И кой е стъпил на върха на световния спорт след 90-те? Нима твърдите, че Станка Златева е по-голяма от бате Ицо? Тушнала е един генномодифициран женски тумбелин за две минути работа, а бат ни Ицо плахти от преди 89-та да стане от обикновен ром в отлежала ракия! А откъде накъде Неймар е звезда в Бразилия като си нема 100 гола за Барса? Ами Роналдо ква звезда е за Португалия, че не можи да вкара гол за националния на квалификации, не е вкарвал и на нито един силен испански отбор през сезона и успя да уволни Рафа Бенитез, понеже снощи игра като централен защитник на Валенсия? Или пък номинираната звезда за златна топка, аз лично за златен калорифер бих го номинирал само и вчера се изтри като прани гащи на простор се изтри? Нима всичките тия са по-добри от Бат Ицо със стоте каталунски гола, неква златна тъпа топка, златна папучка, шестте гола от САЩ 94 заедно с Олег Саленко, тук детската аудитория дали я и знае тая звезда?
Излезте малко и се поовъргаляйте отвонка на снего бре, белким изстине малко количество любвеобвилна злоба! Некое лапе втори клас ще ви се смее на акъла!

Бате Ицо винаги ще е номер едно, га се драхте като дрогазици ви беше приятно нали!

Вие дори не знаете кой е номер 2, за да се правят и сравнения между двамата.

Ама какво да очаквам от фенове на отбори от малцинствените групи. Може да е ром, но името поне е Христо, а вашите като ги четем у фентъзито се хилим с глас! И такива нелегално пребиваващи в татковината сте редовните хейтърчета на българските суперзвезди, а аз доколкото знам ромите си имат барем българско гражданство. А смейте се пак сега!