И Черна гора влиза в НАТО

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: И Черна гора влиза в НАТО

Мнениеот 1982 » 01 дек 2015 23:57

Teo написа:
1982 написа:Тео, я кажи защо руските ни "братя", са били срещу Съединението на Княжество България и Източна Румелия, това братско ли е ??

Не, не било. Знам я историята и съм я чел.

Нали, ами я да видим в днешни времена - цената на газта, с която ни цакат, братска ли е ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 дек 2015 00:00

1982 написа:
Teo написа:
1982 написа:Тео, я кажи защо руските ни "братя", са били срещу Съединението на Княжество България и Източна Румелия, това братско ли е ??

Нали, ами я да видим в днешни времена - цената на газта, с която ни цакат, братска ли е ??

Цакат ни защото сме в съюз с боклуците от НАТО :idea:
@ Ние сме държава, която е разположена стратегически перфектно, а интересите са много.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 дек 2015 00:02

Teo написа:Цакат ни защото сме в съюз с боклуците от НАТО :idea:

Айде, бе, ама те ни цакат и доят още преди да сме в НАТО, ако не знаеш.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 дек 2015 00:04

Teo написа:
1982 написа:
Teo написа:

@ Ние сме държава, която е разположена стратегически перфектно, а интересите са много.

Е, ти поне малко не се ли усещаш, че сам си вкараш малоумни автоголове !? Еми, точно ,че Русия гледа на нас през призмата на собственият си интерес, а не поради някаква малоумна любов към България. Значи, ако България е с нас ще ги уважаваме, ако не са с нас ще ги цакаме, както си можем...Ебем ти любовта, ебем ти измисленото, измекярско братство...

Няма по-голяма заблуда от тази, че руснаците ( американците също ) ни обичали и били правили всичко за нас. Ако, наистина беше чел българската история щеше да разбереш, защо България е освободена в онзи период, защо не е била освободена по-рано и т.н.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 дек 2015 00:04

1982 написа:

Надявай се Путин да върне тръбата и да преминава през нас и газта ще си ти се види доста евтина :idea:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 02 дек 2015 00:04

Teo написа:
1982 написа:
Teo написа:

Заради това излизане от ЕС е самоубийство в момента. И аз съм за разпадане на НАТО, но съм "за" единна европейска отбрана. Дипломацията ни куца, както винаги - просто трябва да се движим между теченията, за да се облагодетелстваме от всички възможни страни. Но със сегашния политически елит, това никога няма да се случи, защото те са подвластни на чужди интереси - дали икономически, дали геополитически... При нас е проблемът, не го прехвърляй от болната на здравата глава. :roll:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 дек 2015 00:09

diplomat написа:
Teo написа:
1982 написа:
Teo написа:

Заради това излизане от ЕС е самоубийство в момента. И аз съм за разпадане на НАТО, но съм "за" единна европейска отбрана. Дипломацията ни куца, както винаги - просто трябва да се движим между теченията, за да се облагодетелстваме от всички възможни страни. Но със сегашния политически елит, това никога няма да се случи, защото те са подвластни на чужди интереси - дали икономически, дали геополитически... При нас е проблемът, не го прехвърляй от болната на здравата глава. :roll:

Проблемът е при нас да, цел живот сме подлоги... за това и президента лиже **** на чернилките и се хвърли храчки по Русия.
@ Така няма стане... ние не сме държава, която не може да противопостави на които и да било, но трябва да имаме силни фигури в държавата които да устояват нашите принципи и да изискват, а не чехльовци и тикви :idea:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 02 дек 2015 00:19

Teo написа:Проблемът е при нас да, цел живот сме подлоги... за това и президента лиже **** на чернилките и се хвърли храчки по Русия.
@ Така няма стане... ние не сме държава, която не може да противопостави на които и да било, но трябва да имаме силни фигури в държавата които да устояват нашите принципи и да изискват, а не чехльовци и тикви :idea:

По тази тема почти няма вече спор във форума. Който казва, че от кризата насам нещо се е променило в тая държава към добро, значи е на някаква държавна работа или хранилка, защото всичко се свива, при това постоянно.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 дек 2015 00:21

Teo написа:
1982 написа:

Надявай се Путин да върне тръбата и да преминава през нас и газта ще си ти се види доста евтина :idea:

Ще се види друг път. И там искаха да ни цакат дебело твоите "братя".

El_Zenito

Мнениеот El_Zenito » 02 дек 2015 00:24

И Гермамния стигна на 10 км до Москва и Сталинград и после Краснаая Армия покори Берлин! 8-)
Преди това Франция стигна до Москва, но победител беше отново Русия! 8-)
Черна гора , както и редица други държави много скоро ще излязат от колониалзма на САЩ! 8-)
Русия ще освободи и България от колониалното робство на САЩ и техните подлоги от ЕС! 8-)
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ! :!:
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ,19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН -КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!СЛАВА РОССИИ!

НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Върни се в “Свободна зона”