Много ме кефи как с пет думи казва много неща.
Потребител на годината 2016
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: Потребител на годината 2016
NOMER14
[center]Levski & Lazio[/center]
Captain Stottlemeyer написа:Съгласно критериите на списание "Тайм" за личност на годината се избира човекът, оказал най-голямо влияние върху света. Личности на годината са били Рузвелт, Сталин, Хитлер, Чърчил, Горбачов, Марк Зукърбърг, папа Франциск... За 2016 година е Доналд Тръмп. Пренасяйки тези критерии на форумно ниво, предлагам:
- 1982 - за борбата му срещу ловешко-етрополския мелез;
- Кашчей - за цялостно творчество.
А за "цялостно творчество", точно Кашчей номинира теб!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
- openminded
- Контакти:
Вероятно вече няма значение, но гласчето ми отива за 1982
Това е форум, в който е важно да изразиш ясна позиция и да я защитаваш, аргументирано, принципно и достойно от началото до края.Говоря за постовете му в определен подфорум
Това е форум, в който е важно да изразиш ясна позиция и да я защитаваш, аргументирано, принципно и достойно от началото до края.Говоря за постовете му в определен подфорум
И официални резултати: Безспорен победител е 1982 с 20 гласа, на второ място е Betchualeng Arnaikem със 6 гласа, третото е за всички онези, за които е гласувал повече от един човек, демек имат по два гласа - сардукар, граучо, мидълзбро, синчец, странджата, кашчей, боаббб.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Заслужи си го 1982 , но и той не можа да предотврати 09.09.2016.
Нормално, в Булгаристан сме все пак ..... щом е рекъл челият Винету и гален от 3 папи по главата.
Кой съм аз, че да имам думата .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
И от името на ЦИК, РИК, СИК, на печелившите - честито! На останалите - всяка нова година е по-добра от предишните, или поне това е идеята на празника!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.