Честит рожден ден на СТАНКО

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
aleksandrov77

Re: Честит рожден ден на СТАНКО

Мнениеот aleksandrov77 » 05 сеп 2015 23:45

Makarona87 написа:И ако си намериш работа в "братска Русия" ще те призная за истински гений на славянската култура

Естествено, че втората ми най-важна работа в Питер е да си намеря работа, за да се издържам!Факт! 8-)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 сеп 2015 00:28

ЧРД, СТАНКО! (на патерица...)
Продължавай да се гавриш с неадекватниците във форума.

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 06 сеп 2015 00:31

Кой е тоя Станю,на който всички му лижат гъзо.

Makarona87
Контакти:

Мнениеот Makarona87 » 06 сеп 2015 00:56

aleksandrov77 написа:
Makarona87 написа:И ако си намериш работа в "братска Русия" ще те призная за истински гений на славянската култура

Естествено, че втората ми най-важна работа в Питер е да си намеря работа, за да се издържам!Факт! 8-)

Обаче имай в напредвид, че работата ,която "може би" ще се намериш ще е 7-8 пъти по ниско платена от тази в Германия или Австрия !!! ФАКТ

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 06 сеп 2015 02:02

Makarona87 написа:
aleksandrov77 написа:

Обаче имай в напредвид, че работата ,която "може би" ще се намериш ще е 7-8 пъти по ниско платена от тази в Германия или Австрия !!! ФАКТ

Дреме му на шнура,ще си гледа Зенит и кърка водка :lol: Ех,Саша,колко си .....
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 06 сеп 2015 02:44

Makarona87 написа:Обаче имай в напредвид, че работата ,която "може би" ще се намериш ще е 7-8 пъти по ниско платена от тази в Германия или Австрия !!! ФАКТ

Не всичко е пари! Пък и парите на Запад не са същите , както през 90-те, да не говорим за 80-те години на 20-ти век! Минаха тези времена, когато се взимаха добри пари на Запад! Факт! :!:
А пък и стандартът на Запад пада постоянно! Икономическите имигранти от Африка и Азия прииждащи в Западна Европа подбиват и ще подбият рязко пазара на труда, помнете ми думата! :!:
Докато Русия от 15 години е в постоянен икономически растеж! Факт! :!:
Най-много 2-3 пъти да взимам по-малко!Факт! 8-)
Пък и дори да вземам 7-8 пъти по-малко, не ми пука! Предпочитам вземам дори 10 пъти по-малко, но за сметка на това да живея в бяла, православна, християнска, нормална и цивилизована държава като Русия , отколкото да вземам 10 пъти повече в ислямизираща се, циганизираща се и африканизираща се Западна Европа! Факт! 8-)
А пък балъчетата нека продължават да емигрират в Западна Европа, като толкова им харесва там! 8-)
Аз ще имам честта и привилегията да живея в най-красивият град на света - Световната столица на културата - Санкт Петербург!Факт! Ще имам честта и привилегията да пия истинска руска водка, истински квас и да ям истински борш, истински пирожки, истински пелмени, блини, кулебяки! Няма нищо по-хубаво и вкусно от истинската руска кухня! Факт! 8-)
Обаче да не кажете , че не съм ви предупредил! 8-)
Не далеч времето, когато белите хора от всички краища на Европа ще търсят спасение именно в бяла и православна Русия от прииждащите вече ислямски орди! :!:
Не е далеч това време запомни! :!:
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!

годе

Мнениеот годе » 06 сеп 2015 05:44

aleksandrov77 написа:
ЕМИЛ написа:Според Станко са ненужен аксесоар . За това ще си бараш шпека сам ако си истински комуняга . :lol:

Ами не съм комунист, а русофил и се гордея с това! Факт! :!:
И затова в целият си живот съм се съвкуплявал само с рускини! Факт! :!:
Понимаешь?

Брато,като си се съвукуплявал само с рускини,да те питам, имат ли "дамски буби"?

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 06 сеп 2015 05:55

CTAHKO написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Утре е 6 септември.Национален празник.Единственото самостоятелно действие на българи в Отечествотото.Противници на самостоятелността са всички Велики сили,включително и Русия.Бъдете българи.Българин в Афганистан значи красив,а в Казахстан оцеляващ.Ако не бяха хазарите, най-мръсният юдейски конгломерат,ние щяхме да бъдем други.И света щеше да бъде друг.Макекония на България и Израел на остров е равно на световен мир.Русия,Сърбия,и Българияи сега Гърция може да се опълчат на светтовната конспирация на илюминатите,евреите,розенкройцерите,масоните и разни мислещи се за божи наследници.Да им --- майката

Браво :!: Акуратно мнение :!: Борис III е извършил национално предателство и престъпление срещу човееството, спасявайки 50 000 хазари (ашкенази) :!: В момента целият свят страда от неговите необмислени действия :!: И като цяло, този род е виновен за няколко национални катастрофи, за една световна (всички военни конфликти след падането на великия фюрер и бежанската вълна в момента) и за страданията на палестинския народ:!:

Усещам сарказма ти.Само че не Борис Обединител ,а Димитър Терпешев е спасителя на българските евреи и то само в родните територии но не в разширените.Това е повод на данайците да махнат паметника в Ерусалим.Когато Машиниста се е разхождал сам без охрана из България неговите министри са се движили с бодигардове.Без един куршум е върнал Добруджа,а на неговото погребение е плакал целият български народ.След тръгването му от Боровец се е отбил в съветското посолство без личният шофьор,а после изненадващо умира.Празнувай рожденният си ден няколко дена.

Leeroy
Контакти:

Мнениеот Leeroy » 06 сеп 2015 08:34

aleksandrov77 написа:
ЕМИЛ написа:Според Станко са ненужен аксесоар . За това ще си бараш шпека сам ако си истински комуняга . :lol:

Понимаешь?

Все едно ми казваш че си тъпанар и се гордееш с това... :lol:

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 06 сеп 2015 09:12

Leeroy написа:
aleksandrov77 написа:

Понимаешь?

Все едно ми казваш че си тъпанар и се гордееш с това... :lol:

Най-красивите жени на света са рускините! Това го знае всеки , който разбира поне малко от женска красота! Факт!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!

Върни се в “Свободна зона”