Нова ТВ: Руснаците ни спират газа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нова ТВ: Руснаците ни спират газа
И за несведущите е ясно, че решенито на Газпром е политическо, "подшушнато" от Кремъл. Просто поредното "размахване на пръст". Интересно, само няколко часа след като Боко в прав текст каза, че руснаците са ни прецакали (или опраскали) няколко пъти. Аз искрено се съмнявам, че сърби, гърци и т.н. си плащат по-добре газа от нас. Ама за тях наказание няма! Къде е сега оня, дето говореше за еднаквите стандарти? Къде е и др. Р. Овч. да ни обясни за "успешния" си дългосрочен договор с "Газпром"? И как така нито веднъж не отговори защо плащаме 30% по високи цени от средноевропейските? А и къде отива разликата?
DANS написа:Сашето Дончев е съъщата руска к...ва като теб, всички сте на московска хранилка, разликата е, че ти списваш тук за жалки трохички, пък "Сашето" се е нагушил с много руски бабки!
Ей мноооооого заеееекваш, нервно ли ти е нещо? Не съм ти виновен аз, че немците си нямат проблеми с рсунаците с газа по СП, а тука е пълен леш в енергетиката. Като си големия радател за родината си и не си шибана *****, вземай и прави нещо ьс дс се подреди Родината ти. Ама вие сега така сте научени - защо трябва да вдигна опкаовката от вафла дето е на земята и да я хвърля в коша, щото някой друг я е хвърлил на земята. Ми с такова мислене каузата е обречена, да знаеш.
Поне да вземах пари за да пиша това което мисля. Я ме ориентирай къде плашат?
Последна промяна от fcb_bg на 30 дек 2015 21:57, променено общо 1 път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
onegavon написа:sin4ec написа:irradeum написа:"БРАТУШКИ".... Показаха истинските си лица. Няма проблем - за 200 хиляди газ ще се намери. Сега русофилската общност е редно да се сниши .
Викаш, ние не им се изсрахме на всичките проекти, не си плащаме и отгоре на това да ни траят... обаче ако два месеца не платим на мирканските Марици безумно скъпия ток, тука идват сенатори, а Боко го привикват в амбасадата за обяснение!
Айде да мерим с еднакъв аршин!
Кои сте тия които сте се изсрали на руските проекти и не им плащате ? Щото аз лично нямам такива и нищо не дължа на руснаците.обаче със сигурност знам,че те от нас нищо не купуват и то от години. Дефицита ни е потресаващ с тях. Не им щем ,ни меда , ни жилото. Нали реват как си преориентирали икономикта към Азия. Живи и здрави кой от къде е ? Напоследък пиша коментари във форума на Военное обозрение болшинството са надъхани тъпи национал-шовинисти които ни смятат за предатели ,въртиопашки и да не цитирам повече. Наистина там пишат повечето кадрови военни, обаче наистина е по- добре с такива хора да нямаме взимане даване. Толкова зомбирани са ,че просто нямам думи.Който не е с тях е против тях.
Пълни откачалници са съвременните руснаци направо са се поамерканчили.
Даааа, прав си, рашките взеха най лошото от американците, и в киното, и в геополитиката!
Преди 15 години гледах много руски филми, бяха много добри, "Бандитски Петербург" например, след като дойде Путя Хуйлов, киното им започна да прилича на евтините американски продукции, появиха зе руски клонинги на Рамбо и ко...........
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!
Възрастен написа:И за несведущите е ясно, че решенито на Газпром е политическо, "подшушнато" от Кремъл. Просто поредното "размахване на пръст". Интересно, само няколко часа след като Боко в прав текст каза, че руснаците са ни прецакали (или опраскали) няколко пъти. Аз искрено се съмнявам, че сърби, гърци и т.н. си плащат по-добре газа от нас. Ама за тях наказание няма! Къде е сега оня, дето говореше за еднаквите стандарти? Къде е и др. Р. Овч. да ни обясни за "успешния" си дългосрочен договор с "Газпром"? И как така нито веднъж не отговори защо плащаме 30% по високи цени от средноевропейските? А и къде отива разликата?
Цената не е само пазарна или договорена, а и политическа. Това не е похват на руснаците. Като пример давам размразените средства по ОП "регионално развитие" за България от ЕК без никаква причина, освен, че се спря Южен поток. Това беше политическата цена, платена от ЕК на България след прегръдките на Борисов с Юнкер малко по-късно, когато люксембургския мошеник рече, че сме готови за Шенген и няма и 24 часа по-късно ни поляха със студен душ, че ше видим Шенгена на куково лято.
DANS написа:onegavon написа:sin4ec написа:irradeum написа:"БРАТУШКИ".... Показаха истинските си лица. Няма проблем - за 200 хиляди газ ще се намери. Сега русофилската общност е редно да се сниши .
Викаш, ние не им се изсрахме на всичките проекти, не си плащаме и отгоре на това да ни траят... обаче ако два месеца не платим на мирканските Марици безумно скъпия ток, тука идват сенатори, а Боко го привикват в амбасадата за обяснение!
Кои сте тия които сте се изсрали на руските проекти и не им плащате ? Щото аз лично нямам такива и нищо не дължа на руснаците.обаче със сигурност знам,че те от нас нищо не купуват и то от години. Дефицита ни е потресаващ с тях. Не им щем ,ни меда , ни жилото. Нали реват как си преориентирали икономикта към Азия. Живи и здрави кой от къде е ? Напоследък пиша коментари във форума на Военное обозрение болшинството са надъхани тъпи национал-шовинисти които ни смятат за предатели ,въртиопашки и да не цитирам повече. Наистина там пишат повечето кадрови военни, обаче наистина е по- добре с такива хора да нямаме взимане даване. Толкова зомбирани са ,че просто нямам думи.Който не е с тях е против тях.
Даааа, прав си, рашките взеха най лошото от американците, и в киното, и в геополитиката!
Преди 15 години гледах много руски филми, бяха много добри, "Бандитски Петербург" например, след като дойде Путя Хуйлов, киното им започна да прилича на евтините американски продукции, появиха зе руски клонинги на Рамбо и ко...........
А по времето на Медведев какви им бяха филмите?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
fcb_bg написа:Възрастен написа:И за несведущите е ясно, че решенито на Газпром е политическо, "подшушнато" от Кремъл. Просто поредното "размахване на пръст". Интересно, само няколко часа след като Боко в прав текст каза, че руснаците са ни прецакали (или опраскали) няколко пъти. Аз искрено се съмнявам, че сърби, гърци и т.н. си плащат по-добре газа от нас. Ама за тях наказание няма! Къде е сега оня, дето говореше за еднаквите стандарти? Къде е и др. Р. Овч. да ни обясни за "успешния" си дългосрочен договор с "Газпром"? И как така нито веднъж не отговори защо плащаме 30% по високи цени от средноевропейските? А и къде отива разликата?
Цената не е само пазарна или договорена, а и политическа. Това не е похват на руснаците. Като пример давам размразените средства по ОП "регионално развитие" за България от ЕК без никаква причина, освен, че се спря Южен поток. Това беше политическата цена, платена от ЕК на България след прегръдките на Борисов с Юнкер малко по-късно, когато люксембургския мошеник рече, че сме готови за Шенген и няма и 24 часа по-късно ни поляха със студен душ, че ше видим Шенгена на куково лято.
Политическа цена !???!!! Интересно ! Колегата пише нови икономически теории .Това е сигурно някакво Евразийско понятие
Последна промяна от irradeum на 30 дек 2015 22:16, променено общо 1 път.
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !
Хайде не се тревожете!
Те ще ни "оправят по братски"!
Нали казвате, че са братушки, ще ги изтърпим.
Те ще ни "оправят по братски"!
Нали казвате, че са братушки, ще ги изтърпим.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
Кашчей написа:DANS написа:onegavon написа:sin4ec написа:irradeum написа:"БРАТУШКИ".... Показаха истинските си лица. Няма проблем - за 200 хиляди газ ще се намери. Сега русофилската общност е редно да се сниши .
А по времето на Медведев какви им бяха филмите?
Същите бози.
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !
П.С. към последния ми пост - Гърция като временен председател на ЕС по време на налагане на санкции на Русия си издейства отстъпка на газа от шибания Газпром. Нашите успехи тук какви са? Какво изкярихме?
irradeum написа:fcb_bg написа:Възрастен написа:И за несведущите е ясно, че решенито на Газпром е политическо, "подшушнато" от Кремъл. Просто поредното "размахване на пръст". Интересно, само няколко часа след като Боко в прав текст каза, че руснаците са ни прецакали (или опраскали) няколко пъти. Аз искрено се съмнявам, че сърби, гърци и т.н. си плащат по-добре газа от нас. Ама за тях наказание няма! Къде е сега оня, дето говореше за еднаквите стандарти? Къде е и др. Р. Овч. да ни обясни за "успешния" си дългосрочен договор с "Газпром"? И как така нито веднъж не отговори защо плащаме 30% по високи цени от средноевропейските? А и къде отива разликата?
Политическа цена !???!!! Интересно ! Колегата пише нови икономически теории .Това е сигурно някакво Евразийско понятие![]()
![]()
![]()
. Сигурно за нас цената на газа беше политическа или братска и за това беше по висока от тази за другите Европейски страни.
Естествено, че има политическа цена и се обосновах с пример на хубавия Европейски съюз. Мога да те бия с примери колко искаш, пернат.
Цената е такава каквато си я договориш САМ, ЯСНО?