Балкански Орел написа:Всеки нормален би се радвал, когато нарушители на закона и потенциални опасни елементи биват поставени на мястото им.
До порповедника, ти имаш ли и най-бегла представа какво става в Кале ? Как тумба от двукраки силуети ходят с ножове, пръчки и камъни и нападат хора с цивилни коли семейства и тираджии.Тия едва ли са стояли край пътя и са махали с ръце, че да минат под гумите.
Жалко само за тираджията, че сега заради тия хлебарки той ще го отнесе.
Може и да не съм бил там, ама съм на 99% сигурен, че утрепките са се опитали да отворят някоя от вратите на камиона, човека е дал газ, кривнал е и боклука е минал под гумите.
Значи всеки престъпник заслужава смъртно наказание, така ли? Тези, които пресичат на червено, по тази логика също ли заслужават подобно наказание? Пише се Отрепки и вече откровено започвам да се притеснявам по отношение на грамотността ти.
Относно този конкретен случай - да се радваш на това, че някой е бил убит-сгазен или прочие, е низка страст, която не е характерна дори за най-примитивните животински видове. Тираджията може и да не е искал да ги убие, не го обвинявам, защото е невинен до доказване на противното. Аз просто наблегнах на първосигналните тролове, които по националистически куфеят и след пет минути пак ще ти натякват как са били истински патриоти и православни християни.
Това е трагедията на нашия народ - на нас не ни трябват война или бежанци, защото злобата и ненавистта ще ни изядат отвътре.