1982 написа:15 пъти съм го писал - аз НЕ гласувам.
Ами ето, 100% от запитаните, не са гласували за Росен Плевнелиев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:15 пъти съм го писал - аз НЕ гласувам.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Балкански Орел написа:В този форум само евроатлантически тролове.Интересно как 95% от хората по улиците мразят роско, а другите 5% им е безразлично, обаче във виртуалното пространство феновете на Росен и Европа скачат главоломно.Дано поне да ви дават добри парици за това даване на задници.
irradeum написа:Балкански Орел написа:В този форум само евроатлантически тролове.Интересно как 95% от хората по улиците мразят роско, а другите 5% им е безразлично, обаче във виртуалното пространство феновете на Росен и Европа скачат главоломно.Дано поне да ви дават добри парици за това даване на задници.
Бе друго си е да маструбираш пред портрета на Владимир Шаломович , нали , таварищи ?
CTAHKO написа:1982 написа:15 пъти съм го писал - аз НЕ гласувам.
Ами ето, 100% от запитаните, не са гласували за Росен ПлевнелиевКакво повече да говорим
irradeum написа:CTAHKO написа:1982 написа:15 пъти съм го писал - аз НЕ гласувам.
Ами ето, 100% от запитаните, не са гласували за Росен ПлевнелиевКакво повече да говорим
Гоце Трипера ли беше по добър, Пешо Коня???или лимбата от Веселиново , лека му пръст , с обувките 38 номер?....
Хващам се на бас , че Плевнелиев ще го преизберат.Не съм му най големия фен , но е с класи над предшествениците си.
diplomat написа:Петър Стоянов е най-добрият президент след 89-та година. И до ден днешен го канят да представя лекции в реномирани университети по цял свят. Останалите шушумиги никой не ги знае и не ги бръсне за слива.
diplomat написа:irradeum написа:CTAHKO написа:1982 написа:15 пъти съм го писал - аз НЕ гласувам.
Гоце Трипера ли беше по добър, Пешо Коня???или лимбата от Веселиново , лека му пръст , с обувките 38 номер?....
Хващам се на бас , че Плевнелиев ще го преизберат.Не съм му най големия фен , но е с класи над предшествениците си.
Петър Стоянов е най-добрият президент след 89-та година. И до ден днешен го канят да представя лекции в реномирани университети по цял свят. Останалите шушумиги никой не ги знае и не ги бръсне за слива.
CTAHKO написа:1982 написа:15 пъти съм го писал - аз НЕ гласувам.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
язе написа:diplomat написа:irradeum написа:CTAHKO написа:1982 написа:15 пъти съм го писал - аз НЕ гласувам.
Петър Стоянов е най-добрият президент след 89-та година. И до ден днешен го канят да представя лекции в реномирани университети по цял свят. Останалите шушумиги никой не ги знае и не ги бръсне за слива.
Благодаря ти! Така ме разсмя, че за малко да падна от стола!Коня президент- най- гоуемия!!! Битълса
![]()
Тоя бракоразводен адвокат и плювню не може да го стигне. Малко по- смешен от един друг кумир- Жорж Ганчев.
1982 написа:CTAHKO написа:1982 написа:15 пъти съм го писал - аз НЕ гласувам.
Това, че не си гласувал за някого, не значи автоматично, че го мразиш. Не слагай знак за равенство между двете.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта