Найк или Адидас правят по-добри реклами ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Re: Найк или Адидас правят по-добри реклами ?

Мнениеот MQplaya » 21 май 2010 18:09

Хахаха Хоумър Симпсън- Ronal'DOH :lol:

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 21 май 2010 18:15

niki87 написа:
SHAKOMINATORA написа:
niki87 написа:Колкото и да ви е неприятно на всички,Байерн е в пъти по-голям отбор и от Барса,и от Ман Ю,и от Челси,и от Арсенал,и от Интер,и от Ювентус...Със здраве.
Темата е за найк и Адидас,да не се оъклоняваме!

Били сте голям отбор през 70те когато си направихте трите поредни титли от ШЛ. След това да печелиш немското първенство в което няма никаква конкуренция и да си спечелил една ШЛ не те слага над другите. За теб сте най-големите на света , но ти си яко хлътнал фен и не го осъзнаваш. Айде питай някой безпристрастен дали Байерн са над МЮ , Барса , Челси , Интер или Арсенал да видим какъв отговор ще получиш :lol:

[offtopic]От както участва в турнира за КЕШ/ШЛ(1970г.) Байерн има четири титли и утре му е 8-мия финал,Ман Ю,Барса и Интер участват в турнира 15г. преди Байерн,но въпреки това,Байерн ги превъзхожда във всички показатели-трофей,финали,полуфинали и т.н....А за Арсенал и Челси кво да коментирам :lol: :lol: :lol: ...Последните 11 г. Байерн има 3 финала в ШЛ,колкото Ман Ю,Барса има 2,а Челси и Арсенал-1...Спри да пишеш глупости ;) ...[/offtopic]

[offtopic]Колко мача гледа през 1970? Може да сте по успели в исторически план , но това няма никакво значение в момента , защото вие не доминарате в Европа и реално не сте по-добри от нито един от изброението отбори. Гледат се купите не загубените финали , а след 75та ли там коя се пада вие имате 1 трофей. Сигурно ги знаеш Аякс и как спряха да бъдат фактор в Европейсия футбол от известно време. Едва ли феновете на Аякс правят подоби сравнения като твоите как са по-успели от МЮ,Барса или Интер , защото в момента ще паднат и от трите без проблем.[/offtopic]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 21 май 2010 18:21

Естествено, че Адидас е много повече от Найк. Може би Найк правят по - добрите реклами и тук също се дава отговор на въпроса коя повече се рекламира, но немският гигант е много над американския. Самият факт, че отбори като Реал Мадрид, Милан, Ливърпул, Байерн, Аякс, Челси се обличат с тази екипировка е достатъчно красноречив. Петте най - велики отбора в Европа и изобщо от най - великите в историята на футбола, плюс един, който в последните години е сред лидерите.
Истината е в Адидас.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
EviLooo
Контакти:

Мнениеот EviLooo » 21 май 2010 18:44

http://vbox7.com/play:8b4eace6&al=1&vid=
Когато хамериканците ми направят такава спортна реклама, не някаква си забавна боза тип \"гледаш-запомняш само 5 мин\" може и да им обърна някакво внимание!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 21 май 2010 18:52

niki87 написа:Колкото и да ви е неприятно на всички,Байерн е в пъти по-голям отбор и от Барса,и от Ман Ю,и от Челси,и от Арсенал,и от Интер,и от Ювентус...Със здраве.

Утре ще видим дали е по-голям от Интер ;)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 21 май 2010 19:16

durex написа:

Утре ще видим дали е по-голям от Интер ;)

[offtopic]Kakвото и да стане утре,Байерн ще продължи да бъде по-успешен клуб от Интер ;)[/offtopic]
daniel875 написа:Естествено, че Адидас е много повече от Найк. Може би Найк правят по - добрите реклами и тук също се дава отговор на въпроса коя повече се рекламира, но немският гигант е много над американския. Самият факт, че отбори като Реал Мадрид, Милан, Ливърпул, Байерн, Аякс, Челси се обличат с тази екипировка е достатъчно красноречив. Петте най - велики отбора в Европа и изобщо от най - великите в историята на футбола, плюс един, който в последните години е сред лидерите.
Истината е в Адидас.

Аз съм изцяло на твоята позиция.Адидас винагил е бил и ще бъде номер 1 в произвеждането на спортна екипировка :!:

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 21 май 2010 19:21

Неска ми беше испращането са отивам да се разбия с тия прошляци от класа :lol: :lol: :lol:
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 21 май 2010 19:23

Gonzo0009 написа:Неска ми беше испращането са отивам да се разбия с тия прошляци от класа :lol: :lol: :lol:

И тва кво общо има с темата.Да не би да си бил с обуща найк или адидас :lol:

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 21 май 2010 19:23

Gonzo0009 написа:Неска ми беше испращането са отивам да се разбия с тия прошляци от класа :lol: :lol: :lol:

Приятно изкарване!
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 21 май 2010 19:56

За мен лично най-добрите реклами са на Кока-Кола. А типичен пример за семпла и едновременно с това ефикасна реклама за мен е ето тази на Ауди:

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=350tD8E7htM[/youtube][/center]

От двете марки които сте посочили в темата, лично аз използвам Адидас, но уточнявам само и единствено за спортни цели-тичане, фитнес и т.н. Много са ми странни хора, които отиват с анцуг в Университет или на дискотека :shock: .
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”