За или против пушенето на обществени места
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: За или против пушенето на обществени места
Твърдо за забрана на тютюнопушенето на обществени места.Това е най-гадният порок,защото с него пречиш пряко на тези,които не го практикуват.Аз имам само един порок-хубавото уиски

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
hlucho написа:Против забраната! Всеки има на право, как да живее и никой няма право да го ограничава!
И аз имам право да не бъда тровен от хобито на някого, когото не съм канил.Той защо ограничава правото ми да дишам свободно?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- child in time
- Контакти:
mad butcher написа:niki87 написа:suni написа:Аз съм собственик на заведение и ще ви кажа какво обичат 99% от посетителте ми :
Задушевна, лека мъгла от цигарен дим-осквернявана от приглушена светлина от стари опушени полилеи,тежки дървени маси отрупани с дебели мезета и полуизпразнени бутилки , примесеният мириз на парфюми ,вино и чам от разпалената камина огряваща с пламъците си блесналте погледи на засукани красавици-разположени върху колената на отбор юнаци,или кършещи потни тела под звуците на страхотните поп фолк мелодии.....
Само едно да отнемеш от тази идилия- няма да е същото !..
Made in Bulgaria![]()
![]()
Еми тва е България ние не сме Германия ходи там в заведение да видиш има ли такава атмосфера.
Няма! Аз работя с Германци казват че купона е там където има цигари и алкохол! Парадокс но е вярно!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
- love_hurts
mad butcher написа:Пак ще са пълни заведенията, никои не отива в заведението, за да пуши !
Прав си никои не отива да пуши а да се весели и аз не искам никои да ме ограничава как да си прекарам вечерта.
То и манекенката, която е на съседната маса ме ограничава като не иска ми направи една свирка и не мога да се веселя на максимум. Също и сервитьорката като и предлагам да и го набия в кенефите ме ограничава като не е навита и не мога да си прекарам добре. Ама какво да се прави щом твоя кеф зависи или влияе дори косвено от/на други хора ти трябва да се съобразяваш с мнението им и желанията им !
Последна промяна от love_hurts на 19 фев 2010 21:11, променено общо 2 пъти.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
acmilan написа:Твърдо за забрана на тютюнопушенето на обществени места.Това е най-гадният порок,защото с него пречиш пряко на тези,които не го практикуват.Аз имам само един порок-хубавото уиски![]()
[offtopic]наздраве тогава колега-пия Дж-ни в момента и се наслаждавам на безсмислената дискусия
HASTA DE LA VICTORIA
mad butcher написа:niki87 написа:suni написа:Аз съм собственик на заведение и ще ви кажа какво обичат 99% от посетителте ми :
Задушевна, лека мъгла от цигарен дим-осквернявана от приглушена светлина от стари опушени полилеи,тежки дървени маси отрупани с дебели мезета и полуизпразнени бутилки , примесеният мириз на парфюми ,вино и чам от разпалената камина огряваща с пламъците си блесналте погледи на засукани красавици-разположени върху колената на отбор юнаци,или кършещи потни тела под звуците на страхотните поп фолк мелодии.....
Само едно да отнемеш от тази идилия- няма да е същото !..
Made in Bulgaria![]()
![]()
Еми тва е България ние не сме Германия ходи там в заведение да видиш има ли такава атмосфера.
Същото е ...без мезетата.
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

thebully написа:acmilan написа:Твърдо за забрана на тютюнопушенето на обществени места.Това е най-гадният порок,защото с него пречиш пряко на тези,които не го практикуват.Аз имам само един порок-хубавото уиски![]()
[offtopic]наздраве тогава колега-пия Дж-ни в момента и се наслаждавам на безсмислената дискусия![]()
![]()
[/offtopic]
[offtopic]Наздраве и на теб,макар,че аз съм повече фен на Джак-а
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Какво значение има да ли ще се пуше на обществени места ?!? Според мен ЦИГАРИТЕ трябва да се спрат от продажба, а не да дрънкаме глупости !
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

- love_hurts
Абе собственика ти ли ще ми кажеш какво искат клиентите. Желанията на клиентите селяци не ме интересуват. Дръж си първобитното заведение и не ми обеснявай какво искам !
Пак питам пушачите, които като ги ограничат няма да им кеф на максимум.
"То и манекенката, която е на съседната маса ме ограничава като не иска ми направи една свирка и не мога да се веселя на максимум. Също и сервитьорката като и предлагам да и го набия в кенефите ме ограничава като не е навита и не мога да си прекарам добре. Ама какво да се прави щом твоя кеф зависи или влияе дори косвено от/на други хора ти трябва да се съобразяваш с мнението им и желанията им !"
Пак питам пушачите, които като ги ограничат няма да им кеф на максимум.
"То и манекенката, която е на съседната маса ме ограничава като не иска ми направи една свирка и не мога да се веселя на максимум. Също и сервитьорката като и предлагам да и го набия в кенефите ме ограничава като не е навита и не мога да си прекарам добре. Ама какво да се прави щом твоя кеф зависи или влияе дори косвено от/на други хора ти трябва да се съобразяваш с мнението им и желанията им !"
Последна промяна от love_hurts на 19 фев 2010 21:18, променено общо 1 път.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
acmilan написа:thebully написа:acmilan написа:Твърдо за забрана на тютюнопушенето на обществени места.Това е най-гадният порок,защото с него пречиш пряко на тези,които не го практикуват.Аз имам само един порок-хубавото уиски![]()
[offtopic]наздраве тогава колега-пия Дж-ни в момента и се наслаждавам на безсмислената дискусия![]()
![]()
[/offtopic]
[offtopic]Наздраве и на теб,макар,че аз съм повече фен на Джак-а[/offtopic]
[offtopic]аз само вода от пералнята не пия,един живот се живее,какво да се прави -така ще е
HASTA DE LA VICTORIA