Лупи Невиний
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- 7 е добро число
Re: Лупи Невиний
Ако за трети път се реши да продава акции , ще си купя и АЗ !!! 

[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
[/center]
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

-
- Контакти:
GOLEADOR написа:Цецо Чука написа:Лупягата се превърна в една от най-големите легенди в историята на футболен клуб Левски Сф.
Как точно се превърна в синя легенда,а?Та той като собственик на ЦСКА винаги е бил пред Левски в класирането,а когато бе на служба в клуба,стана шампион с 16 точки преднина пред сините.Явно така се става синя легенда според теб.
Тия 16 точки дълго ще ви топлят,но не забравяйте ,че имате доста по-голямо изоставане при това не един път.Например през 1994-95г.1.ЛЕВСКИ-79т.....5.цска46т. т.е. цели 33точки разлика.1998-1999г.1.Литекс-73т.2.ЛЕВСКИ-71т.......5.цска-50т.------2001-2002г.1.ЛЕВСКИ-56т.....3.цска-38т.при това след като точките от първата фаза се разделиха на 2.преди деленето ЛЕВСКИ има 65т.цска52
petar_m_popov написа:GOLEADOR написа:Цецо Чука написа:Лупягата се превърна в една от най-големите легенди в историята на футболен клуб Левски Сф.
Как точно се превърна в синя легенда,а?Та той като собственик на ЦСКА винаги е бил пред Левски в класирането,а когато бе на служба в клуба,стана шампион с 16 точки преднина пред сините.Явно така се става синя легенда според теб.
Тия 16 точки дълго ще ви топлят,но не забравяйте ,че имате доста по-голямо изоставане при това не един път.Например през 1994-95г.1.ЛЕВСКИ-79т.....5.цска46т. т.е. цели 33точки разлика.1998-1999г.1.Литекс-73т.2.ЛЕВСКИ-71т.......5.цска-50т.------2001-2002г.1.ЛЕВСКИ-56т.....3.цска-38т.при това след като точките от първата фаза се разделиха на 2.преди деленето ЛЕВСКИ има 65т.цска52
И заради това Томов е станал синя легенда????????? Айде по-сериозно!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
-
- Контакти:
Не съм написал нищо за Томов.Все пак си мисля, че той носи голяма част от вината.Не знам защо толкова го защитаваш,но много от вашите го смятат за главния виновник
petar_m_popov написа:Не съм написал нищо за Томов.Все пак си мисля, че той носи голяма част от вината.Не знам защо толкова го защитаваш,но много от вашите го смятат за главния виновник
Всички собственици на ЦСКА носят вина за дълговете на клуба,но Титан са тези които ни загробиха.Ама теми и плюнки отнася само Томов щото е лесна мишена.За това го защитавам,пък и дано някой като прочете доводите ми да се замисли и да не се оставя другия път да го манипулират.
- Stanley_79
- Контакти:
GOLEADOR написа:sin4ec написа:GOLEADOR написа:Ако аз съм шеф на Левски и по време на управлението оставя своите подчинени да се оправят както могат в дни на световна криза,аз ли ще съм виновен за състоянието на Левски или подчинените ми?
Сиреч, искаш да хвърлиш вината на Митал, а Лупи да е чист? Така да е, аз нямам нищо против, но защо тогава го гониха с камъни? След време пак го приемат, но този път нещата отидоха в ряката...не ми е ясно, това е някакъв мазохизъм.
Преди три години казах какво става в Левски и че докато битката за власт при нас не приключи, нищо добро не ни чака. Малко пак познах. Ваште 6 победи са нищо, тука разни тъпани, дет не бяха виждали победа на Герена от времето на бай Тошо направиха и победи, че и исторически серии, то па кой ли не ни би тез години, голяма хвалба!
Има място и време за всичко, както би казал Ван Хален...
Дали победите ни са нищо личи по реакцията на сините фенове срещу Томов.Що сините не нападат старите и новите Боклуци?Щото те съсипаха ЦСКА.Както и да е - Long live Van Halen!
ПИЧ, с този коментар после се чуди защо те оприличавам на "КИХ" и "ТИП". Определено и двата епитета са АКТУАЛНИ за теб...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!
Stanley_79 написа:GOLEADOR написа:sin4ec написа:GOLEADOR написа:Ако аз съм шеф на Левски и по време на управлението оставя своите подчинени да се оправят както могат в дни на световна криза,аз ли ще съм виновен за състоянието на Левски или подчинените ми?
Сиреч, искаш да хвърлиш вината на Митал, а Лупи да е чист? Така да е, аз нямам нищо против, но защо тогава го гониха с камъни? След време пак го приемат, но този път нещата отидоха в ряката...не ми е ясно, това е някакъв мазохизъм.
Преди три години казах какво става в Левски и че докато битката за власт при нас не приключи, нищо добро не ни чака. Малко пак познах. Ваште 6 победи са нищо, тука разни тъпани, дет не бяха виждали победа на Герена от времето на бай Тошо направиха и победи, че и исторически серии, то па кой ли не ни би тез години, голяма хвалба!
Има място и време за всичко, както би казал Ван Хален...
Дали победите ни са нищо личи по реакцията на сините фенове срещу Томов.Що сините не нападат старите и новите Боклуци?Щото те съсипаха ЦСКА.Както и да е - Long live Van Halen!
ПИЧ, с този коментар после се чуди защо те оприличавам на "КИХ" и "ТИП". Определено и двата епитета са АКТУАЛНИ за теб...
[offtopic]С тези епитети - към майка си и баща си.Ако няма какво да кажеш не е нужно да пишеш.Мисля,че се разбрахме по този въпрос.Не е нужно да пълним темата с някакви обиди и намеци кой какъв е.[/offtopic]
GOLEADOR написа:ММ1914 написа:GOLEADOR написа:Цецо Чука написа:Лупягата се превърна в една от най-големите легенди в историята на футболен клуб Левски Сф.
Пич, когато срещнеш Сашко Томов, оставиш ли го да ти каже нещо повече от "Добър ден", вече ти е взел пари. Легенда е и ще ти кажа защо, съмнявам се да успеете да си въстановите отбора до 5 години, говоря финансово един клуб е преди всичко машина за пари. Името ви, вече е компроментирано, говоря за играчи, треньори и агенти, с много молби ще дойде някой при вас. Опитайте се да продадете акции в близките 5 години, резултата ще ми е интересен. Щетите които лупи нанесе на "марката ЦСКА" са големи, вие си обичате отбора и така трябва да е, но вече се превръщате в една забавна история за вестникарите, спонсор/рекламодател трудно ще привлечете със скандали.
Това са малка част от причините Лупи да е легенда.
Това което казваш е дело на Титан (без акциите които са нещо добро за всеки тим.Жалко,че не се получи)!За това се учудвам,че нападате Томов,а не Боклуците.Явно защото Титан са най-голямото зло което ни се случи.Те сринаха ЦСКА.
1.Томов не е мутра,не праща мутри да бият футболисти и фенове на ЦСКА.Титан го направиха.
2.Томов не урежда мачове,Титан го направиха!
3.Томов не позволява допинг в ЦСКА.Титан го направиха.
4.Футболисти,треньори и мениджъри които съдят ЦСКА заради Томов са в пъти по-малко от тези при Титан и сумите са минимални.При Титан те са много,излизат все нови и нови за колосални пари.За това и ЦСКА е на това положение в момента.
5.Титан дадоха школата на ЦСКА да се построи паркинг на зала Армеец,Томов не.
6.Титан заради големия наем напусна ст."Българска армия" и накара ЦСКА да играе мачовете на националния стадион,Томов не е напускал нашия дом.
7.Томов се опита по европейски да намира пари за ЦСКА - продажба на акции,организиране на приятелски срещи - 1 + за него.
Ако всичко това което съм написал е вярно,защо пускате тема и плюете по Томов,а не по Титан,а?Явно е за нещо което този човек ви е причинил и всички знаем какво е то.
Пич има една книга "Кръстникът" и филм по нея. Един пич с куфарче може да открадне повече от....
Акциите и ИПО-то бяха направени така че да се провалят.
1. Томов не е мутра, да той е добре облечен измамник, където мине нищо не расте. Титан бяха прости момчета с опит в измамите, но си личат от далеч, Томов е изпечен мошенник и те на малкия пръст не могат да му стъпят. И не ми казвай че феновете и футболистите ви не бяха за бой/лично мнение разбира се/ Главата е олигофрен от години, Дучан е същия палячо, с 2 лева в джоба ще командват отбора, тези са паразити, както и СЗ и СХ при нас.
2. Томов има по-добра идея как да се представи пред феновете, съмнителни мачове има всеки български отбор последните 20-25 години.
3. Професионален спорт без допинг е смешно дори да се мисли, онова беше някаква простотия, доста некадърно направена.
4. Адвокатите на клуба ви къде са спяли и как дела излизат след 3 години, я ми го обясни, смешно е. Апашо може и да е наследил адвокатите, но той си избира екипа сам, ако са некадърни не трябва ли той да носи отговорност?
5.Пич земята е държавна, с ПИ АР-ът направен с тази зала, мислиш ли че Сашко щеше да спре ББ или друго правителство/извади късмет че не стана по негово време/.
6. Какъв дом там всичко е като Бейрут през войната, кенефи, трибуни, терен, един пирон не е забит от сума ти време. Единствения с визия, за да започнете да взимате пари от богатите цесекари беше Майкъла.
7. Томов се опита по европейски да ви бръкне в джобовете, и да ви хвърля прах в очите. Това фиаско беше подготвено от него и пак се изниза по терлици, чист като момина сълза.
Пич наистина ли мислиш че Томов ми е причинил нещо? Ако беше ръководител на място, срещу този слаб Левски последните години 7-ците ни щяха да бледнеят, пред резултатите на които бихте ни "качили". Темата не за плюене, Вие се осмяхте сами - да те направи някой на глупак веднъж се случва, но да се оставиш да те направи втори път на глупак и да му ръкопляскаш, това вече е проблем и заслужава да се осмее. Твое право е да го разбираш както искаш.
Ще ти напиша още нещо, нарочно не се заяждам сега с Вас, имам приятел цска-р на над 60 години и виждам какво му причинява сегашната ситуация.
Опитва се да ми обясни че не го боли много, но и двамата знаем че е лъжа. Пич заради това че още вярвате на Лупи вие ставате жалки дори за непредубедените. Ако сте толкова сигурни че не е лъжец и е добър ръководител, то върнете го пак.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
бат лупарата квито ги надроби на народна армия, векове още не мойте са оправите от финтовете му
тоа ги закопа они му ръкопляскат
браво ве лупяга, да илядиш ве

тоа ги закопа они му ръкопляскат
браво ве лупяга, да илядиш ве

@ММ1914
Всеки си има мнение,аз моето съм го казал и всеки сам преценява кой от двама ни е прав както и да помисли над въпроса защо темите и плюнките са само и единствено за Томов.
Има неща обаче с които като фен на ЦСКА не съм съгласен.
1.Да пратиш мутри да бият футболисти и фенове за теб може да е нормално,аз това не го приемам.
2.Слабия Левски е нова мантра,та вие за малко да станете шампиони и носители на купата при това правехте селекция със скъпи футболисти и треньори.НСПП се завърна на Герена и всичко бе подготвено да тупате ЦСКА като брашнен чувал.Такива бяха очакванията на всички фенове и специалисти.Ако искаш да ти търся материали от 2013 и какви ги говорехте тогава.Никакви 6 поредни,очаквахте разгром над ЦСКА.Та това бе най-слабата селекция в историята на ЦСКА,но водена от велик треньор.
3.Няма как да спечелиш дело при сключен железен договор.Толкова много заведени дела никой клуб в България няма.Делата срещу нас са в пъти повече от заведените срещу другите отбори в А група.При положение,че 95 процента от тях са по вина на Титан,защо никой не пуска теми като тази срещу тях?
4.В какво вярвам съм го написал в темата за възраждането на ЦСКА.Дано обаче не излезна прав!
5.Томов няма пари и не може да издържа клуба.Отделно е политик,а това носи негативи на ЦСКА.Ако стане заможен човек - банкер и се откаже от политиката - добре дошъл е на "Армията" като собственик!Отделно има съд.Ако за нещо е виновен да ходи да лежи в затвора.Ние (феновете на ЦСКА) няма да излизаме по улиците в негова защита и да вдигаме плакати от рода "Върнете Чорни - Спасете Левски"!За Титан обаче няма място на "Армията".Надявам се никога повече Боклуците да не припарват до ЦСКА.
Всеки си има мнение,аз моето съм го казал и всеки сам преценява кой от двама ни е прав както и да помисли над въпроса защо темите и плюнките са само и единствено за Томов.
Има неща обаче с които като фен на ЦСКА не съм съгласен.
1.Да пратиш мутри да бият футболисти и фенове за теб може да е нормално,аз това не го приемам.
2.Слабия Левски е нова мантра,та вие за малко да станете шампиони и носители на купата при това правехте селекция със скъпи футболисти и треньори.НСПП се завърна на Герена и всичко бе подготвено да тупате ЦСКА като брашнен чувал.Такива бяха очакванията на всички фенове и специалисти.Ако искаш да ти търся материали от 2013 и какви ги говорехте тогава.Никакви 6 поредни,очаквахте разгром над ЦСКА.Та това бе най-слабата селекция в историята на ЦСКА,но водена от велик треньор.
3.Няма как да спечелиш дело при сключен железен договор.Толкова много заведени дела никой клуб в България няма.Делата срещу нас са в пъти повече от заведените срещу другите отбори в А група.При положение,че 95 процента от тях са по вина на Титан,защо никой не пуска теми като тази срещу тях?
4.В какво вярвам съм го написал в темата за възраждането на ЦСКА.Дано обаче не излезна прав!
5.Томов няма пари и не може да издържа клуба.Отделно е политик,а това носи негативи на ЦСКА.Ако стане заможен човек - банкер и се откаже от политиката - добре дошъл е на "Армията" като собственик!Отделно има съд.Ако за нещо е виновен да ходи да лежи в затвора.Ние (феновете на ЦСКА) няма да излизаме по улиците в негова защита и да вдигаме плакати от рода "Върнете Чорни - Спасете Левски"!За Титан обаче няма място на "Армията".Надявам се никога повече Боклуците да не припарват до ЦСКА.