Днес се ядосах,защото... ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Днес се ядосах,защото... ?

Мнениеот tprodanov » 17 окт 2009 00:17

Cesc Fabregas написа:Ядосват ме тия нещастници от горния етаж,дето са надули някаква скапана чалга, а мене вече ми се спи! :evil: :evil: :evil: Нищо, аз утре ще звъня на звънеце на умряло в 3-4 часа през нощта, ше им е*а майката! :evil:

Ако не те мързи - отиваш до най-близката аптека, купуваш шишенце анатол или анасон, все тая. Струва нещо от рода на 70 стотинки. Изливаш го блаженно пред вратата им и по нея, и се наслаждаваш спокойно на чудесната миризма на мастика в близките две години. Ако имат кола и ти имаш достъп до нея - същата операция в казанчето на чистачките.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 17 окт 2009 00:19

tprodanov написа:
Cesc Fabregas написа:Ядосват ме тия нещастници от горния етаж,дето са надули някаква скапана чалга, а мене вече ми се спи! :evil: :evil: :evil: Нищо, аз утре ще звъня на звънеце на умряло в 3-4 часа през нощта, ше им е*а майката! :evil:

Ако не те мързи - отиваш до най-близката аптека, купуваш шишенце анатол или анасон, все тая. Струва нещо от рода на 70 стотинки. Изливаш го блаженно пред вратата им и по нея, и се наслаждаваш спокойно на чудесната миризма на мастика в близките две години. Ако имат кола и ти имаш достъп до нея - същата операция в казанчето на чистачките.

Мерси! Утре вратата им ще бъде обругана жестоко! Мерси много! Сега ми се спи твърде много :| Но утре...Мерси пак ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 17 окт 2009 00:33

Ми защо ли...причините са много.Живеем в скапана държава където труда не се заплаща така както трябва да е.Ако това ви се струва малко ;)

santiago

Мнениеот santiago » 17 окт 2009 00:43

защото не успяхме да бием последните в нашата група :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :| :| :|

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Мнениеот Invader » 17 окт 2009 00:44

Днес се ядосах,защото ... си улях новите панталонки и обущата с нафта :lol:
Изображение

Потребителски аватар
nekakav
Контакти:

Мнениеот nekakav » 17 окт 2009 00:46

... защото бях all in с KK и един чифут извади J J и на търн-а му излезна J :evil:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 окт 2009 02:00

nekakav написа:... защото бях all in с KK и един чифут извади J J и на търн-а му излезна J :evil:

Деева :(
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 окт 2009 02:24

nekakav написа:... защото бях all in с KK и един чифут извади J J и на търн-а му излезна J :evil:

8-) А аз с флъш до A още на флопа,all in и двамата,и с ривъра му излезна фулл хаус и аз бях капут :evil: Много се ядосах заради това :!:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 17 окт 2009 09:43

Бижутера написа:май си имаме втора спам тема,а ? :lol:

Ъхъ...кът гледъм тъй си е :)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 окт 2009 09:43

Понеже темата е пусната вчера ( 16 Октомври ) .....та вчера побеснях, защото за пореден път..... в моя квартал, спря тока, заради една и съща авария, появила се преди месец и половина ! Та от края на месец Август, при малко по силен дъжд.....в моя квартал спира тока ! И онези от енергото, вчера са идвали два пъти - уж да поправят най после тая повреда......но на края заключили пред очевидци смеейки се: 'Ами ще се молите да не вали силен дъжд' !
И това ако не е наглост ? ! :evil:
Рано тази сутрин, отнова заваля сериозно....и съответно в квартала ми, прекъсна електричеството.....значи тия нагли копелета, нищо не са поправили вчера !
...................................................................................................................
Това за вчера.....а днес, в момента в който пиша, няма вода......поради същата ел. авария, няма вода.....поне ток има.....но неможе човек да си взема сутрешният душ !
Ако не едното.....ще е друго ! Просто в някои моменти се питам......дали да не емигрирам в.........Габон ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”