"Толерастията" е християнска ценност

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: "Толерастията" е християнска ценност

Мнениеот Siegfried » 10 окт 2016 20:08

Балкански Орел написа:Всеки нормален би се радвал, когато нарушители на закона и потенциални опасни елементи биват поставени на мястото им.
До порповедника, ти имаш ли и най-бегла представа какво става в Кале ? Как тумба от двукраки силуети ходят с ножове, пръчки и камъни и нападат хора с цивилни коли семейства и тираджии.Тия едва ли са стояли край пътя и са махали с ръце, че да минат под гумите.

Жалко само за тираджията, че сега заради тия хлебарки той ще го отнесе.

Може и да не съм бил там, ама съм на 99% сигурен, че утрепките са се опитали да отворят някоя от вратите на камиона, човека е дал газ, кривнал е и боклука е минал под гумите.

Значи всеки престъпник заслужава смъртно наказание, така ли? Тези, които пресичат на червено, по тази логика също ли заслужават подобно наказание? Пише се Отрепки и вече откровено започвам да се притеснявам по отношение на грамотността ти.
Относно този конкретен случай - да се радваш на това, че някой е бил убит-сгазен или прочие, е низка страст, която не е характерна дори за най-примитивните животински видове. Тираджията може и да не е искал да ги убие, не го обвинявам, защото е невинен до доказване на противното. Аз просто наблегнах на първосигналните тролове, които по националистически куфеят и след пет минути пак ще ти натякват как са били истински патриоти и православни християни.
Това е трагедията на нашия народ - на нас не ни трябват война или бежанци, защото злобата и ненавистта ще ни изядат отвътре.
Последна промяна от Siegfried на 10 окт 2016 20:11, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 10 окт 2016 20:08

damyanov1963 написа:Истината е, че мюсюлманите в момента изпълняват повелята на прадедите си, да превземат Европа и Християнския Свят и го правят с пълна сила....

Сред всичките заблуди, които се говорят и пишат по темата, тази е една от най-големите. Всичко това са естествени процеси и един ден, напълно закономерно, Европа няма да има нищо общо с това, което представлява днес и преди 100 г. и т.н. На целия континент има демографска криза, населението е застаряващо, щото си е надвило на масрафа. В тоя форум един с учителска диплома ме убеждаваше, че с 500 лв. заплата семейство нямало да прави, още по-малко деца пък да създава. Ми България и в най-големия си пик като големина на населението е била слабо населена територия и докато ония дето живеят в нищета създават семейства и огромни поколения, много от нашето чака я материално да се осигури, я да се наживее, кариера да прави и т.н. И кой си мислите, че ще чака? Тая и другите земи по белия свят не са запазена територия. Като не ги искаме, други ще ги вземат. Ако не са сирийците, афганистанците и т.н., все ще се намери някой да ги хареса. И без войни и конфликти този процес е започнал отдавна, а средностатистическият европеец, барабар с политиците му, отдавна са поне една обиколка зад лидерите в маратона. А тия близалки за религиите са като топла бира в най-големият пек- за нищо не стават.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 10 окт 2016 20:09

язе написа:
Siegfried написа:
Язък за хубавия аватар на един от най-любимите ми техничари в историята на проф. кеч.

Шит! Ози кечист? :lol: :lol: :lol:

На аватара не е Ози Осбърн, а бившият професионален кечист и понастоящем член на Залата на славата Брет "The Hitman" Харт. Долу вляво дори се вижда старото лого на WWF (Световната кеч федерация).
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 окт 2016 20:11

Аз лично нямам проблем с бежанци, ако наистина са такива.
Но Европа е залята предимно от мъже на възраст между 20 и 35 години.
Дет' се вика - здрави, прави и корави.
От какво бягат тези ?
От войната ?
Как така здрави, прави и корави мъже, ще бягат от битка ?
Нали мюсюлманите били страшни войни ( по-техни собствени думи )... Що не се бият срещу нашествениците в страните им ?

Просто е.
Исляма унищожава чувството на народност и етност.
Като ги питаш какви са, на 1-во място казват, че са мюсюлмани, но повечето от тях не казват народност, а просто мястото, от където идват.
Няма как хора, които не чувстват Афганистан, Ирак, Сирия, Ливан, Либия и т.н. като своя Страна, да останат да се бият за същата.
Точно за това трябва да си задаваме въпроса, защо са тук, в Европа ?

В християнството един от най-големите грехове е самоубийството.
Ако се оставиш да бъдеш убит, а си имал възможност да се защитиш, то това не е ли равно на самоубийство ?
Въпросът е риторичен ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 10 окт 2016 20:17

THE G.A.M.E написа:Аз лично нямам проблем с бежанци, ако наистина са такива.
Но Европа е залята предимно от мъже на възраст между 20 и 35 години.
Дет' се вика - здрави, прави и корави.
От какво бягат тези ?
От войната ?
Как така здрави, прави и корави мъже, ще бягат от битка ?
Нали мюсюлманите били страшни войни ( по-техни собствени думи )... Що не се бият срещу нашествениците в страните им ?

Просто е.
Исляма унищожава чувството на народност и етност.
Като ги питаш какви са, на 1-во място казват, че са мюсюлмани, но повечето от тях не казват народност, а просто мястото, от където идват.
Няма как хора, които не чувстват Афганистан, Ирак, Сирия, Ливан, Либия и т.н. като своя Страна, да останат да се бият за същата.
Точно за това трябва да си задаваме въпроса, защо са тук, в Европа ?

В християнството един от най-големите грехове е самоубийството.
Ако се оставиш да бъдеш убит, а си имал възможност да се защитиш, то това не е ли равно на самоубийство ?
Въпросът е риторичен ...

Българинът на тяхно място би ли реагирал по-различно? Ти също би направил всичко възможно не да спасяваш града или родината, а семейството си, защото това е естественият инстинкт. Защото държавите са сравнително скорошно откритие, докато инстинктът за самосъхранение и запазването на рода предхождат всеки един вид национализъм или патриотизъм. Според мен същото се отнася и за тези мюсюлмани - вярата за тях е по-важна от държавната им принадлежност. И при мен е така - за мен вярата във всемогъщия Бог предхожда любовта към родината. Аз също бих предпочел първо да спася семейството си, а не държавата, която сама не прави нищо, за да защити себе, пък камо ли някой от нас.
Недей да очакваш от всички тях да са патриоти, готови да умрат за някаква химера, наречена родина. Колко българи пък наистина обичат България? Колко от тези форумци тук биха скочили с оръжие в ръка да бранят родината? Дано НИКОГА не ви се налага да правите подобен избор, но не си мислете, че лесно бихте надвили естествените си инстинкти.

Потребителски аватар
Astronom
Контакти:

Мнениеот Astronom » 10 окт 2016 20:23

Още напушени и надрусани в този форум.Не виждат че държавата ни постепенно и целенасочено бива унищожавана, ами.... Ето такъв народ като нашия не заслужаваше да бъде освобождаван, от турско робство.Ей такива безродници като авторът на статията и неговият проводник тук, заслужават по един толерастко-еврогейско-бежански..... Но нищо - всичко с времето си.Аз съм живял и във времето - преди да ни се натресе толерастко-либералната демокрация - така че такива пасквили могат само да ме разсмеят.И да - аз, съм православен християнин и винаги съм ходил на църква - та не помня по Живково време да съм имал проблем с това макар и да съм бил ученик.А вие безродници, вместо да се чудите каква глупост да пуснете в спортен форум, вземете че се наклатете да отидете на някой протест срещу напастта която нахлува в България.Защото руснаците този път едва ли ще си мръднат пръста да ни спасяват отново.Хората не обичат предателите.А пък специално за русофобите - нека се запитат - какво имахме преди 27 години, и какво ни дадоха( по-точно отнеха ) западът и задокеанците.
Последна промяна от Astronom на 10 окт 2016 20:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 10 окт 2016 20:27

Astronom написа:Още напушени и надрусани в този форум.Не виждат че държавата ни постепенно и целенасочено бива унищожавана, ами.... Ето такъв народ като нашия не заслужаваше да бъде освобождаван, от турско робство.Ей такива безродници като авторът на статията и неговият проводник тук, заслужават по един толерастко-еврогейско-бежански..... Но нищо - всичко с времето си.Аз съм живял във времето - преди да ни се натресе толерастко-либералната демокрация - така че такива пасквили могат само да ме разсмеят.И да - аз, съм православен християнин и винаги съм ходил на църква - та не помня по Живково време да съм имал проблем с това макар и да съм бил ученик.А вие безродници, вместо да се чудите каква глупост да пуснете в спортен форум, вземете че се наклатете да отидете на някой протест срещу напастта която нахлува в България.Защото руснаците този път едва ли ще си мръднат пръста да ни спасяват отново.Хората не обичат предателите.А пък специално за русофобите - нека се запитат - какво имахме преди 27 години, и какво ни дадоха( по-точно отнеха ) западът и задокеанците.

Пич, гледай си телевизия Алфа и въздишай по някой портрет на Тодор Живков, защото от такива празнословия като твоите полза няма. ;) И не, не си християнин, а заслепен псевдонационалист, който сигурно мрази циганите и турците, но се пише за вярващ и патриотар :mrgreen: Каквато ни държавата, такива ни и националистите - пародия и гола вода.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 окт 2016 20:29

Siegfried написа:
1982 написа:Човек, не си бил там, знаеш ли дали е можел да ги заобиколи, наоколо сигурно е имало още бая хлебарки. Те така изскачат на пътя, по много, и им препречват всякакъв начин за преминаване.

Брет Харт, неумело се опитваш да заобиколиш първоначалното ми твърдение. Аз наблегнах не толкова на статията, колкото на коментарите към нея. Онези коментиращи също не са били там, но се радват от сърце, че един човек е бил прегазен, а жена му е в болница. Това злорадство и тази мизантропия ги принизява до ниво под това на обикновените животни, защото животните не злорадстват, когато се избиват взаимно - а го правят по инстинкт, за да оцелеят. Дотам ли стигнахме? Да поощряваме убийства и кланета? Много е лесно да съдиш от удобното си местенце за онези, които са останали без нищо на този свят освен дрехата на гърба си. И самият факт, че ги наричаш хлебарки, говори предостатъчно за собствената ти ограниченост.
Язък за хубавия аватар на един от най-любимите ми техничари в историята на проф. кеч.

Това че са останали без нищо, евентуално, не им дава право да нападат хората по магистралите и да ги карат насилствено да спират. Много се извинявам за "ограничеността" си ..... днес едни такива хлебарки обявили гладна стачка във Враждебна, щото не им даваме по 500 евра на месец ..... все едно сме им длъжни на тези отрепки.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 10 окт 2016 20:33

1982 написа:
Siegfried написа:
1982 написа:Човек, не си бил там, знаеш ли дали е можел да ги заобиколи, наоколо сигурно е имало още бая хлебарки. Те така изскачат на пътя, по много, и им препречват всякакъв начин за преминаване.

Брет Харт, неумело се опитваш да заобиколиш първоначалното ми твърдение. Аз наблегнах не толкова на статията, колкото на коментарите към нея. Онези коментиращи също не са били там, но се радват от сърце, че един човек е бил прегазен, а жена му е в болница. Това злорадство и тази мизантропия ги принизява до ниво под това на обикновените животни, защото животните не злорадстват, когато се избиват взаимно - а го правят по инстинкт, за да оцелеят. Дотам ли стигнахме? Да поощряваме убийства и кланета? Много е лесно да съдиш от удобното си местенце за онези, които са останали без нищо на този свят освен дрехата на гърба си. И самият факт, че ги наричаш хлебарки, говори предостатъчно за собствената ти ограниченост.

Това че са останали без нищо, евентуално, не им дава право да нападат хората по магистралите и да ги карат насилствено да спират. Много се извинявам за "ограничеността" си ..... днес едни такива хлебарки обявили гладна стачка във Враждебна, щото не им даваме по 500 евра на месец ..... все едно сме им длъжни на тези отрепки.

Сам си противоречиш - уж не си бил там, пък си сигурен, че са го НАПАДНАЛИ. Ами ако просто са искали да се качат и да се повозят с него? Много избирателно мислене имаш.
И не са хлебарки, а БЕЖАНЦИ. А гладната стачка си е техен проблем. Като не ядат, сами ще страдат. Теб какво те грее? Или идеята ти е просто да пееш в хор с останалите псевдонационалисти?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 окт 2016 20:34

Siegfried написа:
Българинът на тяхно място би ли реагирал по-различно? Ти също би направил всичко възможно не да спасяваш града или родината, а семейството си, защото това е естественият инстинкт. Защото държавите са сравнително скорошно откритие, докато инстинктът за самосъхранение и запазването на рода предхождат всеки един вид национализъм или патриотизъм.

Отговорът на този въпрос го имаме в многобройните войни, които са водили дедите ни, както и другите европейски народи.
Когато Вермахта намачква за отрицателно време Франция, колко французи избягаха ?
А Полша беше нападната от две могъщи империи, колко поляци избягаха ?
Нас ни налазват от три страни, колко българи избягаха ?
А ние, когато на два пъти налазихме Сърбия, колко сърби избягаха ?
И така нататък, и т.н. можем да даден буквално десетки примери.

Няма европейска Държава, която да е била нападната, и масово народът и да хукне да се спасява в чужбина.
Т'ва ни казва историята.

А защо тези несретници бягат от битка, отговорът го посочих.
Защото са безродници и нямат родина.

Както писах, съвсем друг въпрос са жените и децата.
Но те са изключително малък % от "бежанците", което си е крайно съмнително.
Аз мисля, че на първо време имаме икономически мигранти, от колкото бежанци.
Дали тези хора имат право да живеят добре ?
Естествено, че да.
Но не това е начинът ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”