплоуд
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
- rosen_ganchev
- Контакти:
БТК това е истината!!!
rosen_ganchev написа:БТК това е истината!!!
хахах точно те са най - зле !
[center]1914[/center]