Кой какъв е

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Кой какъв е

Мнениеот ЕМИЛ » 04 яну 2016 17:27

russia написа:
levski4ever86 написа:
koisa написа:Добре се е снимал с много по-известни и велики от него. :lol:

Много точно казано! Факт. :mrgreen:

Не се е снимал само с "деветката от Столипиново", "звездата от Рен", повтарящият осми клас Гошко, известен още с това, че за 33 мача в националния отбор на България е вкарал "забележителните" 4 гола. :lol: :lol: :lol:

Руси , не се дръж като простак като идола ти Хр. Стоичков . ;)

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 04 яну 2016 17:31

ЕМИЛ написа:
russia написа:
levski4ever86 написа:
koisa написа:Добре се е снимал с много по-известни и велики от него. :lol:

Много точно казано! Факт. :mrgreen:

Не се е снимал само с "деветката от Столипиново", "звездата от Рен", повтарящият осми клас Гошко, известен още с това, че за 33 мача в националния отбор на България е вкарал "забележителните" 4 гола. :lol: :lol: :lol:

Руси , не се дръж като простак като идола ти Хр. Стоичков . ;)

Имиле, дръж се поне като зрелостник, не падай на нивото на Гошо. :oops:
Простаците са от твоята порода. Ще ги разпознаеш в постовете им по-горе. ;)
Последна промяна от russia на 04 яну 2016 17:34, променено общо 2 пъти.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 04 яну 2016 17:32

diplomat написа:По-добре да не знам баща си, отколкото да се казва Хасан като твоя, да се облича в поличка и да те кара да му пориш миризливия гъз като го засърби отвътре. :lol:

Разбрахме, майка ти е Айше от Факултето, другото няма какво да коментираме повече. :lol:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 04 яну 2016 17:37

koisa написа:
diplomat написа:По-добре да не знам баща си, отколкото да се казва Хасан като твоя, да се облича в поличка и да те кара да му пориш миризливия гъз като го засърби отвътре. :lol:

Разбрахме, майка ти е Айше от Факултето, другото няма какво да коментираме повече. :lol:

Разбрахме, че опичаш да си вкарваш спиносания в на баща ти дупарата. :lol:

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 04 яну 2016 17:37

Изображение
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 яну 2016 17:38

И кой е стъпил на върха на световния спорт след 90-те? Нима твърдите, че Станка Златева е по-голяма от бате Ицо? Тушнала е един генномодифициран женски тумбелин за две минути работа, а бат ни Ицо плахти от преди 89-та да стане от обикновен ром в отлежала ракия! А откъде накъде Неймар е звезда в Бразилия като си нема 100 гола за Барса? Ами Роналдо ква звезда е за Португалия, че не можи да вкара гол за националния на квалификации, не е вкарвал и на нито един силен испански отбор през сезона и успя да уволни Рафа Бенитез, понеже снощи игра като централен защитник на Валенсия? Или пък номинираната звезда за златна топка, аз лично за златен калорифер бих го номинирал само и вчера се изтри като прани гащи на простор се изтри? Нима всичките тия са по-добри от Бат Ицо със стоте каталунски гола, неква златна тъпа топка, златна папучка, шестте гола от САЩ 94 заедно с Олег Саленко, тук детската аудитория дали я и знае тая звезда?
Излезте малко и се поовъргаляйте отвонка на снего бре, белким изстине малко количество любвеобвилна злоба! Некое лапе втори клас ще ви се смее на акъла! :) Бате Ицо винаги ще е номер едно, га се драхте като дрогазици ви беше приятно нали! :lol: Вие дори не знаете кой е номер 2, за да се правят и сравнения между двамата. :) Ама какво да очаквам от фенове на отбори от малцинствените групи. Може да е ром, но името поне е Христо, а вашите като ги четем у фентъзито се хилим с глас! И такива нелегално пребиваващи в татковината сте редовните хейтърчета на българските суперзвезди, а аз доколкото знам ромите си имат барем българско гражданство. А смейте се пак сега! ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 04 яну 2016 18:18

Ако Марадона дойде на 20 май,
съм на мача ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 04 яну 2016 18:24

favaca8888 написа:Ако Марадона дойде на 20 май,
съм на мача ;)

Аржентинската дрога не е качествена. Ако си търсиш, ще ти намеря нещо българско!

Ицата да викне и Пол Гаскойн, че смехът да е пълен :lol: Наркомани срещу Пияндурници. Як мач ще стане.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 04 яну 2016 18:32

James Beattie написа:
съм на мача ;)

Аржентинската дрога не е качествена. Ако си търсиш, ще ти намеря нещо българско!

Ицата да викне и Пол Гаскойн, че смехът да е пълен :lol: Наркомани срещу Пияндурници. Як мач ще стане.

В друга тема пишеш че си по райграса. :mrgreen:
Голем специалист си сигурно и на дълбоките федери :lol:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 04 яну 2016 18:46

favaca8888 написа:
James Beattie написа:
съм на мача ;)

В друга тема пишеш че си по райграса. :mrgreen:
Голем специалист си сигурно и на дълбоките федери :lol:

Ние, беройците, от всичко разбираме :mrgreen: Не сме лайци като вас.

Върни се в “Свободна зона”