МВР плаща 25 хил. лева за побой

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: МВР плаща 25 хил. лева за побой

Мнениеот iliev72 » 17 авг 2015 15:38

Ти говориш глупости , дипломатче :lol: :lol: :lol: Да беше прочел това което си написал ли :lol: :lol: :lol:
при осъществяване на контрол по редовността на документите ми и пребиваването ми в страната;

В този случай във всеки един момент може да ти искат ЛК ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 17 авг 2015 15:56

iliev72 написа:Ти говориш глупости , дипломатче :lol: :lol: :lol: Да беше прочел това което си написал ли :lol: :lol: :lol:
при осъществяване на контрол по редовността на документите ми и пребиваването ми в страната;

В този случай във всеки един момент може да ти искат ЛК ;)

Едното твърдение няма нищо общо с другото, и ако не можеш да разграничиш значенията, значи много лошо си вършиш работата, което не ме и учудва. :lol: :lol:

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 17 авг 2015 16:11

diplomat написа:
iliev72 написа:Във всеки един момент може да ти поискат ЛК.Това не е нещо кой знае какво.Виж ако си престъпник който се укрива от закона искането на ЛК от служители на МВР си е опасно :lol: :lol: :lol:

"Полицаите могат да проверят личните ми документи, за да установят самоличността ми в няколко конкретни случая:

- ако има данни, че съм извършил престъпление или друго нарушение на обществения ред;
- когато това е необходимо при разследване и разкриване на престъпление;
- при осъществяване на контрол по редовността на документите ми и пребиваването ми в страната;
- когато преминавам през контролен пункт, организиран от полицията."

Тоест, за пореден път говориш глупости и доказваш, че заради прости индивиди като теб теб, държавата е станала такава разпасана команда и всеки си прави каквото си иска, без да се зачита закона, защото хората нехаят или дори не го познават адекватно... :roll: :x

Именно в тези редове пише, че може да те проверяват наввсякъде. Не само това, но и според Закона за българските лични документи е административно нарушение да не носиш ЛК в себе си където и да се намираш ако си над 14 г. Именно за това полицай може да проверява всеки един човек на територията на страната дали има ЛК - в точка 1, която си цитирал пише "нарушение на обществения ред", което е и административното нарушение.

Отделно т.3 включва всички случаи, за които се сещаш.

А да казваш, че това правило полицията "милиция", означава, че 1. не знаеш какво е милиция и 2. че просто сам не виждаш какво лошо има в това да ти проверят личните документи в случай, че не си престъпник, но говориш наопак, защото си типично българче, на което държавата и закона са му врагове.

Имай предвид, че закона, който ти цитирах е приет по изискване на ЕС, защото разпоредбите му са приети в директива на ЕС и после вкарани в нашия закон под името, което ти написах. Ако не искаш да живееш в цивилизована държава - бягай извън ЕС или САЩ, където няма да ти проверяват документите, свободолюбецо.

Да не говорим, че патрулиращите полицаи имат дневна норма за проверяване по изискване на Мин. на вътр. работи (между 15 и 20 проверени ЛК дневно) и че недаването на карта и репченето на полицай в тези случаи се третира като неизпълнение разпореждане на орган на власт, което е престъпление според Наказателния кодекс, но полицията много рядко завежда дело за това.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 17 авг 2015 16:43

matador1 написа:
diplomat написа:
iliev72 написа:Във всеки един момент може да ти поискат ЛК.Това не е нещо кой знае какво.Виж ако си престъпник който се укрива от закона искането на ЛК от служители на МВР си е опасно :lol: :lol: :lol:

"Полицаите могат да проверят личните ми документи, за да установят самоличността ми в няколко конкретни случая:

- ако има данни, че съм извършил престъпление или друго нарушение на обществения ред;
- когато това е необходимо при разследване и разкриване на престъпление;
- при осъществяване на контрол по редовността на документите ми и пребиваването ми в страната;
- когато преминавам през контролен пункт, организиран от полицията."

Тоест, за пореден път говориш глупости и доказваш, че заради прости индивиди като теб теб, държавата е станала такава разпасана команда и всеки си прави каквото си иска, без да се зачита закона, защото хората нехаят или дори не го познават адекватно... :roll: :x

Именно в тези редове пише, че може да те проверяват наввсякъде. Не само това, но и според Закона за българските лични документи е административно нарушение да не носиш ЛК в себе си където и да се намираш ако си над 14 г. Именно за това полицай може да проверява всеки един човек на територията на страната дали има ЛК - в точка 1, която си цитирал пише "нарушение на обществения ред", което е и административното нарушение.

Отделно т.3 включва всички случаи, за които се сещаш.

А да казваш, че това правило полицията "милиция", означава, че 1. не знаеш какво е милиция и 2. че просто сам не виждаш какво лошо има в това да ти проверят личните документи в случай, че не си престъпник, но говориш наопак, защото си типично българче, на което държавата и закона са му врагове.

Имай предвид, че закона, който ти цитирах е приет по изискване на ЕС, защото разпоредбите му са приети в директива на ЕС и после вкарани в нашия закон под името, което ти написах. Ако не искаш да живееш в цивилизована държава - бягай извън ЕС или САЩ, където няма да ти проверяват документите, свободолюбецо.

Да не говорим, че патрулиращите полицаи имат дневна норма за проверяване по изискване на Мин. на вътр. работи (между 15 и 20 проверени ЛК дневно) и че недаването на карта и репченето на полицай в тези случаи се третира като неизпълнение разпореждане на орган на власт, което е престъпление според Наказателния кодекс, но полицията много рядко завежда дело за това.

Любовта на някои хора тук към милицията все още не може да стихне. Явно не разбирате какви права се дават на милиционерите със задръстените закони и как много от тях се възползват с професионалното си положение за лична облага. Нищо чудно и тук да има ченгета; те винаги имат оправдания за всичките си действия - тяхно олицетворение и най-ярко попълнение е сегашния ни министър-председател. :roll:

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 19 авг 2015 00:50

ОК, въпрос: Какво лошо става за теб като ти проверят ЛК-то? И още един въпрос: Каква облага извлича полицията от това?

pomiqr270

Мнениеот pomiqr270 » 20 авг 2015 20:18

matador1 написа:ОК, въпрос: Какво лошо става за теб като ти проверят ЛК-то? И още един въпрос: Каква облага извлича полицията от това?

Нормално ли е да ти диктуватт даните по телефона? Всеки може да ги чуе и да ги използва.
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 авг 2015 20:32

pomiqr270 написа:
matador1 написа:ОК, въпрос: Какво лошо става за теб като ти проверят ЛК-то? И още един въпрос: Каква облага извлича полицията от това?

Нормално ли е да ти диктуватт даните по телефона? Всеки може да ги чуе и да ги използва.

Може не всеки, а всеки преминаващ, който се спре, извади лист и химикал и ги запише. Колко полицаи познаваш, които ще позволят това да се случи, само защото искат да предадат личните данни на Помияр 270 на непознати за него лица, минаващи по улицата?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

pomiqr270

Мнениеот pomiqr270 » 20 авг 2015 20:36

Кашчей написа:
pomiqr270 написа:

Може не всеки, а всеки преминаващ, който се спре, извади лист и химикал и ги запише. Колко полицаи познаваш, които ще позволят това да се случи, само защото искат да предадат личните данни на Помияр 270 на непознати за него лица, минаващи по улицата?

Колко полицаи познаваш, които няма да позволят това да се случи? С лист и химикал на улицата :-D Къртиш. Знаеш какво е това телефон и подслушване? Не ми отговаряй.
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 авг 2015 20:43

pomiqr270 написа:
Кашчей написа:
pomiqr270 написа:

Колко полицаи познаваш, които няма да позволят това да се случи? С лист и химикал на улицата :-D Къртиш. Знаеш какво е това телефон и подслушване? Не ми отговаряй.

Не, аз телефон не съм виждал и не знам как се използва.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 20 авг 2015 20:51

Е как каква облага? Глоба 50 лева, за липса на личен документ... България е държавата на глобите и ченгетата. :evil:
... и после внезапно си направих секуро.

Върни се в “Свободна зона”