Вежди Рашидов-Гробаря на БГ културата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Re: Вежди Рашидов-Гробаря на БГ културата

Мнениеот hellyeah » 20 юли 2010 00:15

Бижутера написа:tprodanov , за кой гласува миналото лято?

Тъй като tprodanov не ти отговаря ще ти отговоря аз-за октопода БКП-тъй като всички сме балъци,всички сме гласували за разклоненията на октопода БКП-БСП,ДПС,РЗС,АТАКА ,Синята коалиция.ГЕРБ.
“Не купувам от Lafka”

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 юли 2010 00:17

metodito написа:
ace_ventura написа:Момчета, всички са маскари не се карайте, глупаво е!!!

+1, 1000000
tprodanov, всички партии имат ченгета ;) . Вервай ми! :)

Предпочитам да вярвам на официалните извадки от комисията по досиетата, а тя е категорична по тоя повод. Същевременно, това не е за пръв път.

Меци, всеки прави грешки, разбира се. Мнението ми в случая, че каквото и да е било на върха на въпросните, то няма голямо значение.

hellyeah , може да се опиташ да четеш, преди да отговаряш. А това с октопода си е типичното втълпяване на комунистите - всички са маскари, нема смисъл да гласувате. Баси, аз ако бях политик щях да призовавам за същото..

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 20 юли 2010 00:19

dafquezz написа:Стига ревали срещу ГЕРБ бе хора... я вижте комунистите как са се размрънкали... това е просто правило, вярно в 101% от случаите - когато комунистите реват срещу някого, значи той работи изцяло в полза на бългаските национални интереси. Затова съм напълно спокоен, и следващия път пак ще гласувам за ГЕРБ.

Комунисти реват-срещу комунисти.
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 20 юли 2010 00:20

[offtopic]Към prodanov: ВМРО?[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 20 юли 2010 00:21

hellyeah написа:

Тъй като tprodanov не ти отговаря ще ти отговоря аз-за октопода БКП-тъй като всички сме балъци,всички сме гласували за разклоненията на октопода БКП-БСП,ДПС,РЗС,АТАКА ,Синята коалиция.ГЕРБ.

не обобщавай..от 91 не гласувам..оставям го на ...умните... :)
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 20 юли 2010 00:22

Тъпата цензура нямаше край... Нали живеем в демокрация админи!?

Време е алкохоликът вЕжди да си ходи - по-бездарен се оказа и от Абрашев...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 юли 2010 00:23

Alex написа:[offtopic]Към prodanov: ВМРО?[/offtopic]

Е нали отговорих, та даже и съм цитиран.
Не знам що реши, че точно ВМРО нямат ченгета, въпреки, че напоследък са взели да ги гонят..

Потребителски аватар
ace_ventura
Контакти:

Мнениеот ace_ventura » 20 юли 2010 00:26

МЕЦИ написа:
hellyeah написа:

не обобщавай..от 91 не гласувам..оставям го на ...умните... :)

Гласувайте само ако ваш близък роднина или познат, има шанс да се окъпе с власт, иначе няма смисъл... :) :) :)
Майтапя се бе, това е в кръга на шегата ... всъщност май не ее, не знам :shock: :shock: :? :?
Просто като пристъпвате към урните не го правете с голямата кошница
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 20 юли 2010 00:27

Понеже съм пряко свързан и засегнат от проблема, ще си кажа какво ми е на душата. Ние - културните работници в тази т.н. държава сме почти 2500 човека. Е точно от нас ли ще започнат съкращенията ? В тази скапана и ши.ана държава има 500 000, забележете половин милион администрация, защо там не започнат да режат ? Не стига че средната заплата , брутна , в нашия оркестър е някъде около 450 лева, демек чисти са доста по малко, КАКВО ТРЯБВА ДА ОТРЕЖЕТЕ Г_СИН МИНИСТЪР ? Ми направо закривайте всичко и откри 100 галерии да ти е спокойно на душата поне. Не мисля че точно културата е основния проблем в тази държава. Да, има неща от които може да се спести, има начина да се преструктуират офд-та но не по този селски , грозен и долен начин. А дали някой ходи или не на театър и опера, това ясно си личи като излезеш по улиците и се позагледаш във физиономиите на хората. Лъха на чалга от всякаде, на никой не му дреме за култура. Затова сме на това дередже. Докато се пълнят чалга клубовете и силиконките са главна атракция в държавата, НИЩО ДОБРО не ни чака. Не може да закриваш опери , а едновремено с това да пускаш кьорфишеци за някакъв си БГ лУвър за стотици милиони. поредния абсурд в тази кочина, наречена България. Аз лично съм учил доста години и не мога да си обясня как една чистачка, едва едва с 300 заора завършила осносвно образование може да взима заплата коолкото мен . Парадокси колкото искаш. А ти лапе смотано, ходи да си пиеш млякото и не пиши глупости. Ние сме хора на изкуството и не се делим на червени и бембени. А за тези които си гласувал,любимите ти гербери, и конкретно в случая за лай.ото ПАНКИН, сигурен съм на 100 % че той е един от тези инициятори за тази простотия, ще ви кажа само.....абе нищо няма да ви кажа. На вас толкова ви е умствения багаж, че надали ще разберете някога за какво става въпрос. Въпросния Панкин е 3 поколение комунист, какво прави в мин. на културата не ми е ясно. 3 пъти се пробва за директор и 3-те пъти го изгониха. Какво да говоря повече. А защо ли си смени фамилията този педе.аст ? Сигурно уханието на комунизъм щеше да го издаде, не че хората не го знаят. Това е типичният пример за напарфюмирано лайно. Как да очакваш от такова същество да свърши някаква полезна работа... Преди повече от 2000 години Аристотел е казал : Колко по силна култура има една държава, толкова тя (държавата)е по силна.

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 20 юли 2010 00:28

tprodanov написа:
Alex написа:[offtopic]Към prodanov: ВМРО?[/offtopic]

Е нали отговорих, та даже и съм цитиран.
Не знам що реши, че точно ВМРО нямат ченгета, въпреки, че напоследък са взели да ги гонят..

Няма ченгета в Сахара :)
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Върни се в “Свободна зона”