За или против гражданските патрули?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: За или против гражданските патрули?

Мнениеот milen.hristov » 13 апр 2016 14:57

CTAHKO написа:
milen.hristov написа:
angelofdeath написа:Имаме хиляди полицаи, нека да си заработят заплатите. И без това нищо не вършат. Да ги пращат за по-месец в командировка на границата или по-малките села. Хем държавата ще покаже мускули, хем и униформените ще потренират на чист въздух. Разбирам момчетата, които хващат емигранти, защото никой не иска градът му да се напълни с чужденци. Важното е властите във България да арестуват тези, които ги прекарват.

Към тях да добавят и контролите от градският транспорт, по селата поне ще свършат някаква полезна работа.

Еша бе :lol: Кондукторите да ловят бежанци :lol: Дай и на стюардесите в междуградския транспорт да им измислим нещо, та да не бездействат :lol:

Сериозно може да бъде закрита тая длъжност и парите, които им плащат да се плаща на още по-голям щат полицай срещу престъпността по селата.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 13 апр 2016 14:58

Нещо не е наред в цялата ситуация. Работата започва да мирише. Излиза, че Гърция има граница с Турция, а България няма.Гърция ги връщат с кораби, а ние ги настаняваме в нашите центрове. .........И къде сме ние в Споразумението ЕС-Турция от 18 март 2016 година. ЗА патрулите....
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 13 апр 2016 14:59

ММ1914 написа:
CTAHKO написа:
angelofdeath написа:Имаме хиляди полицаи, нека да си заработят заплатите. И без това нищо не вършат. Да ги пращат за по-месец в командировка на границата или по-малките села. Хем държавата ще покаже мускули, хем и униформените ще потренират на чист въздух. Разбирам момчетата, които хващат емигранти, защото никой не иска градът му да се напълни с чужденци. Важното е властите във България да арестуват тези, които ги прекарват.

То там е проблема, че тази работа не може да стане. Не и по официалния начин. Има разни подписани международни споразумения, които им връзват ръцете да вземат, каквито и да е мерки. Отделно изпедерастените НПО-та дебнат като копои за всяка подобна издънка. Прекалено мног власт им дадоха и сега извиват ръце за щяло и нещяло 8-) И това ще е така, докато не ги забранят, както в Русия и САЩ 8-)

Ами тогава ще ги посрещнем топло и ще ги храним със свинско. Всеки заловен бежанец да бъде добре нахранен със свинско, поне веднъж на ден. Мисля че ще ни заобикалят.

Ти не им казвай, че е свинско пък им давай, даже ще ги привличаме, като знам ''гадният'' вкус на свинското. Като разберат, че е било свинско и сами ще си искат пак.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 13 апр 2016 15:00

teerr написа:Нещо не е наред в цялата ситуация. Работата започва да мирише. Излиза, че Гърция има граница с Турция, а България няма.Гърция ги връщат с кораби, а ние ги настаняваме в нашите центрове. .........И къде сме ние в Споразумението ЕС-Турция от 18 март 2016 година. ЗА патрулите....

Ако трябва да съм честен, съм за минирането на границата с Турция, но много конвенции спират тази дейност. Тъкмо като се опитат да влязат в България ще се чудят дали не са се върнали в техните държави.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 13 апр 2016 15:01

milen.hristov написа:
ММ1914 написа:
CTAHKO написа:

То там е проблема, че тази работа не може да стане. Не и по официалния начин. Има разни подписани международни споразумения, които им връзват ръцете да вземат, каквито и да е мерки. Отделно изпедерастените НПО-та дебнат като копои за всяка подобна издънка. Прекалено мног власт им дадоха и сега извиват ръце за щяло и нещяло 8-) И това ще е така, докато не ги забранят, както в Русия и САЩ 8-)

Ами тогава ще ги посрещнем топло и ще ги храним със свинско. Всеки заловен бежанец да бъде добре нахранен със свинско, поне веднъж на ден. Мисля че ще ни заобикалят.

Ти не им казвай, че е свинско пък им давай, даже ще ги привличаме, като знам ''гадният'' вкус на свинското. Като разберат, че е било свинско и сами ще си искат пак.

Да ама тогава няма девици, няма рай, а за чалмите това е важно.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 13 апр 2016 15:02

CTAHKO написа:
milen.hristov написа:Въпросът който трябва да си зададем е от къде тези хора имат това свободно време за да се правят на полиция или армия, а не са на работа или със семействата си? Голяма част от тези хора са точно паразити живеещи на гърба на държавата издържащи се с помощи, не бих се учудил някой и инвалид да се води. Може разбира се да не съм прав, но иначе как да си обясним отговорът на въпроса който съм задал.
Иначе е ясно, че бежанците са престъпници, които нарушават закона преминавайки границата не по каналния ред, на КПП. Не мога да си обясня как тръгват на път и да не си вземат личните документи. Тези хора нямат място на територията на държавата, останалите са добре дошли обезлюдени села имаме колкото искат. Има дори и примери за хора приели и християнството от тях в България.

Миленчо, пак не си в час 8-) Кой лежи на помощи на гърба на държавата, тези дето ловят бежанците или самите бежанци и мангалите ;) И я ми посочи примери, освен ирнаката, кой друг ислямист е приел християнството, че гледам си пишеш врели некипели 8-)

Можем да си спретнем "Малкия Афганистан" някъде по центъра на България според човеколюбеца Милен. :mrgreen:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 апр 2016 15:04

milen.hristov написа:Ти не им казвай, че е свинско пък им давай, даже ще ги привличаме, като знам ''гадният'' вкус на свинското. Като разберат, че е било свинско и сами ще си искат пак.

Те не го ядат не защото не им харесва, а по религиозни причини 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 13 апр 2016 15:06

CTAHKO написа:
milen.hristov написа:Ти не им казвай, че е свинско пък им давай, даже ще ги привличаме, като знам ''гадният'' вкус на свинското. Като разберат, че е било свинско и сами ще си искат пак.

Те не го ядат не защото не им харесва, а по религиозни причини 8-)

Другия вариант да ги накараме да се почувстват добре, е да се водим от тяхната религия с леки изменения.
Под мотото "Рязана ли е едната, режи и другата", най-накрая ще видим българската здравна система работеща. :mrgreen:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 13 апр 2016 15:10

Доколкото разбирам тези мутри вкарвали и доста прилични количества мъни в обръщение в националната ни икономика. :mrgreen:

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 13 апр 2016 15:11

гражданин от село написа:Доколкото разбирам тези мутри вкарвали и доста прилични количества мъни в обръщение в националната ни икономика. :mrgreen:

Повечето са обърнати в магистрали, но не от тези на Бойко. :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”