Закриват телевизия PRO.BG ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Закриват телевизия PRO.BG ?
Оффф като започнете с това,че трябва да си фен на отбора от твоя град......... Човек ще е фен на който си иска отбор,не е длъжен да е на местния ! А тези които са фенове на чуждите отбори ? Те да не са родом от Англия,Испания,Италия или Германия ? Ама това не им пречи да са фенове на чужди отбори ! Eдин софиянец,след като в града има поне 5-6 отбора,той на кой отбор трябва да е фен ? Нали всичките са местни отбори,кой отбори да си избере ? Сигурно кварталния отбор а ?
Владо_ЦСКА написа:Аз не съм фен, на два Български отбора. Аз съм фен на ЦСКА. Това не ми пречи да подкрепям, Бдин. Ако в професионален план, отида да живея в Търговище другата година, ще подкрепям и Светкавица. Не мисля, да ставам фен на всеки отбор, от града в който живея. Или трябва, а?
Пич, к'ви са тези запетайки, които слагаш - изумяваш ме!
MORSKI написа:Владо_ЦСКА написа:Аз не съм фен, на два Български отбора. Аз съм фен на ЦСКА. Това не ми пречи да подкрепям, Бдин. Ако в професионален план, отида да живея в Търговище другата година, ще подкрепям и Светкавица. Не мисля, да ставам фен на всеки отбор, от града в който живея. Или трябва, а?
Просто не разбираме феновете на отборите от големи градове, които имат отбори и подкрепят Левски и ЦСКА, ходейки на мач един път в годинатаТова се има предивд!
Относно новината- нищо ново.... ПРОБГ не показа с нищо, че е кой знае каква телевизия...
Владо, ако си роден в Плевен и си фен на местния отбор, ако ще и на Марс да живееш пак ще си останеш фен на местния отбор! Какво толкова има? Примерно си фен на Бдин понеже си роден във Видин, местиш се в Ахелой примерно и си оставаш фен на Бдин!
Ти колко пъти в годината ходиш на Сантяго Бернабеу ? Усещаш ли как логиката ти издиша ? Ти как тогава си фен на Реал ? Или ходиш на всички мачове на стадиона ?
- BLUE CHAMPIONS
tarikat написа:Владо_ЦСКА написа:Аз не съм фен, на два Български отбора. Аз съм фен на ЦСКА. Това не ми пречи да подкрепям, Бдин. Ако в професионален план, отида да живея в Търговище другата година, ще подкрепям и Светкавица. Не мисля, да ставам фен на всеки отбор, от града в който живея. Или трябва, а?
Пич, к'ви са тези запетайки, които слагаш - изумяваш ме!
Моето единствено и смислено обяснение е, че човека е заекващ

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
LaRgO написа:MORSKI написа:Владо_ЦСКА написа:Аз не съм фен, на два Български отбора. Аз съм фен на ЦСКА. Това не ми пречи да подкрепям, Бдин. Ако в професионален план, отида да живея в Търговище другата година, ще подкрепям и Светкавица. Не мисля, да ставам фен на всеки отбор, от града в който живея. Или трябва, а?
Просто не разбираме феновете на отборите от големи градове, които имат отбори и подкрепят Левски и ЦСКА, ходейки на мач един път в годинатаТова се има предивд!
Относно новината- нищо ново.... ПРОБГ не показа с нищо, че е кой знае каква телевизия...
Владо, ако си роден в Плевен и си фен на местния отбор, ако ще и на Марс да живееш пак ще си останеш фен на местния отбор! Какво толкова има? Примерно си фен на Бдин понеже си роден във Видин, местиш се в Ахелой примерно и си оставаш фен на Бдин!
Ти колко пъти в годината ходиш на Сантяго Бернабеу ? Усещаш ли как логиката ти издиша ? Ти как тогава си фен на Реал ? Или ходиш на всички мачове на стадиона ?
АХхаха кой ти говори за Сантяго Бернабеу? Усещаш ли, че примера ти е глупав? Аз не се бия, че съм фен на Реал, а, че им симптаизирам! Усещаш ли логиката? Фен е този, който ходи на стадиона, подкрепя отбора и милее за него! Симпатизант е този, който седи вкъщи и зяпа телевизора и се пръска в гърдите, че е фен! А и мисля, че е неуместно да сравняваш чуждиуте отбори с отбори от нашето първенство! Тъй като двете неща са коренно различни! Както вече ти обясних- аз съм фен само на един отбор, а симпатизирам на още един в световен план!
АХхаха кой ти говори за Сантяго Бернабеу? Усещаш ли, че примера ти е глупав? Аз не се бия, че съм фен на Реал, а, че им симптаизирам! Усещаш ли логиката? Фен е този, който ходи на стадиона, подкрепя отбора и милее за него! Симпатизант е този, който седи вкъщи и зяпа телевизора и се пръска в гърдите, че е фен! А и мисля, че е неуместно да сравняваш чуждиуте отбори с отбори от нашето първенство! Тъй като двете неща са коренно различни! Както вече ти обясних- аз съм фен само на един отбор, а симпатизирам на още един в световен план!
Ами извинявай,че те мислих за фен на Реал.Сложи си тогава Черно Море на аватара,че хората да не се бъркат,че си фен на Реал
LaRgO написа:АХхаха кой ти говори за Сантяго Бернабеу? Усещаш ли, че примера ти е глупав? Аз не се бия, че съм фен на Реал, а, че им симптаизирам! Усещаш ли логиката? Фен е този, който ходи на стадиона, подкрепя отбора и милее за него! Симпатизант е този, който седи вкъщи и зяпа телевизора и се пръска в гърдите, че е фен! А и мисля, че е неуместно да сравняваш чуждиуте отбори с отбори от нашето първенство! Тъй като двете неща са коренно различни! Както вече ти обясних- аз съм фен само на един отбор, а симпатизирам на още един в световен план!
Ами извинявай,че те мислих за фен на Реал.Сложи си тогава Черно Море на аватара,че хората да не се бъркат,че си фен на Реал
[offtopic]Това на аватара какво ще седи си е моя работа

MORSKI написа:LaRgO написа:АХхаха кой ти говори за Сантяго Бернабеу? Усещаш ли, че примера ти е глупав? Аз не се бия, че съм фен на Реал, а, че им симптаизирам! Усещаш ли логиката? Фен е този, който ходи на стадиона, подкрепя отбора и милее за него! Симпатизант е този, който седи вкъщи и зяпа телевизора и се пръска в гърдите, че е фен! А и мисля, че е неуместно да сравняваш чуждиуте отбори с отбори от нашето първенство! Тъй като двете неща са коренно различни! Както вече ти обясних- аз съм фен само на един отбор, а симпатизирам на още един в световен план!
[offtopic]Това на аватара какво ще седи си е моя работаМного лошо за теб, ако не усещаш разликата между това да си фен на даден отбор и да си симпатзиант![/offtopic]
[offtopic]То също така си е наша работа ние на кой отбор ще сме фенове,дали на местния или на съседният град ! Ама не спирате да повтаряте как е възможно това.Разликата много добре я усещам,просто си мислех,че си ФЕН на Реал ![/offtopic]
Последна промяна от LaRgO на 23 ное 2010 19:31, променено общо 1 път.
Никой не ви забранява или нещо такова да сте фенове на когото посикате? Къде виждаш подобно нещо? Просто не споделяме мнението ви и ви се чудим! Иначе аз на мач на Реал с удоволствие бих отишъл, ако имам шанс, кефя се на победите им, знам повечето от песните им, но не съм нещо повече от симпатизант! Това е отбор от друга страна, не ходя всяка седмица на стадиона и в този ред на мисли няма как да съм нещо повече от симпатизант на този тим!
MORSKI написа:Никой не ви забранява или нещо такова да сте фенове на когото посикате? Къде виждаш подобно нещо? Просто не споделяме мнението ви и ви се чудим! Иначе аз на мач на Реал с удоволствие бих отишъл, ако имам шанс, кефя се на победите им, знам повечето от песните им, но не съм нещо повече от симпатизант! Това е отбор от друга страна, не ходя всяка седмица на стадиона и в този ред на мисли няма как да съм нещо повече от симпатизант на този тим!
[offtopic]Ами продължавайте да се чудете,няма лошо."Разни хора,разни идеали" ! Всеки човек е различен ! Не може всички да мислят еднакво,няма да е интересно.Ти си фен на местният отбор,аз съм ФЕН на отбор,който не е от моят град.Може и да не е от моят град,ама съм му ФЕН и ме "грабна" от малък !Може да не ходя на всички мачове на стадиона,но ходя на доста мачове за годината и пак си ги подкрепям от стадиона ![/offtopic]