damyanov1963 написа:Е аз пък хептен не те разбирам - хем си против педерасите от ЕС и САЩ, хем казваш че там било социализъм
Не аз, действията и законите им го казват

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
damyanov1963 написа:Е аз пък хептен не те разбирам - хем си против педерасите от ЕС и САЩ, хем казваш че там било социализъм
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
pampi написа:damyanov1963 написа:pampi написа:ЦСКА е отбор на Българската армия и ще го има, докато съществува Българска армия!
Отбора на българската армия щеше да си остане АС 23.
Но това е футболна тема.
Точно заради Русия ни бяха отнети земите от Гърция, Македония и Румъния, които Хитлер ни даде
Земите ни бяха отнети, защото Хитлер загуби войната срещу Англия, САЩ и СССР, а не заради Русия! Манипулатор! Тези дребни хитринки ги пробутвай на жена си, белким поне тя ти се върже на измишльотините.
Gogot написа:pampi написа:gzagorov написа:CTAHKO написа:Captain Stottlemeyer написа:Тъй като след Втората световна война България е сред победените държави, официално призната като такава на Парижката мирна конференция, ние като българи чия победа празнуваме и защо!?...![]()
![]()
Иначе честит Ден на Европа!
Ние като българи празнуваме и трябва да празнуваме руската победа
Руската победа над какво? Над България? Или над първоначалните им съюзници от Германия. Защото, да, нацистка Германия и Русия в началото са били съюзници, съгласно споразумението Молотов-Рибентроп. Германия напада и превзема западна Полша, а Русия си присъединява източната част, както и балтийските страни. Танто за танто, направо любовна идилия между нацисти и комунисти. И днес вторите ми говорят за победа... НАГЛОСТ!
Така че победата на Русия не е победа на идеологията, а както и в случая със западноевропейските държави, победа за защита на отечеството им. Това руснаците нека си го празнуват, разбира се, но да се говори за победа над нацизма, с който изначално са били приятели, и за това ние да сме им благодарни... Айде, стига глупости!
България, вярно първоначално е била на страната на загубилите, но завършва войната на страната на победителите и по-важното, не води активни настъпателни военни действия. И все пак братска Русия ни окупира като загубили.. Братска любов, че и минети искат да им правим. НАГЛОСТ на квадрат!
Умньо, ако не е " братска Русия" след 1945 година Родопите щяха да са в Гърция, Сърбия щеше да стига на 20 километра от Орлов мост, а така наречената Македония до Кюстендил. И това по настояване на обгрижваните от вас англичани и франсета...
Не искам да се заяждам, обаче пък ти занеш ли, че ако Оста беше спечелила България щеше да е най-голямата държава на Балканите? Изобщо цялата тая история със честване на победата на Съюзниците ми е крайно непонятна
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
CTAHKO написа:damyanov1963 написа:Е аз пък хептен не те разбирам - хем си против педерасите от ЕС и САЩ, хем казваш че там било социализъм
Не аз, действията и законите им го казватЗа сметка на думите и пропагандата им, които пък са в пълен разрез с действията им
И дразнещото и отблъскващото в случая е, че не си го признават и по този начин манипулират масите. Водят анти-комунистическа реторика, а упорито защитават и прокарват социалистическата доктрина
Иначе педерасите нямат място в ЕС
Каква работа може да върши един ********? Как го виждаш като миньор или стоманолеяр
Педераст-миньор...приказка. Ами няма такъв филм. И какво, европейският ден е празника на миньора (професия в която педерасите едва ли са на почит), ама иначе пък било проява на висши европейски ценности да си ********
Като е толкова европейско, да направят денят на Европа на деня на най-масовия гей-парад и да освободят великата дата
Кой ги натиска да си присвояват празника
gzagorov написа:CTAHKO написа:Не разбирам въпросите тиС кои идеи на социализма не си съгласен
Нека отговоря аз - с основната идея - премахването на конкуренцията. Навсякъде в природата и винаги в историята на човечеството конкуренцията е била движещата сила на развитието и прогреса. Уеднаквяването работи само в общества, в които отделният индивид няма мнение и значение, като мравките и пчелите. Никое гръбначно животно не би могло и не прилага идеите отпреди 10 ноември. При хората най-важният ефект е години и дори векове отстъпление в развитието на гражданското общество и самосъзнание.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
damyanov1963 написа:pampi написа:damyanov1963 написа:pampi написа:ЦСКА е отбор на Българската армия и ще го има, докато съществува Българска армия!
Но това е футболна тема.
Точно заради Русия ни бяха отнети земите от Гърция, Македония и Румъния, които Хитлер ни даде
Земите ни бяха отнети, защото Хитлер загуби войната срещу Англия, САЩ и СССР, а не заради Русия! Манипулатор! Тези дребни хитринки ги пробутвай на жена си, белким поне тя ти се върже на измишльотините.
Що не си признаеш, че те е яд, че не станахме руска губерния?
pampi написа:damyanov1963 написа:pampi написа:damyanov1963 написа:pampi написа:ЦСКА е отбор на Българската армия и ще го има, докато съществува Българска армия!
Но това е футболна тема.
Що не си признаеш, че те е яд, че не станахме руска губерния?
За това не ме е яд, яд ме е че станахме европейска колония, бананова република. Сами се направихме на европейски кенеф.
pampi написа:За това не ме е яд, яд ме е че станахме европейска колония, бананова република. Сами се направихме на европейски кенеф.
pampi написа:Що млъкна бе, Иване? лесно е все друг да ти е виновен. Българите сме царе да се оплакваме и да плюем другите, ама нито дума за тъпотията "Междусъюзническа война" която води до катастрофата Първа световна и до следващата катастрофа Втора световна... Русия ни виновна, че нашите политици са тъпи и корумпирани галоши...
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта