Bashnedovolen написа:До сега, аз и близките ми хора гласувахме за ГЕРБ. След простотията, която направиха с преименуването на Литекс, ме губят като гласоподавател!
Само заради това ли те губят ГЕРБ като гласоподавател?
Т.е. всичко друго ти е наред, ама щом смениха Литекс на ЦСКА и вече няма да гласуваш за ГЕРБ?
Харесва ти живота, и само Литекс и Гришата са ти трън в очите, та ще спреш да гласуваш за ГЕРБ?
Да разбирам ли, че ако Литекс не беше станал ЦСКА, щеше още 20 години да си гласуваш за ГЕРБ?
При това не само ти, но и близките ти?
А по темата, подкрепям мнението на тези, че Слави е подобрено копие на Бареков, тежък печалбар, тарикат, и битката му не е за благото на България, а просто си ги мерят с Бойко, чисто лична вражда.
Лична вражда, между двама нарциси, в която бг народ е заложник.
Ако някой си мисли, че на Слави толкова му пука за народа, да се запита, що не поведе тази битка срещу политиците при управлението на Костов(който му беше най-явен враг), при Станишев, при Доган, при Царя, при Орешарски, а точно СЕГА?
Защото, когато си тежък комплексар и егоцентрик, не позволяваш никой да блесне повече от теб и да е харесван повече от теб, така е и в шоуто му.
Ако тръгне някой да говори, веднага бива прекъснат, ако някой пее, не се изчакват аплодисментите, а веднага се отпраща и т.н.
Слави не търпи някой да е над него, това е, той винаги трябва да е отгоре, като олиото.
Бойко е горе-долу същият.
За такива си има поговорка - ХВАНИ ЕДИНИЯТ, УДАРИ ДРУГИЯТ.
Или , от трън, та на глог, че е по-висок

Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.