Протест срещу високите цени на горивата !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Протест срещу високите цени на горивата (13.03. 2011) !!!
Дано излезнат колкото се може повече хора.Аз ще протестирам,както протестирах и на 19-ти януари преди 2 години пред НС.Обичам родината,мразя държавата!
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...
Защо когато се вдигне цената на горивата скача и цената на билетчетата и зашо когато цената на горивата падне цената на билетчетата си остава същата? И по кориозното защо когато скочи цената на горивото скача и билетчето за тролея
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Как ще се протестира последно?Няма да я бъде тая с високите цени!Тази вечер Л*оил намалил цените с 1% ебати тия та/к ли си правят с нас

Madridist написа:Аз също ще се включа в протеста. Но както си говорихме с едни приятели днес-същистинският, фудаментален проблем не е високата цена на бензина,а ниските доходи. Вчера дадоха ,че цените на бензина в Бълагрия и Германия са абсолютно еднакви. Ама там минималната заплата била 1200 евро,а при нас е 120 евро.Виждате ли,къде е голямата бездна.
Леко ще съм извън темата, но се надявам, модераторите ще проявят разбиране. Знаете ли колко взима човек в Германия примерно, който се занимава с почистване на животинските клетки в зоопарка? 3700 евро! Та какво да му дреме тогава, че бензинът бил евро и половина!? Madridist е абсолютно прав!
Madridist написа:Аз също ще се включа в протеста. Но както си говорихме с едни приятели днес-същистинският, фудаментален проблем не е високата цена на бензина,а ниските доходи. Вчера дадоха ,че цените на бензина в Бълагрия и Германия са абсолютно еднакви. Ама там минималната заплата била 1200 евро,а при нас е 120 евро.Виждате ли,къде е голямата бездна.

Абсолютно вярно и точно казано !
Трябва да се протестира не против друго, а против мизерния жизнен стандарт, който имаме като общество, което 5 години вече живее в Европейски съюз !
Щом плащаме цени като в Европа - трябва да получаваме европейски заплати или поне близки до техните !
Щом имаме закони еднакви, че и по-тежки от европейските - искаме и стандарт като в Европа !
Всички на протест !!!

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Днес чета в интернет, че според Ирмена Кръстева - организатор на протеста в София, общо се очакват да протестират над 20 000 души в цяла България. 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Айде да си дигнем гъзовете един път и да отидем на протеста!!!!!!
- Chelsea Forever
- Контакти:
pomiqrat написа:Защо когато се вдигне цената на горивата скача и цената на билетчетата и зашо когато цената на горивата падне цената на билетчетата си остава същата? И по кориозното защо когато скочи цената на горивото скача и билетчето за тролея

-
- Контакти:
Аз пък искам да задам един въпрос защо в Коста Рика (май беше не съм много сигурен) бензина е 18 цента за литър?
- unist_gp
- Контакти:
аз пък съм на мнение,че един литър бензин трябва да стане 10 лева
не искам да виждам коли, честно казано... по удобно е да се използва транспорта, както и да се кара колело в хубаво озеленени квартали

не искам да виждам коли, честно казано... по удобно е да се използва транспорта, както и да се кара колело в хубаво озеленени квартали