Простотията българска

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Вълчан

Re: Простотията българска

Мнениеот Вълчан » 04 авг 2015 21:33

Reckless написа:
Red thunderstorm написа:
Reckless написа:Дали нахлуват така, като им вдигнат тока !?

Ти къде нахлу като ти вдигнаха тока? При баба си на село да провериш запасила ли се е с компоти, та да гепиш малко за гарсониерката! :lol:

Живея на място, на което не ми повишават тока, даже в края на годината ми връщат пари за тока, който не съм успял да изхарча. Просто не съм клошар. А ти гледай следващия път да не нахлуеш на някой на шамарите,че ще има да квичиш, колко си онеправдан...отзад.

Защото си заявил 50-60 евро на месец....... :lol: Аз съм писал 40 и стигат...... :mrgreen:

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 05 авг 2015 10:34

orlando7 написа:
River Plate написа:Ти се смешен човечец. Малък и незначителен. И много комплексиран!

Може да съм всякакъв ,ама не съм лайнар а ти такъв ще си останеш цял живот!

Не е врярно. Лайнар си си. Просто толкова си се омазал в лайна, че си свикнал с миризмата и не я усещаш.
Долен комплексар! Колко ли си тормозен, за да станеш толко дребен и незначителен...
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 05 авг 2015 12:17

Captain Stottlemeyer написа:
kiril.a.d написа:...Та след като си и комунист, повече не се изказвай тук!!! - ние, в София, робска психика нямаме и не случайно бяхме авангарда на промените, след 1989 г.!!! - за разлика от вас, провинциалистите, които се насвивахте и се чудехете, какво става, та веднага върнахте на власт БКП, още на първите избори, през 1990 г. Ей това е истинската простотия, другарю провинциален комунист!!!
Та най-добре, като не разбираш, какво е простотия, просто не се изказвай...просто ще ти бъде посочено, колко си смачкано провинциално прост...

1. Живея в София от 1958 година насам и смело мога да твърдя, че тук е събрана човешката утайка от цялата страна. Разбира се, основният принос е на "имигрантите" от цяла България (най-вече през последния четвърт век), които си събуват обувките преди да влязат в дома си, но си изхвърлят боклука през прозореца на панелката. 8-)
2. Ако ти сериозно наричаш дворцовия преврат, който комунистите спретнаха на 10 ноември с активното участие на балъци като теб "промени", значи си много, ама много тъп, k.a.d (какъвто ти беше никнейма в един друг, вече бивш форум).
П.П. Не че е толкова важно, но доколкото знам колегата Орландо е софиянец, привърженик на столичния "Локомотив"... 8-)

Другарю Капитан от ДС - обръщам се така към теб, защото не веднъж си се доказа като такъв, пишейки дезинформационни коментари тук...- аз живея в София от 1959 г., когато съм се родил - четвърто поколение софиянец ;)
Та проблема, който си описал за София е от 19-20 години - може и да се сетиш защо ;) , а не е от 25 години! И стана проблем, пак заради провинциалната...простотия на същите, които после дойдоха в София.
Дворцовия преврат, другарю Капитан от ДС, стана възможен, пак заради нас и нашето, вече неподчинение!!! А след преврата, имаше шанс да стане и нещо свястно у нас, но...точно провинцията се уплаши от реални промени и...подкрепи статуквото на дворцовия преврат! - имам достатъчно наблюдения на национално ниво, но от структурите на "Подкрепа" , а не на ДС ;) ...
Та тъпотията ще си я запазиш за теб, като задържал се във властта Капитан от ДС и не уважаваш желанията на хората България да стане "бяла държава"!
Да, бившият ми ник е k.a.d и като така, знаеш че няма да има прошка за тъпотията и простотията, които единствено мразя, както и за такива като теб и Кашчей, които се опитват да заблуждават хората!!!

Не знам, какво знаеш за Орландо...просто няма как да повярвам на нищо казано от теб, по "нЕкои сАображения", но се е изказал точно като привърженик на Лудогорец и не от София!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 05 авг 2015 12:27

orlando7 написа:
kiril.a.d написа:...Та след като си и комунист, повече не се изказвай тук!!! - ние, в София, робска психика нямаме и не случайно бяхме авангарда на промените, след 1989 г.!!! - за разлика от вас, провинциалистите, които се насвивахте и се чудехете, какво става, та веднага върнахте на власт БКП, още на първите избори, през 1990 г. Ей това е истинската простотия, другарю провинциален комунист!!!
Та най-добре, като не разбираш, какво е простотия, просто не се изказвай...просто ще ти бъде посочено, колко си смачкано провинциално прост...

1. Живея в София от 1958 година насам и смело мога да твърдя, че тук е събрана човешката утайка от цялата страна. Разбира се, основният принос е на "имигрантите" от цяла България (най-вече през последния четвърт век), които си събуват обувките преди да влязат в дома си, но си изхвърлят боклука през прозореца на панелката. 8-)
2. Ако ти сериозно наричаш дворцовия преврат, който комунистите спретнаха на 10 ноември с активното участие на балъци като теб "промени", значи си много, ама много тъп, k.a.d (какъвто ти беше никнейма в един друг, вече бивш форум).
П.П. Не че е толкова важно, но доколкото знам колегата Орландо е софиянец, привърженик на столичния "Локомотив"... 8-)

Приятелю,благодаря ти за защитата,но нямаше нужда! Как да обясниш на един млад лайнар, при това чорбар, критериите за добро и зло? Кой от къде е и за какво се бори!Ходя на мачове от 1958 година!Първият мач който съм гледал като дете е Септември -Славия 1:1. Плаках защото Септември изравни на Славия! Детска работа,белите ми бяха по-симпатични. Как да обясниш на лайнара-чорбар каква беше София тогава? Няпъкмаше и един квадратен метър асфалт тогава,само павета! Пиехме чиста витошка вода от чешмата, как да му обясниш на лайнарчето, че минаването на лека кола по улицата беше събитие? И тоя лайнар ме нарича комунист и провинциалист! Търпяхме неговият отбор доста време,ама доживяхме да видим как се гърчи и се чуди на коя посока да хване!

:lol: орландо7, за съжаление си описал себе си, а визитката ти хич не е добра....Но пък, след като наричаш Капитана от ДС приятел....ами, кажи ми кои са ти приятелите, за да ти кажа, какво представляваш! - така беше нали? ;)
Та не бързай да ми ставаш враг...колкото и да си "младо лайнарче" ;) ...въздържай се от квалификации, когато ти казват как си се представил в глупав коментар!!! - защото, ама веднага ставаш това, което си охарактеризирал!
Та друг път, мисли малко повече, преди да се изпишеш емоционално тук! - обосновах се, защо реакцията на феновете беше правилна, а не простотия, и не е лошо да потърсиш коментара ми!
Апропо - ако беше агитката на "Левски" щеше да има и счупени глави! - вЕрвай ми, познавам я от...майната си време и винаги са си били диваци! - цяла България ги посрещаше с вик "хуни-маймуни", при влизането им на стадион и то от 40-50 години!
А агитката на ЦСКА, само прекрати мача, което трябваше да направи съдията и Ицко и после се смяха на бягащите селяндури от Ашдод....Е-е? - къде е тук простотията??? - да речем на левскарите ;)...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 05 авг 2015 12:49

kiril.a.d написа:

Другарю Капитан от ДС - обръщам се така към теб, защото не веднъж си се доказа като такъв, пишейки дезинформационни коментари тук...- аз живея в София от 1959 г., когато съм се родил - четвърто поколение софиянец ;)
Та проблема, който си описал за София е от 19-20 години - може и да се сетиш защо ;) , а не е от 25 години! И стана проблем, пак заради провинциалната...простотия на същите, които после дойдоха в София.
Дворцовия преврат, другарю Капитан от ДС, стана възможен, пак заради нас и нашето, вече неподчинение!!! А след преврата, имаше шанс да стане и нещо свястно у нас, но...точно провинцията се уплаши от реални промени и...подкрепи статуквото на дворцовия преврат! - имам достатъчно наблюдения на национално ниво, но от структурите на "Подкрепа" , а не на ДС ;) ...
Та тъпотията ще си я запазиш за теб, като задържал се във властта Капитан от ДС и не уважаваш желанията на хората България да стане "бяла държава"!
Да, бившият ми ник е k.a.d и като така, знаеш че няма да има прошка за тъпотията и простотията, които единствено мразя, както и за такива като теб и Кашчей, които се опитват да заблуждават хората!!!

Не знам, какво знаеш за Орландо...просто няма как да повярвам на нищо казано от теб, по "нЕкои сАображения", но се е изказал точно като привърженик на Лудогорец и не от София!

Баце като си роден в София да нямаш два чифта мъ.е, и ако ми дадеш определение на думата провинциалист и провинция специално за България, грешка няма да имаш. 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 05 авг 2015 13:17

ivan56 написа:
kiril.a.d написа:
kiril.a.d написа:...Та след като си и комунист, повече не се изказвай тук!!! - ние, в София, робска психика нямаме и не случайно бяхме авангарда на промените, след 1989 г.!!! - за разлика от вас, провинциалистите, които се насвивахте и се чудехте, какво става, та веднага върнахте на власт БКП, още на първите избори, през 1990 г. Ей това е истинската простотия, другарю провинциален комунист!!!

Та проблема, който си описал за София е от 19-20 години - може и да се сетиш защо...а не е от 25 години! И стана проблем, пак заради провинциалната...простотия на същите, които после дойдоха в София.

Баце като си роден в София да нямаш два чифта мъ.е, и ако ми дадеш определение на думата провинциалист и провинция специално за България, грешка няма да имаш. 8-)

:lol: разсмя ме, Иване! - та нямам два чифта м.де, ама "специално за България", както казваш, по-скоро имам два чифта мозък ;) :)
Да ти кажа - 5 години живях в Пловдив и...а съм и служил по провинцията...и много командировки натам съм имал после...та определение? - ми там, извън София, животът продължава да си тече някак си по-бавно...по-ориенталски...някак си, по-бавно стига до мозъка на хората, това, което се случва изобщо и реакцията им е по-бавна - дори в Пловдив беше така.
Но пък, така спокойно и хубаво си живях в Пловдив...малко като на почивка ;) :lol:

Върни се в “Свободна зона”