Медиите на Пеевски в шах ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Медиите на Пеевски в шах ?

Мнениеот diplomat » 08 окт 2015 18:19

Tommi написа:
diplomat написа:Томи, коментарите ви все повече започват да звучат в типичен ДПС-арски стил. :roll: Режи и мажи... :|

Коментарите на кого? И в моя коментар кое е в такъв стил?

Ето така звучите.

Потребителски аватар
Kamenitza1912
Контакти:

Мнениеот Kamenitza1912 » 08 окт 2015 18:21

Сините приятелки подкрепят покровителя си :) Ближат му мазния г*з . :) :) :) Дори виждам че и фесчета са готови да нахлупят. Ако знае какви ги вършите Апостола, ще се обърне по корем в гроба си !!! Не заслужавате туй име Свято!!!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 окт 2015 18:31

Kamenitza1912 написа:Сините приятелки подкрепят покровителя си :) Ближат му мазния г*з . :) :) :) Дори виждам че и фесчета са готови да нахлупят. Ако знае какви ги вършите Апостола, ще се обърне по корем в гроба си !!! Не заслужавате туй име Свято!!!

Я дай цитати. Аз виждам как всички жълти не спирате да защитавате василев. Вие тогава какви сте ?
Феновете на Ботев пак се примолиха на Ирена Кръстева
Феновете на Ботев (Пловдив) се обърнаха отново за помощ в към Ирена Кръстева. В специална декларация те отново призовават шефката на Нова Медийна Българска Група да започне преговори с Димитър Христолов за закупуване на клуба. Както е известно, в края на миналата година двете страни бяха много близо до договор, но в последния момент сделката пропадна.

До Нова Медийна Българска Група

Уважаема госпожо Кръстева,

Обръщаме се към Вас тъй като следващите дни са съдбоносни за нашият любим ПФК Ботев Пловдив.Единствено във ваше лице виждаме спасение от нов позорен престой в "Б" футболната група, както и възможност за достойно и бляскаво бъдеще. Надяваме се и вярваме,че не сте се отказали от покупката на отбора и Ви призоваваме да направите нужните постъпки за финализиране на така желаната от всички пловдивчани сделка!!!

До Димитър Христолов

Господин Христолов,

Отборът на ПФК Ботев Пловдив е поел за трети път под ваше ръководство към "Б" група.Това е поредното доказателство за вашата управленческа и финансова немощ.Търпението ни се изчерпва,непоносимостта ни е взаимна,изходът е само един-продажба на клуба.Незабавно се свържете с единственият реален купувач - Н.М.Б.Г. и им дайте шанс да довършат започнатата сделка.

Едновременно щастливи-Завинаги разделени!!!

ФЕН КЛУБ БОТЕВ 1912

ОБЕДИНЕНИ ФРАКЦИИ БОТЕВ ПЛОВДИВ

ИНТЕЛЕКТУАЛЕН КРЪГ ЗА ПОДКРЕПА НА БОТЕВ ПЛОВДИВ

24.03.2009

ПЛОВДИВ

Трябва да сте доста тихи, ама сте много нагли.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 08 окт 2015 18:33

Kamenitza1912 написа:Сините приятелки подкрепят покровителя си :) Ближат му мазния г*з . :) :) :) Дори виждам че и фесчета са готови да нахлупят. Ако знае какви ги вършите Апостола, ще се обърне по корем в гроба си !!! Не заслужавате туй име Свято!!!

Мен пък вие жълтите повече ме кефИте, до оня ден като лапахте парите на ДПС и се молихте на мама дебелана, бяхте по-ниски от тревата, сега сте отворили големи усти.
Никъде не съм видял левскарите да издигат плакат в защита на свинята, за разлика от вас.
Баси лицемерието братче.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Kamenitza1912
Контакти:

Мнениеот Kamenitza1912 » 08 окт 2015 18:40

ivan56 написа:

Мен пък вие жълтите повече ме кефИте, до оня ден като лапахте парите на ДПС и се молихте на мама дебелана, бяхте по-ниски от тревата, сега сте отворили големи усти.
Никъде не съм видял левскарите да издигат плакат в защита на свинята, за разлика от вас.
Баси лицемерието братче.

:) По големи лицемери от Вас,Кукувиците дето се настанихте в чуждо гнездо няма..Но правдата възтържествува, нали?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 окт 2015 18:41

veselinsk написа:8-)
Изображение

хаххахаха това може ли да се сравнява с ваша ОФИЦИАЛНА декларация ?
Това може ли да се сравнява с транспарантите(в мн.ч., забележи) в подкрепа на василев ?

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 08 окт 2015 18:42

нали си говорим за лицемерие, не за транспаранти :)
Изображение

Потребителски аватар
Kamenitza1912
Контакти:

Мнениеот Kamenitza1912 » 08 окт 2015 18:45

Трябва да си смените името тогава от Левски София, на Сокол(Доган) София :)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 окт 2015 18:47

veselinsk написа:нали си говорим за лицемерие, не за транспаранти :)

За лицемерие говорим и тези коментари в някакъв си форум не могат да се сравнят с официална декларация и с транспарантИ подкрепящи василев, зад които стои 90% от публиката ви.

Върни се в “Свободна зона”