Captain Stottlemeyer написа:kiril.a.d написа:...Та след като си и комунист, повече не се изказвай тук!!! - ние, в София, робска психика нямаме и не случайно бяхме авангарда на промените, след 1989 г.!!! - за разлика от вас, провинциалистите, които се насвивахте и се чудехете, какво става, та веднага върнахте на власт БКП, още на първите избори, през 1990 г. Ей това е истинската простотия, другарю провинциален комунист!!!
Та най-добре, като не разбираш, какво е простотия, просто не се изказвай...просто ще ти бъде посочено, колко си смачкано провинциално прост...
1. Живея в София от 1958 година насам и смело мога да твърдя, че тук е събрана човешката утайка от цялата страна. Разбира се, основният принос е на "имигрантите" от цяла България (най-вече през последния четвърт век), които си събуват обувките преди да влязат в дома си, но си изхвърлят боклука през прозореца на панелката.
2. Ако ти сериозно наричаш дворцовия преврат, който комунистите спретнаха на 10 ноември с активното участие на балъци като теб "промени", значи си много, ама много тъп, k.a.d (какъвто ти беше никнейма в един друг, вече бивш форум).
П.П. Не че е толкова важно, но доколкото знам колегата Орландо е софиянец, привърженик на столичния "Локомотив"...

Другарю Капитан от ДС - обръщам се така към теб, защото не веднъж си се доказа като такъв, пишейки дезинформационни коментари тук...- аз живея в София от 1959 г., когато съм се родил - четвърто поколение софиянец
Та проблема, който си описал за София е от 19-20 години - може и да се сетиш защо

, а не е от 25 години! И стана проблем, пак заради провинциалната...простотия на същите, които после дойдоха в София.
Дворцовия преврат, другарю Капитан от ДС, стана възможен, пак заради нас и нашето, вече неподчинение!!! А след преврата, имаше шанс да стане и нещо свястно у нас, но...точно провинцията се уплаши от реални промени и...подкрепи статуквото на дворцовия преврат! - имам достатъчно наблюдения на национално ниво, но от структурите на "Подкрепа" , а не на ДС

...
Та тъпотията ще си я запазиш за теб, като задържал се във властта Капитан от ДС и не уважаваш желанията на хората България да стане "бяла държава"!
Да, бившият ми ник е k.a.d и като така, знаеш че няма да има прошка за тъпотията и простотията, които единствено мразя, както и за такива като теб и Кашчей, които се опитват да заблуждават хората!!!
Не знам, какво знаеш за Орландо...просто няма как да повярвам на нищо казано от теб, по "нЕкои сАображения", но се е изказал точно като привърженик на Лудогорец и не от София!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?