Какво сте следвали/следвате/ще следвате?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Re: Какво сте следвали/следвате/ще следвате?

Мнениеот NIKSANA » 11 мар 2011 17:00

MCMXIII написа:Момчета и момиче/момичета, колко от вас са работили /работят/ще работаят по специалността си?

аз вече писах, че работя по специалността ми, но тя е доста обширна
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 11 мар 2011 17:05

NIKSANA написа:аз вече писах, че работя по специалността ми, но тя е доста обширна

То и аз работя по моята, но доста хора не го правят. Трябва много внимателно да се избира, какво ще се учи и дали има смисъл от това. Не на последно място обучението продължава цял живот...
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 11 мар 2011 22:13

Завърших Академията в Свищов преди няколко години със специалност "Банков мениджмънт". По принцип нямах намерение да ставам студент, но по настояване на майка ми се захванах с тази икономика и постепенно започна да ми харесва и общо взето така леко-полеко станах магистър.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 12 мар 2011 02:15

Madridist написа:Нека не превръщаме темата в курс по езикова грамотност. Авторът на темата е предложил много хубава идея. Нека си пишем по нея ;)

Мадридисте, много хубаво си се води дискусия по езикова грамотност, нека видим завършилите и учещите се студенти на какво ниво са! ;) Не съм висшист/вишист, защото нямах възможност да следвам, но имах желание да запиша право. Все пак ще взема отношение в спора за правописа. :) Прието беше преди години(аз бях още в основното училище), думи като: праздник/празник, петдесет/педесет, висшист/вишист(има и много други примери, но не ми се изброяват в момента :) ) - да се смятат за верни, изписани и по двата начина. На който му се рови - може да провери! ;)

П.С. Между другото, правописът е много важен, но в случая и двете страни са прави! :) ;)
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Върни се в “Свободна зона”