На коя партия симпатизирате ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На коя партия симпатизирате ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: На коя партия симпатизирате ?

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 апр 2011 21:13

stannn написа:
Viktor4o_Rs написа:
stannn написа:Нямам намерение скоро да отида да гласувам. Нищо не се променя освен имената на тия които лапат 4 години. Не благодаря. На който му харесва това което става в милата ни родина нека ходи да гласува.

И заради тази брилятна теза турците винаги са в тройката ;)

И какво ще се промени като не са в тройката? Може би ще се спре с грабенето? Ако само ДПС крадяха разбирам да го казваш, но в момента всички 240 в центъра на София са еднакви. Гладни душичи които гледат да папат, че след 4 години може да няма повече.

Добре бе пич, недей гласува, ама после недей да ревеш защо това или онова не ти харесвало, защо има безобразия на ДПС и т.н. Ненавиждам тезата "всички са маскари", трябва да се въведе като в други държави, който не гласува да плаща и една соленичка глоба, ха да видим тогава как всички ще са за гъби в изборния ден :lol: :lol: Да не говорим, че според мен трябва да има образователен ценз за да се гласува, но това няма как да стане за съжаление ...
Изображение

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 14 апр 2011 21:15

Viktor4o_Rs написа:Добре бе пич, недей гласува, ама после недей да ревеш защо това или онова не ти харесвало, защо има безобразия на ДПС и т.н. Ненавиждам тезата "всички са маскари", трябва да се въведе като в други държави, който не гласува да плаща и една соленичка глоба, ха да видим тогава как всички ще са за гъби в изборния ден :lol: :lol: Да не говорим, че според мен трябва да има образователен ценз за да се гласува, но това няма как да стане за съжаление ...

И? Ще отида и ще пусна празен плик. Какво печелят от мен? Същото е.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 14 апр 2011 21:15

Viktor4o_Rs написа:
acmilan написа:
Viktor4o_Rs написа:Виждаме всички защо сме на тоя хал и тоя форум спокойно може да служи за представителна извадка ;) Половината са комунисти дотук, а другите не ги интересували избори, щото всички били маскари ... Очаквам скоро и за ДПС да има немалко добри думи :evil:
Определям себе си като демократ и дясно настроен, затова съм гласувал за ГЕРБ, Синята коалиция, на президентските за Волен Сидеров и смятам да гласувам пак за него при президентските избори ;) Никога и по никой случай не бих дал гласа си за комунисти, турци, царисти или янеяневци :evil:

Колега,съгласен съм за много неща с теб като цяло в този форум,но само за Волен Сидеров малко ме озадачаваш :roll: Както и да е,всеки си има право на мнение ;)

Когато имаме Гоце от едната страна и Волен от другата, мисля че изборът е ясен :) Ще видим кандидата на ГЕРБ за президентските, но трябва да е много силен, за да ми промени избора :roll:

През 2006 и аз бяха за Волен на балотажа,но този човек ме отвращава с всеки изминал ден.До голяма степен съм разочарован и от ГЕРБ.На президентските избори на първи тур съм твърдо зад синия кандидат,а и най-вероятно тя ще е жена,че и добре изглеждаща за годините си :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 апр 2011 21:16

stannn написа:
Viktor4o_Rs написа:Добре бе пич, недей гласува, ама после недей да ревеш защо това или онова не ти харесвало, защо има безобразия на ДПС и т.н. Ненавиждам тезата "всички са маскари", трябва да се въведе като в други държави, който не гласува да плаща и една соленичка глоба, ха да видим тогава как всички ще са за гъби в изборния ден :lol: :lol: Да не говорим, че според мен трябва да има образователен ценз за да се гласува, но това няма как да стане за съжаление ...

И? Ще отида и ще пусна празен плик. Какво печелят от мен? Същото е.

Признавам, че българският гений е ненадминат в отношение на неспазването на правилата, нямам какво да кажа повече просто ...
Изображение

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Мнениеот gld_84 » 14 апр 2011 21:20

От както съм пълнолетен ( вече близо 9 години), винаги съм гласувал за СДС (Синята коалиция).

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 14 апр 2011 21:21

Наистина ще е добре като се появи някой модератор да сложи анкета към темата,интересно проучване ще се направи най-вече сред хората в активна възраст ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 14 апр 2011 21:21

Нещичко клоня към "Атака" ама и те май за нищо не струват.

nakito18
Контакти:

Мнениеот nakito18 » 14 апр 2011 21:24

Артилериста написа:Най-симпатична ми е Българската Социалистическа Партия ;) ,иначе ненавиждам ДПС :!:

Този отговор наистина изумява :o :o

Иначе само Волен и Атака, докато Жорж още не е решил да се върне.За всеки всъщност бих гласувал, ако иде на балотаж с БСП и дпс

Потребителски аватар
sadface
Контакти:

Мнениеот sadface » 14 апр 2011 21:25

АТАКА
681 – Оттук започва България ;
1878 – Оттук започва свободата ;
1914 – Оттук започва животът ни !!!

ScarredInRed
Контакти:

Мнениеот ScarredInRed » 14 апр 2011 21:25

По принцип в БСП съм забелязал най-интелигентните индивиди от правителството, но не бих гласувал за тази разядена и корумпирана партия. На времето бях за Волен Сидеров, но с последните си действия той доказа, че е подлога, първо Бат Бойко беше мафиот, а сега се кани да му стане пръв приятел. ДПС и Иван Костов не заслужават коментар, а и Яне не струва. На последните избори бях за ГЕРБ, но от както и те ме разочароваха вече не мисля, че има партия, на която мога да симпатизирам.
Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!

Върни се в “Свободна зона”