Парад на Победата - на живо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Парад на Победата - на живо

Мнениеот CTAHKO » 09 май 2016 11:36

damyanov1963 написа:Е аз пък хептен не те разбирам - хем си против педерасите от ЕС и САЩ, хем казваш че там било социализъм :lol:

Не аз, действията и законите им го казват 8-) За сметка на думите и пропагандата им, които пък са в пълен разрез с действията им 8-) И дразнещото и отблъскващото в случая е, че не си го признават и по този начин манипулират масите. Водят анти-комунистическа реторика, а упорито защитават и прокарват социалистическата доктрина 8-) Иначе педерасите нямат място в ЕС :!: Каква работа може да върши един ********? Как го виждаш като миньор или стоманолеяр 8-) Педераст-миньор...приказка. Ами няма такъв филм. И какво, европейският ден е празника на миньора (професия в която педерасите едва ли са на почит), ама иначе пък било проява на висши европейски ценности да си ******** 8-) Като е толкова европейско, да направят денят на Европа на деня на най-масовия гей-парад и да освободят великата дата :!: Кой ги натиска да си присвояват празника 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 май 2016 11:38

pampi написа:
damyanov1963 написа:
pampi написа:ЦСКА е отбор на Българската армия и ще го има, докато съществува Българска армия!

Отбора на българската армия щеше да си остане АС 23.
Но това е футболна тема.
Точно заради Русия ни бяха отнети земите от Гърция, Македония и Румъния, които Хитлер ни даде :idea:

Земите ни бяха отнети, защото Хитлер загуби войната срещу Англия, САЩ и СССР, а не заради Русия! Манипулатор! Тези дребни хитринки ги пробутвай на жена си, белким поне тя ти се върже на измишльотините. 8-)

Що не си признаеш, че те е яд, че не станахме руска губерния?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 09 май 2016 11:39

Gogot написа:
pampi написа:
gzagorov написа:
CTAHKO написа:
Captain Stottlemeyer написа:Тъй като след Втората световна война България е сред победените държави, официално призната като такава на Парижката мирна конференция, ние като българи чия победа празнуваме и защо!?... :roll: 8-)
Иначе честит Ден на Европа! :)

Ние като българи празнуваме и трябва да празнуваме руската победа :!:

Руската победа над какво? Над България? Или над първоначалните им съюзници от Германия. Защото, да, нацистка Германия и Русия в началото са били съюзници, съгласно споразумението Молотов-Рибентроп. Германия напада и превзема западна Полша, а Русия си присъединява източната част, както и балтийските страни. Танто за танто, направо любовна идилия между нацисти и комунисти. И днес вторите ми говорят за победа... НАГЛОСТ!
Така че победата на Русия не е победа на идеологията, а както и в случая със западноевропейските държави, победа за защита на отечеството им. Това руснаците нека си го празнуват, разбира се, но да се говори за победа над нацизма, с който изначално са били приятели, и за това ние да сме им благодарни... Айде, стига глупости!
България, вярно първоначално е била на страната на загубилите, но завършва войната на страната на победителите и по-важното, не води активни настъпателни военни действия. И все пак братска Русия ни окупира като загубили.. Братска любов, че и минети искат да им правим. НАГЛОСТ на квадрат!

Умньо, ако не е " братска Русия" след 1945 година Родопите щяха да са в Гърция, Сърбия щеше да стига на 20 километра от Орлов мост, а така наречената Македония до Кюстендил. И това по настояване на обгрижваните от вас англичани и франсета...

Не искам да се заяждам, обаче пък ти занеш ли, че ако Оста беше спечелила България щеше да е най-голямата държава на Балканите? Изобщо цялата тая история със честване на победата на Съюзниците ми е крайно непонятна :roll:

Остави го. Идеята е, че парадът и честванията на 9 май не са победа на България и можем само да се наслаждаваме на прекрасната организация от страна на Русия, но не и да празнуваме. Няма какво да празнуваме. А те пак започнаха с малоумното "ако не беше Русия".
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 09 май 2016 11:40

Що млъкна бе, Иване? лесно е все друг да ти е виновен. Българите сме царе да се оплакваме и да плюем другите, ама нито дума за тъпотията "Междусъюзническа война" която води до катастрофата Първа световна и до следващата катастрофа Втора световна... Русия ни виновна, че нашите политици са тъпи и корумпирани галоши...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 май 2016 11:42

CTAHKO написа:
damyanov1963 написа:Е аз пък хептен не те разбирам - хем си против педерасите от ЕС и САЩ, хем казваш че там било социализъм :lol:

Не аз, действията и законите им го казват 8-) За сметка на думите и пропагандата им, които пък са в пълен разрез с действията им 8-) И дразнещото и отблъскващото в случая е, че не си го признават и по този начин манипулират масите. Водят анти-комунистическа реторика, а упорито защитават и прокарват социалистическата доктрина 8-) Иначе педерасите нямат място в ЕС :!: Каква работа може да върши един ********? Как го виждаш като миньор или стоманолеяр 8-) Педераст-миньор...приказка. Ами няма такъв филм. И какво, европейският ден е празника на миньора (професия в която педерасите едва ли са на почит), ама иначе пък било проява на висши европейски ценности да си ******** 8-) Като е толкова европейско, да направят денят на Европа на деня на най-масовия гей-парад и да освободят великата дата :!: Кой ги натиска да си присвояват празника 8-)

Е, аз мога да ти дам и още един пример за противоречивата политика на САЩ - не дават на младежите до 21 години да влизат в заведения, а на 18 ги взимат в армията и ги пращат на война.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 май 2016 11:43

gzagorov написа:
CTAHKO написа:Не разбирам въпросите ти :roll: С кои идеи на социализма не си съгласен

Нека отговоря аз - с основната идея - премахването на конкуренцията. Навсякъде в природата и винаги в историята на човечеството конкуренцията е била движещата сила на развитието и прогреса. Уеднаквяването работи само в общества, в които отделният индивид няма мнение и значение, като мравките и пчелите. Никое гръбначно животно не би могло и не прилага идеите отпреди 10 ноември. При хората най-важният ефект е години и дори векове отстъпление в развитието на гражданското общество и самосъзнание.

Много точно описа съвременната форма на управление 8-) Няколко мултинационални банки и корпорации свалят и назначават правителства, които прокарват лобистки корпоративни закони, в техен интерес и в ущърб на тяхната конкуренция 8-) Е да, слагат си щампата на демократи, кпиталисти и върли анти-комунисти, ама... 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 09 май 2016 11:43

damyanov1963 написа:
pampi написа:
damyanov1963 написа:
pampi написа:ЦСКА е отбор на Българската армия и ще го има, докато съществува Българска армия!

Но това е футболна тема.
Точно заради Русия ни бяха отнети земите от Гърция, Македония и Румъния, които Хитлер ни даде :idea:

Земите ни бяха отнети, защото Хитлер загуби войната срещу Англия, САЩ и СССР, а не заради Русия! Манипулатор! Тези дребни хитринки ги пробутвай на жена си, белким поне тя ти се върже на измишльотините. 8-)

За това не ме е яд, яд ме е че станахме европейска колония, бананова република. Сами се направихме на европейски кенеф.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 май 2016 11:46

pampi написа:
damyanov1963 написа:
pampi написа:
damyanov1963 написа:

Но това е футболна тема.

За това не ме е яд, яд ме е че станахме европейска колония, бананова република. Сами се направихме на европейски кенеф.

Ние винаги сме се правили сами на нечий кенеф. То ни е заложено в гена още византийското робство, че и от татарското...
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 май 2016 11:49

pampi написа:За това не ме е яд, яд ме е че станахме европейска колония, бананова република. Сами се направихме на европейски кенеф.

И все пак е далееееееч по-добре, пред алтернативата, "република" от рода на Чечня и Калмикия. :lol:
Неприятно но факт, след 1396-та винаги ни се налага да избираме "по-малкото" зло.

Няма филм, при който бихме могли да водим самостоятелна и независима политика.
Щото това, освен Запада, нямаше да го позволят и от Русия.

Така че, стига си мрънкал.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 май 2016 11:49

pampi написа:Що млъкна бе, Иване? лесно е все друг да ти е виновен. Българите сме царе да се оплакваме и да плюем другите, ама нито дума за тъпотията "Междусъюзническа война" която води до катастрофата Първа световна и до следващата катастрофа Втора световна... Русия ни виновна, че нашите политици са тъпи и корумпирани галоши...

Бегай от тук провокаторче, темата е за Парада на победата на Русия над Хитлер.
Ние няма какво да празнуваме, ние си имаме 6май, това е нашият парад(много по-стар от руският)
Що не пусна тема, балъче :?
45 години се оказаха пагубни за България, под руско влияние.Това е.
И сега слагат някои цветя на паметници на руснаци умрели не в сражения, а от алколхолно отравяне с метилов спирт. 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Свободна зона”