Ще почивате ли това лято?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще почивате ли това лято?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Ще почивате ли това лято?

Мнениеот Gonzi_407 » 18 юни 2011 16:43

megan fox написа:
Артилериста написа:Аз вече почивах това лято в Турция на екскурзия.Бях абитуриент и от училището организираха екскурзия до Мармарис за завършващите :)

Е кажи как бяха цените там, нали това обсъждаме къде е по-евтино: по родното черноморие или в Турция/Гърция?

Пича тази година е бил абитуриент а преди две години като е бил в Гърция на колко е бил? И дали е имал понятие от изкарване на пари-харчене на пари? :)
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 18 юни 2011 16:43

Madridist написа:Каква е тази водка - 12 лв. голямата :shock:

ЦИТИРАМ - ФНОСНА! :)
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 18 юни 2011 16:47

Боже, нямам думи :shock: .
Мегън, аз съм ходил 2009 лятото на Кавала, и си спомням,че цените си бяха нормални. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 18 юни 2011 16:52

Madridist написа:Боже, нямам думи :shock: .
Мегън, аз съм ходил 2009 лятото на Кавала, и си спомням,че цените си бяха нормални. 8-)

За Кавала е така! Аз поне 5-6 пъти годишно съм там за по 3-4 дни, цените наистина по ресторантите са нормални. По високи са от БГ но качеството на храната и напитките е доста по-добра (лично мнение). Виж по дискотеките наистина си е дебело, но по нашите стандарти. Там хората излизат пият по 1 уиски и си денсят цяла вечер, ама ние БГ типовете винаги на бутилки се нахвърляме и си става дебело :)
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 юни 2011 17:16

Аз за последно лятото на 2007-а бях в Гърция, направих обиколка на цялата страна по 3 дена седях в Солун и Атина, в останалите места просто където ме хване вечерта - там нощувах (на Метеора е много красиво, както и женският манастир Св. Стефан), та информацията за цените във Византия ми е малко стара, но като се има предвид кризата там много силно се съмнявам цените да са паднали. Имаше места където цените бяха нормални и абсолютно достъпни, нощувката ми в местността Метеора, мисля, че градчето се казваше Каламбака ми излезе същите пари каквито би ми струвала примерно една нощувка на язовир Батак - на Цигов чак. Храната по заведенията беше на нормални цени, без завишения, независимо, че това е доста посещавана туристическа дестинация, но имаше места, където деряха кожи много яко! В Солун и Атина просто беше златно... , за Патра да не говорим!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 18 юни 2011 17:18

megan fox написа:Аз за последно лятото на 2007-а бях в Гърция, направих обиколка на цялата страна по 3 дена седях в Солун и Атина, в останалите места просто където ме хване вечерта - там нощувах (на Метеора е много красиво, както и женският манастир Св. Стефан), та информацията за цените във Византия ми е малко стара, но като се има предвид кризата там много силно се съмнявам цените да са паднало. Имаше места където цените бяха нормални и абсолютно достъпни, нощувката ми в местността Метеора, мисля, че градчето се казваше Каламбака ми излезе същите пари каквито би ми струвала примерно една нощувка на язовир Батак - на Цигов чак. Храната по заведенията беше на нормални цени, без завишения, независимо, че това е доста посещавана туристическа дестинация, но имаше места, където деряха кожи много яко! В Солун и Атина просто беше златно... , за Патра да не говорим!

Нормално е да е така. Като навсякъде има и нормални и много високи цени, въпрос на възможности и желание! По островите ходил ли си чувал съм доста добри неща?
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 юни 2011 17:26

Gonzi_407 написа:
megan fox написа:Аз за последно лятото на 2007-а бях в Гърция, направих обиколка на цялата страна по 3 дена седях в Солун и Атина, в останалите места просто където ме хване вечерта - там нощувах (на Метеора е много красиво, както и женският манастир Св. Стефан), та информацията за цените във Византия ми е малко стара, но като се има предвид кризата там много силно се съмнявам цените да са паднало. Имаше места където цените бяха нормални и абсолютно достъпни, нощувката ми в местността Метеора, мисля, че градчето се казваше Каламбака ми излезе същите пари каквито би ми струвала примерно една нощувка на язовир Батак - на Цигов чак. Храната по заведенията беше на нормални цени, без завишения, независимо, че това е доста посещавана туристическа дестинация, но имаше места, където деряха кожи много яко! В Солун и Атина просто беше златно... , за Патра да не говорим!

Нормално е да е така. Като навсякъде има и нормални и много високи цени, въпрос на възможности и желание! По островите ходил ли си чувал съм доста добри неща?

От островите само Тасос и едно малко островче, на което не му помня името - то беше разходка с корабче, не ни стигнаха парите за повече. :( Бях с тогавашната ми приятелка и не си бяхме направили правилно сметката, та не успяхме да посетим всички места, където искахме. Но в общи линии се лишихме от островната част, континенталната я обиколихме. За капак точно тогава бяха големите пожари в Гърция..., та беше доста интересно на някои места. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 18 юни 2011 17:34

Е ти си имал голямо приключение! Знам че имат някакви такива като турове - тръгваш от тасос после с фериботи по други острови и накрая от корфу се прибираш със самолет, но не знам колко струват и кой ги организира. Ако някой знае да казва
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 19 юни 2011 01:20

Специално за българите трябва да се измисли нов календар с поне 13 месеца от по 45 дена. И никаква почивка. Мързеливо племе....масата я кара по програмата Айляк&Яваш и постоянно ходят по отпуски от по 3 месеца и после се оплакват, нямали пари, нямали какво да ядат. Ми яжте бе...и никаква почивка...на тръстиката при Леонсио...

Върни се в “Свободна зона”