Astronom написа:И тоя се е напушил.А бе в ред ли сте бе, хора? А ти момко, изобщо виждал ли си самолети, танкове, БТРи (не групата) и други подобни на живо?Докосвал ли си се до АК - ако знаеш какво е това де?Хвърлял ли си граната някога?И изобщо имаш ли си на идея какво въоръжение имахме преди 25 - 26 години? Ф-16 ще ни пазят небето!!! Ти се моли нашите глупаци - политиците и особено безродниците Герб да не ни вкарат в някакъв филм срещу Русия, че тогава ни Ф-16, ни Ф-1116 ще ни спасят от МИГовете и СУтата.Понякога си ръсите глупости колкото да не заспите.До сега политиците ни са ни вкарвали два пъти в Световни войни - и все в съюз с грешната страна.Сега се очертава същата грешка.По добре отиди на църква и се помоли да не влезнем в някакъв военен конфликт, че с тази осакатена и мижава армия не сме спънка даже и за няколко хиляди талибана.Ще ни пометат като - стой та гледай.И не се надявай че тези заради които беше унищожена армията ни, ще си мръднат пръста да ви спасяват задниците.
Аз , че пуша , пуша , по кутия и половина на ден , ма през живота си не съм "кусвал" тия модерни дивотии! Аз момко , съм един от взвода на "отличник" на МВР войски в НРБ за 1989год. ! Да ти подскажа , кой бяха МВР войски - гранични ,вътрешни и в София пожарната!При "вътрешняците" бяха и гвардейците.А познай , за да станем отличници , колко стрелба е паднала с АК , ПК , РПГ , гранати , за които ти дрънкаш , ма хабер си нямаш , отбранителни , нападателни! А познай , как стават пълни отличници в БПП /бойната и политическа подготовка/ 18 момци?