Гей Парад - на какво мнение сте?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Гей Парад - на какво мнение сте?

Мнениеот sin4ec » 19 юни 2016 21:56

Red Warrior написа:Долавям в някои от форума латентен хомосексуализъм. :mrgreen:

Не знам кво долавяш, ама е редно да се извиниш за фалшификацията. Лошо няма в такива бъзици, но пък да гарнираш фотошопа с изявление как Фейсбук се развълнувал от левскар на прайда-не е редно. Ако не бях реагирал, ще мине като стой, та гледай. И не, че няма фенове и на сини, и на червени, които са от другата страна на дъгата-така е сътворен светът. Друг е проблемът в случая...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 юни 2016 21:56

Не мога да разбера, какъв е смисълът да крещиш и показваш публично сексуалната си ориентация? Това избиване на комплекси ли е?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 19 юни 2016 21:57

Alex написа:Първо, тия на гей-парада дразнят... въобще не ми пука чий го лапате, ама не ми парадирайте
Второ, тия пък хомофобите са оюе по-зле... трябва да Ви е срам, че сте толкова умствено изостанали и доста от вас имат тежки проблеми, за да им пречат хомосексуалистите (при доста проблемът е именно потискане на подобни влечения)

И трето... една огромна молба към всички - СПРЕТЕ ДА СЕ МИСЛИТЕ ЗА ГОВОРИТЕЛИ НА БОГ ИЛИ ПРИРОДАТА... Значи ако нещо е създадено от природата, то е ЕСТЕСТВЕНО! (да не говорим, че хомосексуализъм има и при 1-2 животински вида, а би-сексуалност при огромен брой видове). И е хубаво, че обръщате внимание на Библията и това мъж дали трябва даси ляга с мъж, там има и други добри текстове. Например че един бра, ако не е сключен с девствена жена, това не е брак пред Бог, а тя жената трябва да се убие с камъни... Сега по вашите си морални норми ходете да убивета с камъни курвите, които са Ви родили и стига сте писали глупости!!!

Бахти проблема кой с кого правил секс, щото нали само вашето разрешение е нужно на другите хора да си живеят живота... :roll:

Сега, вземаш един вибратор и си го забиваш отзад.
Корва, може да е майка ти.
Аман от недоклатени пендели.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 юни 2016 21:59

damyanov1963 написа:Не мога да разбера, какъв е смисълът да крещиш и показваш публично сексуалната си ориентация? Това избиване на комплекси ли е?

Питай посланика на Козяк, 16. Може да посикаш да те препратят да кореспондираш с предишния. ;)
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 19 юни 2016 21:59

damyanov1963 написа:Не мога да разбера, какъв е смисълът да крещиш и показваш публично сексуалната си ориентация? Това избиване на комплекси ли е?

Незадоволени пеераси, Дамянов. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 юни 2016 22:02

ivan56 написа:

- Какво искате?
- Права, да ни смятат за нормални.

Ми вие не сте нормални бе.

Всеки с отклонение от нормалните етики и закони в обществото го отнася. Луди има - в луднцата, престъпници - в затвора, ама давай ся на педалите да им постелем за да бъдат доволни.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 юни 2016 22:04

ivan56 написа:

Викаш, нещо като зов за помощ :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 19 юни 2016 22:06

Определено крадците във форума викат най-силно: "Дръжте крадеца"! :lol: :lol: :lol:
Пускам един виц във връзка с темата и ви пожелавам приятно гледане на мачовете. :)
Двама сиамски близнаци отишли на преглед при джипито. Единият се оплакал - Докторе,брат ми е гей. - Няма нищо страшно - казал лекарят - има още много такива в обществото. - Да - проплакал същият брат - но ние имаме само един гъз!....
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 юни 2016 22:14

Alex написа:Първо, тия на гей-парада дразнят... въобще не ми пука чий го лапате, ама не ми парадирайте
Второ, тия пък хомофобите са оюе по-зле... трябва да Ви е срам, че сте толкова умствено изостанали и доста от вас имат тежки проблеми, за да им пречат хомосексуалистите (при доста проблемът е именно потискане на подобни влечения)

И трето... една огромна молба към всички - СПРЕТЕ ДА СЕ МИСЛИТЕ ЗА ГОВОРИТЕЛИ НА БОГ ИЛИ ПРИРОДАТА... Значи ако нещо е създадено от природата, то е ЕСТЕСТВЕНО! (да не говорим, че хомосексуализъм има и при 1-2 животински вида, а би-сексуалност при огромен брой видове). И е хубаво, че обръщате внимание на Библията и това мъж дали трябва даси ляга с мъж, там има и други добри текстове. Например че един бра, ако не е сключен с девствена жена, това не е брак пред Бог, а тя жената трябва да се убие с камъни... Сега по вашите си морални норми ходете да убивета с камъни курвите, които са Ви родили и стига сте писали глупости!!!

Бахти проблема кой с кого правил секс, щото нали само вашето разрешение е нужно на другите хора да си живеят живота... :roll:

Мерси за проповедта и поученията в стил партиен секретар от 1986 година, но си ги заври отзад!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 19 юни 2016 22:14

Лично аз не ги харесвам педалите. Миналото лято ми се наложи да бачкам с гей-филипинец, който обичаше да се облича като жена. Ами кво да ви кажа ... в началото си го гледах на криво. Ама момчето/момичето се оказа много по-голям мъжкар от доста мои колеги, които само на думи бяха такива.
Та всеки има право да прави каквото си иска. Въпросът е, че се обръща твърде много внимание на гейовете. Ако не бяха казали 10 пъти в новините, че ще има гей парад нямаше да разбера.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Свободна зона”