petko.h.markov написа:fcb_bg написа:petko.h.markov написа:fcb_bg написа:Жълто-черен Пловдив написа:Никаква милост за наглите Ушеви. С оръжие на протест - това си е метеж! Ако Боко е хитър, ще им е--е мамата един по един, след като се поуталожат нещата. Защото те му забиха нож в гърба.
Тоз нож е много як - след изборите ти казват, че това, което ти по договор ще ти го вземат половината, а ти трябва да си вършиш работата без да мънкаш. Защо след изборите? Защо винетките след изборите? Защо намаление на учебни часове в профилирани гимназии и изобщо премахване на "История" след 10-ти клас от учебната програма също беше оставено за след изборите?
Такова драстично орязване на нищо не прилича. Това е все едно да кажат на работещите - от 2016-та прагът за пенсиониране става 66г.
Ами не става така.
Пътните полицаи от полицията ли са?Ти кола имаш ли и пътуваш ли?През лятото са спрели под дебела орехова сянка,с бинокъл гледат за видят от далеч
тирове и ги спират.Имаш ли представа от личния им автопарк и как се купува скъп автомобил с такава заплата.
Да, имам, пътувам и съм го виждал. И ако ги снимам и пратя информацията на мин. Бъчварова, мислиш ли, че тя ще промени това? Или си викаш, корупцията и безделниченето е само на ниво фуржки под ореха летоска? Или може би митничарите не действат по схема и не се отчитат нагоре? Ти как мислиш, прост митничар сам покрива нелегалния трафик или му се нарежда/препоръчва еди-кой си тир или еди-кои си контейнери е добре да не ги проверява в неговата смяна?
Значи шефовете ги карат да извършват далавери от всякакво естество и за тях не остава нищо.За колите им не каза нищо.
Добре де, имаш ли логично обяснение за парализираната структура, която реално не се бори с престъпността? Мен лично ме вълнува абдикацията от борбата с битовата престъпност. Мислиш ли, че това произтича от бездействието на най-долно ниво?