при осъществяване на контрол по редовността на документите ми и пребиваването ми в страната;
В този случай във всеки един момент може да ти искат ЛК

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
при осъществяване на контрол по редовността на документите ми и пребиваването ми в страната;
iliev72 написа:Ти говориш глупости , дипломатче![]()
![]()
Да беше прочел това което си написал ли
![]()
![]()
В този случай във всеки един момент може да ти искат ЛК
diplomat написа:iliev72 написа:Във всеки един момент може да ти поискат ЛК.Това не е нещо кой знае какво.Виж ако си престъпник който се укрива от закона искането на ЛК от служители на МВР си е опасно![]()
![]()
"Полицаите могат да проверят личните ми документи, за да установят самоличността ми в няколко конкретни случая:
- ако има данни, че съм извършил престъпление или друго нарушение на обществения ред;
- когато това е необходимо при разследване и разкриване на престъпление;
- при осъществяване на контрол по редовността на документите ми и пребиваването ми в страната;
- когато преминавам през контролен пункт, организиран от полицията."
Тоест, за пореден път говориш глупости и доказваш, че заради прости индивиди като теб теб, държавата е станала такава разпасана команда и всеки си прави каквото си иска, без да се зачита закона, защото хората нехаят или дори не го познават адекватно...![]()
matador1 написа:diplomat написа:iliev72 написа:Във всеки един момент може да ти поискат ЛК.Това не е нещо кой знае какво.Виж ако си престъпник който се укрива от закона искането на ЛК от служители на МВР си е опасно![]()
![]()
"Полицаите могат да проверят личните ми документи, за да установят самоличността ми в няколко конкретни случая:
- ако има данни, че съм извършил престъпление или друго нарушение на обществения ред;
- когато това е необходимо при разследване и разкриване на престъпление;
- при осъществяване на контрол по редовността на документите ми и пребиваването ми в страната;
- когато преминавам през контролен пункт, организиран от полицията."
Тоест, за пореден път говориш глупости и доказваш, че заради прости индивиди като теб теб, държавата е станала такава разпасана команда и всеки си прави каквото си иска, без да се зачита закона, защото хората нехаят или дори не го познават адекватно...![]()
Именно в тези редове пише, че може да те проверяват наввсякъде. Не само това, но и според Закона за българските лични документи е административно нарушение да не носиш ЛК в себе си където и да се намираш ако си над 14 г. Именно за това полицай може да проверява всеки един човек на територията на страната дали има ЛК - в точка 1, която си цитирал пише "нарушение на обществения ред", което е и административното нарушение.
Отделно т.3 включва всички случаи, за които се сещаш.
А да казваш, че това правило полицията "милиция", означава, че 1. не знаеш какво е милиция и 2. че просто сам не виждаш какво лошо има в това да ти проверят личните документи в случай, че не си престъпник, но говориш наопак, защото си типично българче, на което държавата и закона са му врагове.
Имай предвид, че закона, който ти цитирах е приет по изискване на ЕС, защото разпоредбите му са приети в директива на ЕС и после вкарани в нашия закон под името, което ти написах. Ако не искаш да живееш в цивилизована държава - бягай извън ЕС или САЩ, където няма да ти проверяват документите, свободолюбецо.
Да не говорим, че патрулиращите полицаи имат дневна норма за проверяване по изискване на Мин. на вътр. работи (между 15 и 20 проверени ЛК дневно) и че недаването на карта и репченето на полицай в тези случаи се третира като неизпълнение разпореждане на орган на власт, което е престъпление според Наказателния кодекс, но полицията много рядко завежда дело за това.
matador1 написа:ОК, въпрос: Какво лошо става за теб като ти проверят ЛК-то? И още един въпрос: Каква облага извлича полицията от това?
pomiqr270 написа:matador1 написа:ОК, въпрос: Какво лошо става за теб като ти проверят ЛК-то? И още един въпрос: Каква облага извлича полицията от това?
Нормално ли е да ти диктуватт даните по телефона? Всеки може да ги чуе и да ги използва.
Кашчей написа:pomiqr270 написа:matador1 написа:ОК, въпрос: Какво лошо става за теб като ти проверят ЛК-то? И още един въпрос: Каква облага извлича полицията от това?
Нормално ли е да ти диктуватт даните по телефона? Всеки може да ги чуе и да ги използва.
Може не всеки, а всеки преминаващ, който се спре, извади лист и химикал и ги запише. Колко полицаи познаваш, които ще позволят това да се случи, само защото искат да предадат личните данни на Помияр 270 на непознати за него лица, минаващи по улицата?
pomiqr270 написа:Кашчей написа:pomiqr270 написа:matador1 написа:ОК, въпрос: Какво лошо става за теб като ти проверят ЛК-то? И още един въпрос: Каква облага извлича полицията от това?
Може не всеки, а всеки преминаващ, който се спре, извади лист и химикал и ги запише. Колко полицаи познаваш, които ще позволят това да се случи, само защото искат да предадат личните данни на Помияр 270 на непознати за него лица, минаващи по улицата?
Колко полицаи познаваш, които няма да позволят това да се случи? С лист и химикал на улицатаКъртиш. Знаеш какво е това телефон и подслушване? Не ми отговаряй.
matador1 написа:ОК, въпрос: Какво лошо става за теб като ти проверят ЛК-то? И още един въпрос: Каква облага извлича полицията от това?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта