Какво мислите за протеста на БНР?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Какво мислите за протеста на БНР?

Мнениеот doktora25 » 02 яну 2017 15:51

Thsmith написа:Изобщо не ме интересува какво "опростяване" излъчват БТВ и Нова. Не им давам пари и нямам право да имам мнение. Ако искат по цял ден да си въртят турски филми. Не ги гледам и не ми пречат.

Разбирам ти начина на мислене. Ама не би ли те подразнило или попречило ако вследствие на това "опростачване" комшиите надуват по цял ден турски сериали и чалгии и хвърлят боклуци наоколо? Ако децата ти независимо дали от училище или от приятелските им кръгове прихванат езика или някои занимания или "интереси" на герои от реалититата, криминалните филми или рап музиката?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 яну 2017 15:59

Ако съседите ми си слушат чалга в слушалките, няма да имам проблем. Техен си избор. Ако я слушат така, че да я чувам аз вече е проблем. То проблем ще е ако чувам каквото и да е :lol: Тук говорим за нарушаване на личното пространство на всеки.
За изхвърлянето на боклука на улицата и подобни актове, плащаме на едни магарета като Илиев да го санкционират, а не на БНТ... Пък и това никой не може да ме убеди, че е дело на ТВ. Всичко идва от семейството и от това как те възпитават.
Няма как да обвиняваш някой друг, че детето ти е невъзпитано или обратното. Това е задължение на родителя.
Ако той не се справя, детето ще си намери къде да види някоя дивотия и да я прихване и то без значение колко национални ТВ има.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 02 яну 2017 16:01

Aре честит ви Динко на всички.... тати " отличник" на 15,мама на 13 чат пат разбира български.Тръгнах ти за радиото....,че ниското ниво на общата култура и на училищното образование равно на нула,на кои му пука.Работата е там, че когато чете книги, образованият човек става лош купувач: купува по-малко перални, автомобили,и т.н.От всичко това страда обществото на потреблението, и, най-вече - доходите на господарите на живота ви. Съответно, те се стремят да не допуснат култура и образование,да ни е честит на всички ДИНКО.

П.С.Добре дошли в сраната на Златките и Динковците.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 02 яну 2017 16:05

Чалгаджия и слушалки :lol: Поредното доказателство , че си т.п г.з :lol: Ти със сигурност не можеш да мислиш , "умнико" !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 02 яну 2017 16:25

doktora25 написа:
Thsmith написа:Изобщо не ме интересува какво "опростяване" излъчват БТВ и Нова. Не им давам пари и нямам право да имам мнение. Ако искат по цял ден да си въртят турски филми. Не ги гледам и не ми пречат.

Разбирам ти начина на мислене. Ама не би ли те подразнило или попречило ако вследствие на това "опростачване" комшиите надуват по цял ден турски сериали и чалгии и хвърлят боклуци наоколо? Ако децата ти независимо дали от училище или от приятелските им кръгове прихванат езика или някои занимания или "интереси" на герои от реалититата, криминалните филми или рап музиката?

Че всичко това да не би да не ефакт и сега, когато ги има и БНТ, и БНР? Тази роля те не я играят просто...
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 яну 2017 16:28

iliev72 написа:Чалгаджия и слушалки :lol: Поредното доказателство , че си т.п г.з :lol: Ти със сигурност не можеш да мислиш , "умнико" !

Ми де да знам, аз до сега само пияно съм чувал, но все пак не живея в панелка от гетата :lol:
Когато имам проблем с някой чалгаджия и шум, може да го обсъдим. Сега обаче говорим за паразитите на държавна хранилка, а не за братята ти по музикална култура.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 02 яну 2017 16:41

язе написа:
doktora25 написа:

Че всичко това да не би да не ефакт и сега, когато ги има и БНТ, и БНР? Тази роля те не я играят просто...

Нямат пряка връзка, освен ако не говорим за "Под прикритие". Коментирах в случая мнението му, че простотията около него не го интересува и не му пречи, стига пряко да не го засегне.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 02 яну 2017 16:48

Дайте пак по темата/. И БНТ и БНР имат интересни неща и както цялата държавна администрация може да се съкратят доста от там. Между другото чух, че в БНР вече имало нещо такова
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 яну 2017 18:10

Warped написа:Музикаутор е поредния монополист в България. Заедно с Профон печелят пари "отникъде" и естетвено правят далавери с неясни договори и тн.

Много глупости си написал, без изобщо да си си направил труда да вденеш за какво иде реч. :lol: "Музикаутор" представлява композиторите, авторите на текстове и авторите на аранжименти. "Профон" представлява продуцентите и артистите-изпълнители. Тези пари не са "отникъде", освен това двете организации не формират печалба.
П.П. Използвам случая, за да поствам линк към списъка на членовете на "Музикаутор" - Кашчей или който иска друг може да провери имената и фирмите... 8-)

http://www.musicautor.org/images/docs/a ... CAUTOR.pdf
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 яну 2017 18:16

Warped написа:Дайте пак по темата/. И БНТ и БНР имат интересни неща и както цялата държавна администрация може да се съкратят доста от там. Между другото чух, че в БНР вече имало нещо такова

Давам ти пак по темата: Както казваше един мой познат - по-добре 5 % от 100, отколкото 100 % от нищо. Със сигурност "Музикаутор" имат основания, за да искат завишение на сумите, плащани от БНР за авторски права (дали тройно - това е друг въпрос). Със сигурност БНР имат основание да пищят срещу това завишение, защото нямат необходимите средства в бюджета. В крайна сметка със сигурност и двете страни ще седнат и ще се разберат, срещайки се примерно някъде по средата... 8-)
П.П. А аз със сигурност напускам темата, защото изпускам мача по телевизията... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Свободна зона”