Не се терзайте,не сме единствените избирали си мутра за премиер. През 90-те в Словакия имаше аналог на Б.Б-Владимир Мечиар. Боксьор ако не се лъжа.
Разликата е,че словаците се излъгаха само един път.
ВИДЕО: Срещата на Борисов с емигрантите в Лондон
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- botevist_75
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: ВИДЕО: Срещата на Борисов с емигрантите в Лондон
BRF написа:Captain Stottlemeyer написа:Дидо написа:botevist_75 написа:Господ напълно ви е взел ума. От мутрата и простака Б.Б отивате на мутрата,простака и дегенерата С.Т.
Явно не си чел и не знаеш за какво става дума,просто пишеш на изуст,ето затова сме на това дередже,само стоим и мрънкаме по форумите
За отказаното право на строеж върху една градинка до Японския и за някои други неща...
Пуска ти мухичката ББ и веднага я лапваш!Дори и това да е причината,вижте въпросите!Ако искате НИЕ да решим тези неща-подпишете!Аз лично Слави не му гледам предаването от много-много години!Ама ми хареса възможността да си реша сам някои от нещата в живота.
п.п.Аз съм средно интелигентен човек!Когато беше реферндума(най-просто казано за АЕЦ-а) реших да се опитам да взема адекватно и обмислено решение.Слушах около 3 часа предаване по Канал 1 ,където се бяха събрали десетина специалисти и от всичките им изговорени неща -нищо не разбрах!Явно идеята беше да се обърка народа и да не се гласува!
Много е трудно да вземеш решение и дадеш мнение/и съвестта да ти е чиста/по почти всичко ставащо в страната.Когато не си специалист в дадената област,когато
всичко което чуваш е лъжа и манипулация или ТАЙНА!Тайна били договора за АЕЦ,Южен поток,доклада на фирмата разследваща фалита на КТБ и какво ли още не.
"На маймуни ни направиха,маскари с маскари"-това са думи на Бай Ганьо.
Двама,трима души държат всички печатни е електронни медии и облъчват,манипулират и лъжат всеки ден.
petko.h.markov написа:Много е трудно да вземеш решение и дадеш мнение/и съвестта да ти е чиста/по почти всичко ставащо в страната.Когато не си специалист в дадената област,когато
всичко което чуваш е лъжа и манипулация или ТАЙНА!Тайна били договора за АЕЦ,Южен поток,доклада на фирмата разследваща фалита на КТБ и какво ли още не.
"На маймуни ни направиха,маскари с маскари"-това са думи на Бай Ганьо.
Двама,трима души държат всички печатни е електронни медии и облъчват,манипулират и лъжат всеки ден.
Цветан Василев два пъти даваше интервюта в които казваше потресаващи неща-нищо!
Хората живеещи в Лондон задават въпроси-нищо!
Няма да давам повече примери,защото на всички е ясно какво предават медиите!Трябва да се обединим и да кажем СТОП!Масово хората живеят в чужбина ,защото тук не могат да преживяват!Повечето не искат да са там!
Е.бати долния шибаняк,селски хитрец
Боли го дедовия за емигрантите и за България като цяло
Милиардер,крадец,като много други политици преди него,тоя обаче си ги тури в малкото джобче
Факта обаче,че позволяваме на такива отрепки да ни „управляват“ говори колко сме зле като нация-ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
HekakaB написа:Не ни трябва промяна в политическата или избирателна система.Трябва ни работеща и независима съдебна система.Ако имахме такава, няма да има такива политици.Ако имаше независими прокурори и съдии, които да мачкат такива гниди всеки ден, всичко ще е различно.Както се случва в Румъния.Гледате новини всеки ден.Хората съдят политици през ден.Само са съмнения в корупция, политици подават оставки.Това тука кога ще стане?Никога с такава съдебна система.
Е ми как ще стане ,като съдебната система е зависима от политическата

AnalBreaker написа:Какъв хубав сме си го избрали! И на всички избори продължава да печели с огромна разлика... Пълни кретени сме. Скоро и аз ще съм при емигрантите за постоянно. Да го духа тая държава. Вече всеки сам се спасява
Печели щото купува гласове и манипулира вота по всякакви начини

Друга такава среща ако има, там ще се влиза само след кат целунеш партийната книжка и си покажеш татуираните 4 букви на задника. Ше го питат неудобни работи, как си позволяват, не му се хилят на тъпите лафове, като в България? наглеци, не стига че на крака и ме дошъл тука. Вместо ад се извинява на хората и да им благодари, че му вкарват в управленската икономика 2 млрд всяка година, че да я подпират, тоя ше се прибере и ше го изкара на хората тука.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Един частен видео-клип (360 градуса). 
[youtube]http://youtu.be/47LikP5zj5s[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/47LikP5zj5s[/youtube]
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?
То хубаво казваме кой не трябва да управлява, но дайте идея кой е този, който ще управлява по-добре от останалите, БСП, ДПС, Атака, БДЦ, РБ, ПФ, АБВ или някоя нова формация. Кажете кой да е, за да може да разискваме по темата, защото само да се плюе и казва, кой не трябва да е, по-скоро е хетйрство и няма нищо смислено в това.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ERSprKgJ2wA[/youtube]