Makarona87 написа:И ако си намериш работа в "братска Русия" ще те призная за истински гений на славянската култура
Естествено, че втората ми най-важна работа в Питер е да си намеря работа, за да се издържам!Факт!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Makarona87 написа:И ако си намериш работа в "братска Русия" ще те призная за истински гений на славянската култура
aleksandrov77 написа:Makarona87 написа:И ако си намериш работа в "братска Русия" ще те призная за истински гений на славянската култура
Естествено, че втората ми най-важна работа в Питер е да си намеря работа, за да се издържам!Факт!
Makarona87 написа:aleksandrov77 написа:Makarona87 написа:И ако си намериш работа в "братска Русия" ще те призная за истински гений на славянската култура
Обаче имай в напредвид, че работата ,която "може би" ще се намериш ще е 7-8 пъти по ниско платена от тази в Германия или Австрия !!! ФАКТ
Makarona87 написа:Обаче имай в напредвид, че работата ,която "може би" ще се намериш ще е 7-8 пъти по ниско платена от тази в Германия или Австрия !!! ФАКТ
aleksandrov77 написа:ЕМИЛ написа:Според Станко са ненужен аксесоар . За това ще си бараш шпека сам ако си истински комуняга .
Ами не съм комунист, а русофил и се гордея с това! Факт!
И затова в целият си живот съм се съвкуплявал само с рускини! Факт!
Понимаешь?
CTAHKO написа:КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Утре е 6 септември.Национален празник.Единственото самостоятелно действие на българи в Отечествотото.Противници на самостоятелността са всички Велики сили,включително и Русия.Бъдете българи.Българин в Афганистан значи красив,а в Казахстан оцеляващ.Ако не бяха хазарите, най-мръсният юдейски конгломерат,ние щяхме да бъдем други.И света щеше да бъде друг.Макекония на България и Израел на остров е равно на световен мир.Русия,Сърбия,и Българияи сега Гърция може да се опълчат на светтовната конспирация на илюминатите,евреите,розенкройцерите,масоните и разни мислещи се за божи наследници.Да им --- майката
БравоАкуратно мнение
Борис III е извършил национално предателство и престъпление срещу човееството, спасявайки 50 000 хазари (ашкенази)
В момента целият свят страда от неговите необмислени действия
И като цяло, този род е виновен за няколко национални катастрофи, за една световна (всички военни конфликти след падането на великия фюрер и бежанската вълна в момента) и за страданията на палестинския народ:!:
aleksandrov77 написа:ЕМИЛ написа:Според Станко са ненужен аксесоар . За това ще си бараш шпека сам ако си истински комуняга .
Понимаешь?
Leeroy написа:aleksandrov77 написа:ЕМИЛ написа:Според Станко са ненужен аксесоар . За това ще си бараш шпека сам ако си истински комуняга .
Понимаешь?
Все едно ми казваш че си тъпанар и се гордееш с това...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 63 госта