70 години от американския геноцид в Хирошима и Нагасаки
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 70 години от американския геноцид в Хирошима и Нагасаки
СССР загубиха 25 милиона човека и накрая САЩ получиха РАЗВИТАТА И БОГАТА западна Европа и впоследствие остатъка до гранците на Русия..просто класа,това е АМЕРИКА .Най-великата държава в историята на човечеството 

Madonna написа:СССР загубиха 25 милиона човека и накрая САЩ получиха РАЗВИТАТА И БОГАТА западна Европа и впоследствие остатъка до гранците на Русия..просто класа,това е АМЕРИКА .Най-великата държава в историята на човечеството
Дано да не живееш в България.
djd написа:Аристотел Онасис, да речем, натрупва богатството си по време на войната. Кара нефт и на Оста, и на Съюзниците.
И никой не му спира танкерите.
Кланът Кенеди как е забогатял

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Madonna написа:СССР загубиха 25 милиона човека и накрая САЩ получиха РАЗВИТАТА И БОГАТА западна Европа и впоследствие остатъка до гранците на Русия..просто класа,това е АМЕРИКА .Най-великата държава в историята на човечеството
Държавата ,която ще доведе да 3-та СВ и ще заличи човечеството.Държавата,която иска само власт и пари без никаква ценност.
Eminem написа:Madonna написа:СССР загубиха 25 милиона човека и накрая САЩ получиха РАЗВИТАТА И БОГАТА западна Европа и впоследствие остатъка до гранците на Русия..просто класа,това е АМЕРИКА .Най-великата държава в историята на човечеството
Имам силните подозрения, че Станко и Мадона са една и съща персона. Че Мадоната е един от многото профили на Станко, американският му такъв.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Аз съм бил в Хирошима и в "Парка на мира"-мемориалния парка посветен на бомбардировките. Никога повече не бих го посетил -един човешки живот е прекалено кратък период от време да забравя това ,което видях.
Пожелавам никъде другаде да няма подобни паркове и никой друг град да няма съдбата ма Хирошима(в Нагасаки пораженията са несравнимо по-малки- и там съм бил).
Виждам дискусията се превръща в някакъв спор кой е бил по-виновен за самата бомбардировка. Ако някой от вас посети Хирошима ,никога няма да си зададе въпроса кой е виновен. Хирошима и Парка на мира са паметник на човешкото безумие. Не толкова важно кой е хвърлил бомбата американци или някой друг,ако Япония имаше атомна бомба в онзи момент ,същата съдба щеше да има някой друг град ,в някоя друга държава.Аз пожелавам Нагасаки да бъде последния град бомбардиран с ядрено оръжие.
Иначе самата бомбардировка на Хирошима е било експеримент на американците и Хирошима не избрана случайн0,реално бомбардировката не е имала никакъв смисъл във военен план. Хирошима е един средно голям японски град намиращ се доста далеч от стратегическите обекти разположени около големит индустриални центрове като Токио,Осака,Нагоя . Хирошима е избран да бъде бомбардиран,защото до момента не е бил бомбардиран и е бил доста "встрани" от интересните обекти за бомбардиране. Просто са исакали да видят какво ще се случи ако един нищо не подозиращ мирен град бъде бомбардиран с атомна бомба.
Пожелавам никъде другаде да няма подобни паркове и никой друг град да няма съдбата ма Хирошима(в Нагасаки пораженията са несравнимо по-малки- и там съм бил).
Виждам дискусията се превръща в някакъв спор кой е бил по-виновен за самата бомбардировка. Ако някой от вас посети Хирошима ,никога няма да си зададе въпроса кой е виновен. Хирошима и Парка на мира са паметник на човешкото безумие. Не толкова важно кой е хвърлил бомбата американци или някой друг,ако Япония имаше атомна бомба в онзи момент ,същата съдба щеше да има някой друг град ,в някоя друга държава.Аз пожелавам Нагасаки да бъде последния град бомбардиран с ядрено оръжие.
Иначе самата бомбардировка на Хирошима е било експеримент на американците и Хирошима не избрана случайн0,реално бомбардировката не е имала никакъв смисъл във военен план. Хирошима е един средно голям японски град намиращ се доста далеч от стратегическите обекти разположени около големит индустриални центрове като Токио,Осака,Нагоя . Хирошима е избран да бъде бомбардиран,защото до момента не е бил бомбардиран и е бил доста "встрани" от интересните обекти за бомбардиране. Просто са исакали да видят какво ще се случи ако един нищо не подозиращ мирен град бъде бомбардиран с атомна бомба.
1982 написа:Eminem написа:Madonna написа:СССР загубиха 25 милиона човека и накрая САЩ получиха РАЗВИТАТА И БОГАТА западна Европа и впоследствие остатъка до гранците на Русия..просто класа,това е АМЕРИКА .Най-великата държава в историята на човечеството
Имам силните подозрения, че Станко и Мадона са една и съща персона. Че Мадоната е един от многото профили на Станко, американският му такъв.![]()
Нямам нищо общо с "Грешната Мадона с малките топки"

Последна промяна от CTAHKO на 06 авг 2015 16:45, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
brossy написа:Madonna написа:СССР загубиха 25 милиона човека и накрая САЩ получиха РАЗВИТАТА И БОГАТА западна Европа и впоследствие остатъка до гранците на Русия..просто класа,това е АМЕРИКА .Най-великата държава в историята на човечеството
Държавата ,която ще доведе да 3-та СВ и ще заличи човечеството.Държавата,която иска само власт и пари без никаква ценност.
Ако тази държава не прави това което прави,светът отдавна да е станал свидетел на ТРЕТА СВЕТОВНА между европейските империалисти факт.САЩ са единственото което държи Русия,Германия,Франция и Великобритания от това да се избият поне още 1 път

- Captain Stottlemeyer
Президентът Труман трябвало да реши дали да пуснат атомна бомба над Хирошима или да пратят Чък Норис. Избрал по-хуманния вариант... 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:Президентът Труман трябвало да реши дали да пуснат атомна бомба над Хирошима или да пратят Чък Норис. Избрал по-хуманния вариант...
Трябва да си бая тъп, за да си правиш майтап със смъртта на стотици хиляди души на годишнината ... Явно покриваш критериите

Леевски, оле